Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    09. Rujan 2016. 08:44

Kriszta jučer je i moja odbijala jesti, navečer poslije kupanja nije pojela ni 20ml. Ne znam šta joj je sad s ti odbijanjem jela. Pojela jučer samo dva obroka!!!
    Srećom spavala je do pol 5 pojela i spavala do malo prije.
    Ali ja ostanem zbedirana skroz kad neće jesti

Kak je noć prošla?

Iv-ka ma samo ti stavi sportski dio, mogu oni već visit u tome ;)

Mamasita što se mene tiče, slobodno ti iznesi svoje mišljenje o cijepivu ovdje. Iskreno nisam ništa o tome proučavala niti se zanimala za to. Znam da postoje dvije strane- oni koji cijepe i oni koji odbijaju. Ja sam osobno tip "kud svi tud i mali Mujo" pa cijepim bez pitanja.
    Ove dvije pikice nije imala reakcija HB pa se onda ni ne zamaram s tim.
    Inače kad čitam o nečemu tako gdje si baš i ne ogu pomoći samo se isekiram bezveze :/

A ovo za zabavljanje bebača... Ma sammo da radiš budalu od sebe njima super
    Kad se nešto počne plakat bezveze, ja se krenem smijat da je nadglasam i plešem/skačem oko nje, pa se i ona krene skup samnom smijat heheh

Od pelena i dalje nisam ništa isprobala jer bake i dede uvijek kupe zeleni pampers. Nama stvarno nisu loše. Nikad nam ništa nije iscurilo i preko noći izdrže tonu pišake
    Al ajde kakica joj je postala jako gusta pa nema kam ni provirit.
    Jedino mi je buraz sad kupio Pufies probala samo jednu za sad isto se čine ok.

TinyBabyToes
    09. Rujan 2016. 08:46

Nasdva Sretna vam godišnjica braka!

ivchi87
    09. Rujan 2016. 09:13

Ovo sto ide na bradavice je Rojazol oralni gel, ne vjerujem da to ginicka moze dat recept... postoji i krema, vjerojatno si to dobila od ginicke Tiny.

Znaci zahebala me u ljekarni ak je Rojazol bolji od Daktarina. Mada nisam ni sigurna da je soor. Mozda mi je samo unistio bradavice ovaj ludjak obzirom da se cesto ponasa ko da jede spagete. 

Tiny ja kad probam ovo sa nadglasavanjem moj pocne vristat :D 

Nasdva sretno danas! Iz mojeg morskog iskustva, bebe vole prirodu i vise od rasporeda, bit ce vam super!

Cjepivo ovih 6 necu odbit. Kolko sam citala nema bas nekih nuspojava. A kasnije cu proucavat. Ono s godinu i pol je kakti gadno. Al ne znam sta je. Nista jos ne znam o tom.

mamasita4
    09. Rujan 2016. 09:23

Ninach zagrij jabuke na banjamarija.....to se kod nas tako kaze, znaci na pari u vrucoj vodi....samo malkice da joj nisu hladne....

Ivchi, da, to cjepivo s godinu dana je sumnjivo....pogotovo ovo nase sa imunoloskog zavoda...mo pa ru.

mamasita4
    09. Rujan 2016. 09:23

Nasdva sretno najsretnije!

mamasita4
    09. Rujan 2016. 09:25

A Tiny, ako pita ginicku za gljivice, dat ce joj vaginalete......a to bas ni ne moze stavit na sise....:-)
    Ili može? ;-)

Ninachh12
    09. Rujan 2016. 10:06

Ivchi je u pravu, to je oralni gel sta ide na bradavice. Meni sveki kad sam tek rodila i dobila gljivice nekak nabavila taj gel u ljekarni i jucer ja idem kupit i dobijem tu kremu za ono dole, to nesmije na bradavice. Koja glupa pedica, povraca mi se od nje. Ja nisam probala daktarin, ali uvjeravam te da je meni rojazol bio spas. U roku 24 sata nista vise nije boljelo, a ako nisi sigurna da li imas gljivice na prsima. Meni ti to izgleda ko suho oko bradavica i bas je neugodno kad prstima prodem po njima, a bas je specificna bol kod cicanja po kojoj znam da jesu, a moja uostalom jede ko zmaj i rijetko kad me grizne pa znam da nisu ostecene. 
    Bas sam razocarana pedijatricom.

Mamasita-hvala za savjet :)
    A to za hep B. Samo ti iznosi misljenja. Koliko sam ja skuzila mi smo sve na temi otvorene osobe i uvazavamo svacije misljenje. Ja cu ti rec ovako. U pravu si. Zarazena igla i spolni odnos. Ali ja ti to gledam na drugaciji nacin, recimo da sada odbijem cijepiti dijete i nedaj Boze mora u bolnicu zbog bubam bronhitisa i u tom stanju ne moze dobiti cijepivo, a ako ga piknu sa zarazenom iglom (mislim da se u Hrv jos nije dogodio ovakav slucaj-malo sad pisem crnjake) dobit ce hep B i lupat cu glavom od zid. Nadalje, dijete mi se bezbrizno igra u parku i dode mi pokazat da ga je nesto ubolo i pokaze mi na neciju koristenu iglu na podu. Ovo su vrlooo rijetki slucajevi, pogotovo kod nas, ali isto tako su neke teske reakcije vrloo vrloo rijetke. Ima i dobrih i losih stvari sto se tice cijepiva. A smatram da bi bilo bolje da se od hep B cijepi malo kasnije. Bar s godinu i pol, ali nisam mjerodavna jer bas mozda mora ici sad zbog nekog desetog razloga. To se nisam raspitivala.
    A to s godinu i pol je tesko cjepivo, ipak su to 3 teske bolesti i ako znate sta o cjepivima (unosi se najminimalnija doza virusa/bakt koja uzrokuje bolest i onda tijelo stvara antitijela na tu bolest) onda mozete shvatiti da se tijelo bebe od godinu i pol bori sa ajmo reci 3 teske iskirijenjene bolesti..

TinyBabyToes
    09. Rujan 2016. 10:12

Uh, znači najteže cijepivo je sa godinu i pol? Do tad si neću razbijat glavu s tim, kad dođe to vrijeme tad ću plakat od muke

Ninachh imam i ja par bisera s ovim babama oko kašica. Ali baš ne razumijem ljude da moraju zabadat nos svugdje. Nikad nisam niti jednu mamu pitala jel doji, jel jede i zašto ovo i ono.
    Glupa sam zapravo šta sam rekla da neće jesti kašice i sad mi svi sole pamet da sam prekasno počela i da šta nisam prije počela da bi jela.
    Nemam volje objašnjavat nikom ništa zašto i kako. Zato jer sam tak odlučila i točka.
    Neće jest, moj problem...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.