Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    08. Rujan 2016. 19:02

E da, rekoh vam vec da i moja place kad joj okrenem leda, odem do kuhinje (koja je odmah do dnevne di je ona)...i oce se nosit naravno....ne bendam je....stavim dudu, dam igracke i odem.....opet ona za minutu....opet ja dam igracku, zasuskam malo suskalicom i odem....ma sta vam je, pa ne mozemo bit robovi vlastite djece....nekad moram i pišat!

A kad je baš neraspoložena, leži na podu a ja pustim muziku i plešem.....ona me gleda u čudu i uživa a ja se malo rekreiram.....ma super je Probajte!

nasdva
    08. Rujan 2016. 19:46

Ninach maleni kad je imao gljivice pedijatrica dala recept za daktarin, da probaš s tim.

• Kriszta
    08. Rujan 2016. 22:34

Večer,

Cijepljenje- toliko sam se bila nasekirala oko toga u trudnoći,da sam si obećala,da neću više čitat,slušat o tome,jer danima ne spavam poslije. Tako da kad dobijem termin,pojavim se sa malenom,odradimo to ( i ona i ja) ne pitam ništa i izađem van. Ne možeš odbiti( mislim možeš,ali....),jer će ti kaznu poslati i dijete ti ne smije u školu (legica tako prošla) Jednostavno odbijam razmišljati o tome i molim se Bogu,da sve bude u redu :)

A ta dohrana...probala sam navečer nahraniti malenu sa žlicom,nije dobra ideja ,bude preumorna,ali danas nikakvu drugu opciju nisam imala,jer je odbila mlijeko,ni 10 ml nije popila,i prije toga ok 17 h odbila mlijeko. Danas je popila 330 ml i neću se sekirati. Očito svaki put kad mijenjam nešto u rasporedu,ona podivlja.. Ubacila sam 2.obrok i sad ona očekuje da bude više. Eh sad ne mogu joj dati 2.obrok navečer,niti popodne jer onda ne večera,ostala mi je opcija ručak. Ujutro voće ( oko 10:30),poslije obrok povrće (13:30),ostalo mlijeko .. Treća sreća,držite mi fige..hehe  
    Danas sam uz povrtni mix dodala puno pahuljica,pa mislim da zbog toga odbila mlijeko,sutra budem i to smanjila. Jedna pedijatrica (ne naša) preporučuje kasnovečernji obrok oko 23h ili poslije kupanja bočicu sa mlijekom + žitarice,a znam da je naša pedijatrica bila protiv toga,da se daju pahuljice sa bočicom,jel zna netko razlog? Zbog zubi?

Kako je lijepo čitati,šta sve fino malci papaju.AKo netko isproba neku ludu/zanimljivu kombinaciju nek slobodno napiše,da iskoristimo to,kad ostanemo bez ideja. Sutra papamo isto buču,ali ne znam kako bih je kombinirala,idem malo pronjuškati na netu...ako ništa drugo buča+krumpir+mrkva..joj samo mi još fali maslinovo ulje,nikako da nabavim,pa da krenemo s  tim.

Nasdva ako se dobro sjećam ti si napisala,da je maleni podivljao i šakom udara sebe hehehehehe..danima moja malena divlja sa rukama isto,gore dolje,brzinom munje..ko prava divljakuša,udara sve oko sebe. Danas tako sa zvečkom (teškom) lupi svoju glavu,pa plače...budalica moja 

Zanima me kakva me noć čeka poslije žitarica. Idem spavati,nekako nemam dobar osjećaj.
    Lijepo spavajte i sanjajte (ako stignete) pusek!

