Da zgaravica me prala al cak vise sa malim nego sad s njom....ma bapske price...
Tiny jel ovo jaknica iz Lidla....ma preslatka je....Mia,ne jaknica
...
Dobro jutro cure, pozdrav od nas nespavača :D
Bebice su vam stvarno preslatke!
Da po sjećanju pokrijem o čemu ste pisale...
Šoping - pokušala par puta otići, na kraju sebi ništa nikad nisam kupila :D Ali sam se zato neki dan počastila anatomskim papučama iz lokalne ljekarne :D
Vidim sve ste neke mršavice :D ja sam prije trudnoće bila bucka, a sada bih se čak usudila reći da sam i mršava :D pojede me beba
Trening - Kamikazee, svaka ti čast na volji za vježbanjem! Halila i tebi također! Meni se to još uopće ne da.
Voda - ni moja cura neće vodu, samo ju ispljune van kad joj dajem na žličicu ili bočicu. Ali joj je zato fina ona voda iz kadice kad se kupa :D
Kašice - još nismo počeli, budemo od ponedjeljka valjda, tad ćemo imat 5.5 mjeseci pa mislim da je onda stvarno red da se krene.
A sad pitanja :D
Jeste li razmišljale što bebicama obuvati/obući na noge za šetnje sad kad je zahladilo? Neke deblje čarapice, cipelice...? Nemam neku ideju, a nisam se baš zagledala kod drugih mama. Zasad obujem duple čarapice i to je to.
Kako se snalazite sa kućanskim poslovima? Ja imam dojam da cijelo vrijeme dok bebi spava nešto radim po kući, a kuća sve neurednija...
Imala sam još pitanja, ali sam zaboravila :D
E sjetila sam se :D
Jel još uvijek perete odvojeno dječju robicu? Koristite li omekšivač? Ja perem odvojeno, ali bih počela stavljati omekšivača zato što su mi tetra pelene postale jako grube.
Mi smo kupili cipelice tenisice pa joj to obucem. Prijavljujem prvu mengu...ah bilo je lijepo bez nje..
Ja od njenog prvog mj perem skupa i sa omeksivacem i sve je ok. Ne koristim nikakav poseban omeksivas. Obican cocolino
Imas ih stvarno svugdje. Mislim da su zadnje iz baby centra al svugdje ih vidim ljena sam pronjuskat po ebayu al tamo ima svega i svakakvih. Ima i u intersparu mislim da su bile 60kn ak se ne varam
Sortiraj odgovore
Najstariji