Kriszta ne krećemo još, ja se volim pripremiti😊
Čestitke na pola godine i 4 mjeseca!! I nama cestitajte jer je i nama danas četiri mjeseca 😍😍😍😍
Al Bundy 👏😂😂
Ja ću žitarice kombinirati s mlijekom i vodom 😉
Tako je, cestitam Audrey!
Mi danas spavali samo dva puta....
Prvi put sat i 15,a drugi 3 sata...probudila se u 5 i evotek legla u 21h. Rekord.

Isusee 3 sata😫😫😫ja dobim 45 min max!!!
Nemam red da.. popodne uvedem kasicu a navecer prije spavanja mjesam ad s nekim zitaricama svaki dan nesto drugo i to je to. Sad si razmisljam kad potrosim ne znam dal da kupim jos ad il da sve s vodom mjesam nisam pametna uopce.. danas bili na krstitkama mala ima 8,5mj I jede apsolutno sve. Sve se usitni i jede ni ne cica vise sam malo po noci.

Wheeee, 4 mjesecaaa 🎉 Kak nas vesele te stvari, cudo 😍😍
E da, mozda nekom pomogne s klopom, nikako da napisem sto kod nas pali. Mom malcu se ne svidja biti u onoj kosari za ves kad ju u hranilicu dignem, ali kad ga stavim u krilo jede. Probala par puta, krenemo u hranilici i ne ide, dize se, kmeci. Prebacim ga sebi u krilo, ogledalo ispred nas kao retrovizor i onda klopa!!
Jos jedan pokazatelj bacenog novca jer nam se ta njihaljka definitivno nije isplatila s apsolutno niti jednom od svojih uber kul mega miljon opcija!

Jutreko!
Audrey heheh pa onda i vama sretnih 4mj Kako nemaš ovu liniju dolje uvijek zaboravim na koliko je, i svoje bi zaboravila hahah, ali sad ću zapamtit, isto kao i Mamasita ;)
Mamasita ajme koji spavanac! Svaka čast! :)
Kamikazee hahahhahaha, hvala na savjetu, probat ću tako dati kašicu, do sad je bilo u toj košari za veš i isto tako....nije poslužila
Ovu moju noćas ispikali komarci, samo na licu ima prek pet uboda... katastrofa! Ne vidim da se buni nešto ali grozno izgledaju crvene fleke :/

Netko je pitao za ulja.... nisam ni znala da ovo ima za kupit
http://www.hipp.hr/dohrana/proizvodi/bio-repicino-ulje/bio-repicino-ulje/#art6065

Ma da, ako se sjećate nije ni moja spavala duže od 30 minuta.....i onda došlo nekako i to....prvo je počela produživati budnost a onda i spavanjce. Uglavnom imamo 3 spavanjca, onaj drugi je najduži, uglavnom 2 sata, a jučer se desilo i 3, jer sam ja bila s njom....
Tiny, nisam ni ja znala za to ulje....ja sam nekako uvijek za domaće maslinovo kojeg imam stvarno dosta...AL odlična alternativa!
Ma da, ako se sjećate nije ni moja spavala duže od 30 minuta…..i onda došlo nekako i to….prvo je počela produživati budnost a onda i spavanjce. Uglavnom imamo 3 spavanjca, onaj drugi je najduži, uglavnom 2 sata, a jučer se desilo i 3, jer sam ja bila s njom….
Tiny, nisam ni ja znala za to ulje….ja sam nekako uvijek za domaće maslinovo kojeg imam stvarno dosta…AL odlična alternativa!
Eh kad si te sreće da imaš domaćeg
Al ovo je repičino ulje...za bebe od 4mj... nisam znala da i to ima, a bome ni ne znam kako to koristit.. Ma pojma nemam o toj dohrani hahhaha
Danas je bilo bolje, čak je otvarala usta i par žlica pojela. Sa zadnjom se zaletila pa sam je morala potapšat po leđima hhahaha
Al ide na bolje. Imali smo stanku dva dana jer je nervozna ne znam zbog čega. Nadam se da su zubi...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji