Kriszta ne krećemo još, ja se volim pripremiti😊
Čestitke na pola godine i 4 mjeseca!! I nama cestitajte jer je i nama danas četiri mjeseca 😍😍😍😍
Al Bundy 👏😂😂
Ja ću žitarice kombinirati s mlijekom i vodom 😉
Tako je, cestitam Audrey!
Mi danas spavali samo dva puta....
Prvi put sat i 15,a drugi 3 sata...probudila se u 5 i evotek legla u 21h. Rekord.
Isusee 3 sata😫😫😫ja dobim 45 min max!!!
Nemam red da.. popodne uvedem kasicu a navecer prije spavanja mjesam ad s nekim zitaricama svaki dan nesto drugo i to je to. Sad si razmisljam kad potrosim ne znam dal da kupim jos ad il da sve s vodom mjesam nisam pametna uopce.. danas bili na krstitkama mala ima 8,5mj I jede apsolutno sve. Sve se usitni i jede ni ne cica vise sam malo po noci.
Wheeee, 4 mjesecaaa 🎉 Kak nas vesele te stvari, cudo 😍😍
E da, mozda nekom pomogne s klopom, nikako da napisem sto kod nas pali. Mom malcu se ne svidja biti u onoj kosari za ves kad ju u hranilicu dignem, ali kad ga stavim u krilo jede. Probala par puta, krenemo u hranilici i ne ide, dize se, kmeci. Prebacim ga sebi u krilo, ogledalo ispred nas kao retrovizor i onda klopa!!
Jos jedan pokazatelj bacenog novca jer nam se ta njihaljka definitivno nije isplatila s apsolutno niti jednom od svojih uber kul mega miljon opcija!
Jutreko!
Audrey heheh pa onda i vama sretnih 4mj Kako nemaš ovu liniju dolje uvijek zaboravim na koliko je, i svoje bi zaboravila hahah, ali sad ću zapamtit, isto kao i Mamasita ;)
Mamasita ajme koji spavanac! Svaka čast! :)
Kamikazee hahahhahaha, hvala na savjetu, probat ću tako dati kašicu, do sad je bilo u toj košari za veš i isto tako....nije poslužila
Ovu moju noćas ispikali komarci, samo na licu ima prek pet uboda... katastrofa! Ne vidim da se buni nešto ali grozno izgledaju crvene fleke :/
Netko je pitao za ulja.... nisam ni znala da ovo ima za kupit
http://www.hipp.hr/dohrana/proizvodi/bio-repicino-ulje/bio-repicino-ulje/#art6065
Ma da, ako se sjećate nije ni moja spavala duže od 30 minuta.....i onda došlo nekako i to....prvo je počela produživati budnost a onda i spavanjce. Uglavnom imamo 3 spavanjca, onaj drugi je najduži, uglavnom 2 sata, a jučer se desilo i 3, jer sam ja bila s njom....
Tiny, nisam ni ja znala za to ulje....ja sam nekako uvijek za domaće maslinovo kojeg imam stvarno dosta...AL odlična alternativa!
Sortiraj odgovore
Najstariji