Probaj po kasici kupovnoj znaci mala ima 130 velika 190 pa prebaci nutra ak imas praznu i pogledaj tako. Tak sam ja drukcije ne znam
Audrey-ja ću sve kuhati do 8. mjeseca (osim banane) jer sam tako negdje pročitala i urezalo mi se :)
ivchi-nismo se ni prestale svađati cijeli dan samo cmuže i cendra, popi*ila sam i zavezalu ju za sebe i od onda mir. Užas živi s mojim malim rambom.
Tiny-malo protestira na krušku ova 2 dana, ali uredno papa po malo tako da sam ja relativno zadovoljna :))
Kristza-hvala za savjet, super je :D
Curke bolje se ne nervirat oko tih kalendara, baš to šta kažeš Kriszta svaki drugačije piše, nisu čak ni približni.
Idite redom i samo na alergene pripazit, tak ću i ja.
Mislim svi mi kažu joj pa sad će 6mj, može već i piletinu jesti. Na to samo kažem, ok po kalendaru može ali zašto bi joj već trpala piletinu ako nismo još počeli ni s onim osnovnim, žitarice, mrkve, jabuke i kruške.
Nakon šta prođemo sve to idemo na ostale. teže stvari ;)
Kriszta ne znam kako se mjeri kašica, ali nije loša ideja od Crne
Kad radim one rižine pahuljice pa kako radim s 30ml vode/mlijeka, mislila sam da je možda to i mjera kašice nakraju hahahhahaha
Pozdrav, evo i ja nakon nekoliko ludih dana ulovila vremena (nije mališa bio zahtjevan nego se jednostavno sve skupilo).
Od kud da počnem.
Ja mjerim količinu kašice (kad se sjetim ) u menzuri popalila sam mami neku ima 2,5 dcl a gradirana svakih 10 ml. Gotovu kašicu prebacim unutra pročitam, i nakon što se on najede ostatak i to je to, malo matematike.
Mi sve naopako pa tek sad jabuka iako nam još nisu zrele pa je jučer kašica bila malo kisela i dodali smo lino 3 žitarice (koju i tako neće solo jer mu je preslatka).
Mališa zadnja 3 dana ima neku ludu foru lupa se šakom po ustima. Luđak mali.
Slikice su vam super bebice su preslatke.
Ja njemu i voće kuham mislim da je tako lakše probavljivo i ovako mu stalno kruli i prdi. Nisam spremala kašice hladnjak iako sam u Ofertisimi kupila neke male zgodne posudice s poklopcem.
Što se tiče žitarica iz Bio&bio nisam nikad koristila ni jedne.
Tiny polako ali sigurno malena je ziheraš. Propapat će i ona. Cura pazi na liniju.
Sad se ne sjećam koja od vas ali jedna jee pitala za tikvice, budući sam koristila one iz vrta domaće ne prskane nisam gulila.
Mislim da se tikvice skoro uopce ne prskaju, rastu digod.....tako da ih ne morate gulit....samo dobro oprat....
Naletila sam na ove recepte pa si pogledajte
http://www.index.hr/mame/clanak/7-jednostavnih-i-malo-neobicnih-kasica-koje-ce-bebe-obozavati--a-ne-moraju-se-kuhati-/917619.aspx
Mamasita koja zurka
Kose ko u prici....i nista ne opada....mali je isto imao kose al mu je opala i pojavila se nova.....ovoj maloj stoji kako se rodila i samo raste u duzinu....do godine dana ce joj bit do guzice valjda....jos cu i nju morat vodit frizeru....
A ja sam isto bila ovakva.....copy paste.
Sortiraj odgovore
Najstariji