Tiny super...vidiš da hoće,samo ne odustaj,puno strpljenja! Nisu sve bebe papalice,to je moja dokazala. Sigurno malena nije skuzila sto želiš. Polako će naučiti. Tako je bilo kod vas i prije sa tvojim mlijekom.
Četitam svima na male rođendane!
Crna preslatka ti je curica!
Kriszta, također i ima istu dudu ko i Iris Nuk, jel? Nama ta najbolja od početka, al više ju baš i neće. To mi je super jer sam ja dudala do pete godine skoro pa sam se bojala da će i ona tako.
Tiny ide to po malo, uskoro će i ona u klub papalica! Vjerojatno su ipak zubići u pitanju!
Što se tiče kašica i kalendara, ja sam postala totalni autsajder. Moj plan dohrane trenutno izgleda ovako nekako.. dođem u dm, pogledam kašice, pogledam jel piše 4. ili 5. mjesec i to je to. Jedino ne kupujem ništa od onih što imaju meso jer mi se to gadi nekako. Mrkvu, jabuku, krušku i krumpir joj slažem domaće, a ostalo kupujem. Ona sve pojede što joj dam i baš sam se prestala opterećivati s bilo čim. Kad čitam koliko vi pazite, što, kada i koliko dajete, osjećam se ko najgora mama na svijetu. 😑
Ma daj Halila, idem si na neku stvar s tim koliko pazim!! S jacim alergenima malo pripaziti i to je to!
Ali reagirao mi je na jaja kroz dojenje vec, muz mi astmaticar i njegova mama isto pa malac ima neke predispozicije za alergije tako da moram paziti. Inace bih sad vec nakon 2 tjedna opustenije radila 😂😂
Joj, pa ja nisam s vama podijelila predivnu vijest - vracam se na treninge nakon godinu i pol dana (operacija, potpomognuta pa rizicna trudnoca😖😖)!!! 🎉🎉🎉🎉
JEDVA CEKAAAAAAAAM 😍😍 Organizirala sam cuvanje malca i 2 zamjene 😂😂
Halila i ja sam s tobom uopce ne pazim ni nis ista stvar dodem u dm i kupim a ovo doma kaj imam
Jutreko!
Joj ova moja je već 3,4 dana užasna, jučer je valjda večinu dana plakala, nije spavala od 2 popodne sve do navečer naših 7, pa nije ni htjela jesti do 6...ma koma.
HB pa je noć još ok, buđenje u 4 i onda u 7.....
Zaspi i onda takav plač kao da se lupila. Nikad nije bila takva pa više ni ne znam šta bi.
Temp nema, od cjepiva tako kasnije ne može biti šta ne? Ne vjerujem da ludi toliko zato šta je par žlica kašica uspjela pojesti, toplo se nadam da su zubi i da će uskoro koji izviriti da znam da je zbog toga.
Halila ma joj, bez brige, tako ću nakraju i ja. Kad krene jesti mislim da ću većinu toga nakraju kupiti gotovo i bok. Eto dobila kruške, nisam ih isti dan spremila u škrinju sutradan su i se zgnjilile, nisam ja za to hahahahah
I curke, slikice su vam
I da ima novu foru, plače kad ugleda nepoznatu facu, a još jače plače ako je nepoznata faca dirne
I baku i dedu kad vidi prvo zaplače onda se smiri nakon par minuta.
Tati se ne plače, ali neće se smiriti baš kod njega u rukama, uzmem mu je i za minutu tišina. Bit će plakanja za mamom vidim.....
Crna malena je premedena
Što se namirnica tiče,ja joj sve domaće složim,ali....!!!!
Ja sam takva osoba,jedem večinom domaće. Npr.rajčice,paprike,tikvice...itd NIKAD ne kupujem u trgovinama,ali nikad. Sačekam sezonu i uzimam od poznanica na tržnici ( Kod nas u Slavoniji-Baranji barem toga ima koliko hoćeš). Oduvijek imam problema sa želucem (više puta odradila gastroskopiju itd..) koliko mogu pazim na hranu i u svemu sam za domaće,eko,bio. Isto za kožu sve koristim bio ili barem 80-90 %. To sam ja,zato ja joj MORAM domaće uzeti i složiti. Ako će biti na mene ,imat će i ona problema sa želučekom,a isto tako od početka je puno bljuckala i povraćala mlijeko. SVAKA MAMA radi najbolje za svoje dijete,bilo da daje kupovnu kašicu ili skuha domaće.Ja sam isto kupila sad u kozmu kašice,za ne daj bože,ako bude trebalo. Ne mislim da je to nešto loše,dapače,ali ja sam uvijek za domaće.
Halila nuk je,da Ali samo voli ovu najtanju.bila sam kupila i one veče,ljepše..hoće ih uzeti ,ali ne dugo,pljune van. A npr.nuk bočice neće..
Kamikazee kakav trening?
Tak je nama Filip znao odjednom samo zaplakati pred zube, muz i ja se samo gledali i ono: nisam ja nista!!!
Ivchi, kako sisa? Nisi poslala update
Sortiraj odgovore
Najstariji