Mom se mrkva nije bas svidjela, tikvice su mu finije. Ali kasica mrkva+tikvica je super! Rizine pahuljice je prihvatio odmah pa mozda s time krenuti jer koliko sam pohvatala vecini ovdje su se te pahuljice svidjele.
E da, koliko vasi izdrze hranjenje? Nama nakon 5 zlicica krene show, lovi on zlicu, ja njega.. Jucer sam mu krusku iz kose vadila jer je lovio zlicu i - ulovio! 😂
Glumim majmuna, izgleda ne dovoljno dobro!
Klasika po njoj meni krevetu podu i od onda jednom drzim njene ruke drugom hranim. Nakon 3 tjedna uspjesno ih sama dole drzi ne hvata vise
Probala sam joj dat pekmez koj sam radila od sljiva cisti pekmez ima 3 zlice secera na 10 staklenki skoro nista. Kiselkasto je al trpa i kaka iza toga hehe. Tolko o njenom jelu pojela bi kaj god
Iv-ka bude i čokolada jednom opet došla na meni ;)
Ja sam krenula s tim rižinim pahuljicama, većina je s tim krenula pa možda probaj s tim.
Za kolica ne znam, nemam košaru nego samo taj sportski dio šta ide u nulti položaj tako da uglavnom kad se vozimo negdje budu uzdignuta u polusjedeći tako da vidi oko sebe, a kad zaspi u nulti..
Probale smo mrkvu promješanu s rižinim pahuljicama. Oborila je rekord u pljuvanju u dalj.
Tak mi je pljunula u facu da sam cijela narančasta
Izludit će me to dijete hahhahaha
Update s mrkvom... Sad sam probala opet nakon šta se probudila. Popila malo čaja, gladna nije. Ona mi u rukama, gledamo se pred ogledalom i cucla mi prst.
Sinula mi ideja, gurnula prst u kašu od mrkve i njoj u usta. Super, nastavila cuclat prst i tako par puta, nije se bunila.
Onda sam joj nakon prsta ponudila na žlicu i otvorila je usta! Prožvakala i otvori usta za sljedeću žlicu! I tako je pojela sad kojih 5,6 žličica!
A bože šta ja moram izvodit da ona proba kašicu
Tiny trebat ce i tebi kabanica :D sto se tog hranjenja tice, moja frwndica od prvog dana maloj samo ostavi kasicu i ona sama prstima. Kao na pocetku bude svuda svega al ona valjda sa 10 mjeseci je sve vec sama jela... to ima kao i neki naziv i grupa na fejsu, nemam pojma, nisam zapamtila jer mi je tak svejedno jel ce jest sa 10 mj il sa godinu i pol sam. Imam neke druge prioritete (Da se prestane nosat).
Ja sam definitivno najzadovoljnija sa babylove pelenama... i to daleko. Koristila sam pampers premium dugo i kad ga usporedim sa mullerovim, lidlovim i dmovim pelenama - daleeeko mi je najgori. Kakac stalno do vrata.
Ivka ja imam dioptriju -3, otkad sam prestala dozvoljavat da mi svaki put nakon pregleda kao naprave za 0.25 vecu jer mi je kao narasla, nije se pomakla s toga. Da sam prije svatila vjerujem da sam i na -2 mogla ostat. Nakon poroda vjerojatno zbog epiduralne imala manjih problema sa mucenjem vida ali osim toga mislim da nema posljedica od poroda...
Moj mali je stvarno postao manipulator. Pocne cmizdrit (da ga dignem jelte) i place zatvorenih ociju, onda prestane da me pogleda kako reagiram i onda opet zatvori oci i place. Onda druga fora kad negoduje ili place trudi se kasljat jer je skontao da ga onda uvijek dignem jer mislim da se zagrcnuo. Sad vec tocno znam kad ce pocet "kasljat". Prestrasno. Mislim on je stvarno dobrica, ako mu udovoljavam on stvarno cijeli dan ne pusti glasa... al di to vodi se vec pitam? Od njegova dva sata budnosti izmedju dva spavanja on je minimalno sat i pol meni na rukama. Ja se sad stvarno vec pitam jel mu trebam udovoljavat ili ga konacno vec ostavit da oplace. Pitanje je kuda ovo vodi i sta cu napravit od njega... ne znam, bas se dvoumim i na prekreznici sam da li da budem dosljedna da ga dizem svaki put ili da ga pocnem odgajat kako bi ja htjela da se ponasa.
Sortiraj odgovore
Najstariji