Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    05. Rujan 2016. 19:01

Halila di sam ja od sokića, jedva sam je vodu natjerala da pije
    i dalje neće baš vodu, čaj od komorače joj je draži.

Ma otići će trbuh, ljudi isto glupa pitanja pitaju ;) mene također svi koji me vide moraju prokomentirati kakavo mi je tijelo nakon poroda, najbolji su mi oni šta me zumiraju cijelu od glave do pete pa onda bace komentar "a je ostalo ti još malo"

Dakle ova moja danas imala samo dva spavanja. Buđenje je bilo kasnije nego inače, u pol 8, jedno kratko spavanje od 40min, ovo drugo 3 sata i eto je zanjonjala dalje.... I to ranije no inače. Uh šta me noćas čeka

Ivchi al nemoj zaboravit napomenut u želji da ostaneš ženski konjic ahhahahahaha

ivchi87
    05. Rujan 2016. 19:55

Da da da da Tiny, obavezno zensko :D a obzirom da se probudio bio tad nakon nepunih 10 min pozelila sam i u ovom zivotu bit morski konjic. 

Joj kak je tebi to super kaj tak rano ode spavat. Ovaj moj sad krece pit krv... nadam se da necete prije kokica ujutro :)

Kamikazee
    05. Rujan 2016. 20:48

Ivchi, znam za to samo iz razloga sto je Ross to rekao u Prijateljima 😂 Tak se educiram...

ivchi87
    06. Rujan 2016. 07:23

I ja znam otud :))))

TinyBabyToes
    06. Rujan 2016. 07:37

Jutro!

Noć prošla dobro, ali samo zato jer spavamo u drugoj sobi inače nebi ni oka sklopili, do dnevnog je čujem kak cmakće prste i gunđa nešto
    U 2 pojela, pa je čula u 4 da neš plače pa stane pa opet...i onda zaspala. Do 6. Al zapravo tko zna koliko ona tam gunđa hahahahha

Mi smo jedini koji spavamo u drugoj sobi od bebe? I nisam već ne znam koliko nju stavila u krevet kraj sebe da spava... To je nemoguća misija. Muž se kao tornado kreće u snu i nema pojam o nikom oko sebe, a nju kad stavim kad muž ode na posao nema šanse uspavat, samo me dira i grebe po licu i okreće se lijevo-desno i ceri se ili priča. Tak da i to ne prakticiram.

Ivchi hm da, lagano sad uživam u tome šta zaspi već u 7 navečer. Svašta možeš radit ostatak večeri

• Kriszta
    06. Rujan 2016. 09:24

Jučer sam malo otišla do bio&bio da vidim šta se sve nudi bez glutena. I sad pošto prije nikad nisam pravila/skuhala prosa,heljdu..itd. zanima me šta mislllite,koji je bolji izbor za bebe.
    Pahuljice ili krupice.?
    Prodavačica mi je preporučila ove:

https://www.biobio.hr/krupica-od-heljde-proizvod-21673/

https://www.biobio.hr/pahuljice-od-integralne-heljde-bez-glutena-proizvod-21677/
     Kao ove su sigurno bez glutena i idealno za bebe .
    Imaju i baš za bebe pahuljice,ali se ne skuhaju (kao i hippove)

Nisam pametna,da li da uzmem krupice ili pahuljice,
    Jel netko već probao nešto od toga za svoju bebu?

• Kriszta
    06. Rujan 2016. 09:35

Tiny ni moja neće nikako piti tekućinu. Probat ću i ja danas sa čašom (naravno sa kljunom). Jučer cijeli dan gledala na netu,šta sve mogu poduzeti,svugdje piše.da će kad tad početi piti..eto,ništa nisam pametnija. Očito će sve kat tad ostaviti/započet..ne trebamo ni odgajati i truditi se..sve će doći samo!

Ivchi nije loša ideja...morski konjić..i baš su mi lijepi..

Jučer sam otišla u shopping ( za sebe) po tko zna koji pu i opet nisam ništa našla!
    Nađem hlače broj 34 jedva  zakopčam,ali lijepo mi stoje na nogama/guzi..a broj 36 super na struku,a dolje visi. Morat ću i ja počet sa trbušnjacima,ko Halila,ali 100 kom? Nema šanse..
    A majicu nisam kupila jer su ili široke i kratke ili uske (body majice).Najbolje ostat doma,kao i ovih par mjeseci biti u tajicama i u širokoj majici,izbljuvana sa masnom kosom. 
    Ustvari..i od mene će KAD TAD ponovno biti žena

mamasita4
    06. Rujan 2016. 09:57

Kriszta sto se tekucine tice, meni sin nije kap popio do godine dana a bio je na AD....jednostavno nije htio, nije mu trebalo....zna svaka beba sta joj treba valjda....probaj ne brinut.

Kamikazee
    06. Rujan 2016. 10:05

Hahaha, i mene shopping ubija! 

Neki dan se obucem u obleku za svatove sto idemo u subotu i izadjem muzu na ogled! A njemu vilica do poda! Pitam jel dobro? A on meni: predivno!!! Nisi bila sredjena od... Od.... 1.1.!!! (kad smo frendu dosli na 5 minuta u svatove jer sam se vrzo morala u krevet vratiti 😂😂😂😂)
    I tipkam ovo dok izgledam ko ocajna kucanica s flekama od mlijeka, pusa svima 💋

Ninachh12
    06. Rujan 2016. 10:33

Morski konjic 

Cure koje doma radite kasice. Jel ih stavljate u frizder? Tipa, napravila sam krusku s prosom i to dosta, ps nece joj nista biti do sutra u poklopljenoj kutijici u frizderu zar ne? 
    Sjecam se reklame za baby bullet, pricali su da do 7 dana moze biti u frizderu za njih?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.