Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    05. Rujan 2016. 13:34

Dojilje ili izdajalice jeste pocele sve jest? Pritom mislim na hranu koja napuhava? Tako mi fali grah, mahune, leca... a da ne kazem kako mi fali sto su to ruckovi za vise dana koji bi mi danas npr super doso... ne znam jel bi smjela?

Kamikazee
    05. Rujan 2016. 13:41

Mene treniraju, ja sam prelijena u tom pogledu da se bas sama pokrenem. Ako me ne tjera netko na vjezbanje, palim tv! 😂

crna123
    05. Rujan 2016. 13:53

Ja jedem vec mjesec dana sve i sve je ok tak da mos lagano pocet. I moja se dize u sjedeci i tak bude rekli su mi da ne forsiram al ak zeli da ni ne ogranicavam. Pogotovo iz jajete u srkundi je vani napravi svoj luk i hopsa van

• Kriszta
    05. Rujan 2016. 14:36

Tiny kako je danas malena jela? Gdje na kraju hraniš malenu,u čemu? Jesi probala jaje? Nama super odgovara.

Halila
    05. Rujan 2016. 15:17

Tiny, mi kad smo bili s 4 mjeseca na pregledu, pedica je vidjela kako se mala diže iz polusjedećeg u sjedeći i rekla da ne brinem oko toga, ona kad se umori će se sama naslonit, tako da ju puštam neka se diže ako baš hoće. Bitno da ih mi ne stavljamo sjedit prije reda.
    Ovo s okretanjem na trbuh pa cendranjem mi je jaaako poznato. Točno to je i Iris radila kad se nije znala vratit na leđa. 

Znači nisam jedina s kupovnim kašicama haha... ajde sad mi je lakše. 
    E a jel vi dajete svojim bebačima sokove? Ja njoj povremeno dam onaj Frutekov jabuka-kamilica i jako ga voli. Prešli smo na bočicu s kljunom nedavno, super joj ide. Mislila sam da će se zahliktavati ispočetka, al pije ona bez problema.

Kamikazee, super za treniranje! 👍👍👍 I ja bih se trebala pokrenuti, nikako da smršavim.. trbuh mi je još uvijek velik, radim 100 trbušnjaka dnevno, al nema pomaka, a za išta više od toga sam prelijena. Bili smo nedavno na rođendanu jednom i dvoje ljudi me pitalo jel sam opet trudna. Izludit ću s tim trbuhom 😵😵😵

Ninachh12
    05. Rujan 2016. 17:54

ivchi-ja nikad nisam ništa ni izbjegavala :D :D 
    Kađice-domaće. Takva sam, ne mogu si pomoć :)
    Jučer bili kod kumova, kuma malom od 8 mjeseci dala puding od vanilije sa šlagom za večeru. Meni je to glupo, ali jest me briga šta netko drugi radi sa svojim djetetom, moja nebude tako i to je to :P

Kamikaze-bravo. Na sekundu si me motivirala, ali sekunda je brzo prošla. ahah 

ivchi87
    05. Rujan 2016. 18:22

Hahahhaha bas Ninach. I meni tjelovjezba ostaje samo na nivou nerealizirane ideje. 

E pa ovaj tjedan radim grah! Vidim da svi sve jedete, ne znam sta ja cekam... 

Jel znate da kod morskih konjica muski su trudni i "radjaju"? E u sljedecem zivotu neka budem morski konjic pliz pliz!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.