Ninachh12
    09. Rujan 2016. 01:36

E vidjet cemo sutra za jabuke, pokusat cu joj dat hladne, a ako ne bude htjela..ne znam :P kristza?? :P
    A daktarin je isto na recept, glupa pedicaaa!! Opet me toliko boli da joj najradije ne bih dala da uopce cica. Pa je*ote nije rojazol nesto opasno! Mazem s canestenom, briga me. Prije podoja ocistim cicu octeniseptom i bok. Bolje to nego da me bolii. Frustrirana sam. I neispavana. Moja lumpuje od 10 do 12 i nema namjeru zaspati. Izludit ce me :(

Da da, bakaservis dok sam na faxu. Iskreno jedva cekam jedan dan da odem i odmorim se od nje. Grozna sam mama i znam da ce mi faliti taj dan, ali treba mi malo odmora..

Kristza nemam pojma, i ja mislim da zbog zubi se ne daje u flasicu

Ninachh12
    09. Rujan 2016. 02:23

Anegdota od maloprije. Kazem muzu "nju samo treba uspavati, a kaze on "kako?? To kao da divljeg bika treba ukrotiti" 

ivchi87
    09. Rujan 2016. 07:53

Probam ja njega zabavljat na sve nacine, al ima totalno moju narav, sve ga zanima ravno 7 sekundi. Osim nosanja i gledanja okoline, strasno je znatizeljan. Aj. Proci ce. 

Ninach pise na daktarinu od 4 mjeseca. Ja ga dobila preko telefona ono nedavno. Odnosno dala mi za rojazol a nisu imali u ljekarni pa mi dali daktarin. Al da te utjesim nije mi bas pomoglo... boli i dalje... probaj prati cice u sodi bikarboni, to sam bas jucer procitala, ja cu danas. 

Ivka ja drzim maloga u polusjedecem vec par tjedana... ne nesto dugo, oko pola sata. I potpuno mu je prirodan polozaj, pa se necu zamarat jel to ok il nije, vidim da je njemu ok. 

To je to, beba vodja dohrane. Ne zanima me bas. Samo mi fali jos da mi dohranu vodi. Ionak je Hitler.

nasdva
    09. Rujan 2016. 08:19

Pozdrav,
    Lovro je sinoć u 20:20 popio 140 ml mlijeka po noći se malo meškoljio na 2 sve u polusnu odradili našli dudu, malo mazili i zaspali bez dizanja na ruke. Frajer se probudio sav veseli u 6:10 čak nije ni plakao da je gladan. Lijep poklon mami i tati za 10 godišnjicu braka.

Kristza navečer ne ide mlijeko s žitaricama jer su to čisti ugljikohidrati, budući da beba spava netreba joj toliko energije i onda se debljaju. Tako je mojoj kumi rekao jedan stari pedijatar. Tvoja beba voli rutinu ni moj nije daleko mora se znat red.

Danas planiramo kašicu sad kad se probudi i onda cijeli.dan.provest vani. Tata nas vodi na izlet. Javim kako je to prošlo s mojim.djetetom koji ima sat u guzi i voli red.

nasdva
    09. Rujan 2016. 08:25

E da kolica mi smo od 3 mj u sporskom dijelu neide skros u nuliti nego je blago povišen, on je prerastao košaru. S 4 mjeseca me tražio da ga podignem u polu sjedeći i pedijatrica je rekla da mogu. Sad se već diže mislim da ćemo uskoro.u sjedeći. S tim da ga bilo strah u sportskom dijelu jer je bio previše otvorem pa smo se danima po malo navikavali i otpočetka ga vežem da se osjeća sigurnije sad da ne ispadne . U polusjedeći smo isto polako po 5-10 min pa povećavali, pa nekoliko puta dnevno. Tako ćemo i sad.
    Budući da on lijepo sjedi s ravnim leđima mislim da neće bit problem. Ni u jajetu glava nije naslonjena nego se diže.

Ninachh12
    09. Rujan 2016. 08:27

Cestitam na godisnjici braka! Uzivajte u danasnjem danu 

Ivci nisam cula za sodu, probat cu i to. Probat cu sve. Bas boli -.- 
    Ja bh rojazol, s njim prestane boljeti isti dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.