Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    03. Rujan 2016. 15:24

Kriszta  ne krećemo još, ja se volim pripremiti😊
    Čestitke na pola godine i 4 mjeseca!! I nama cestitajte jer je i nama danas četiri mjeseca 😍😍😍😍 
    Al Bundy 👏😂😂 
    Ja ću žitarice kombinirati s mlijekom i vodom 😉

mamasita4
    03. Rujan 2016. 21:27

Tako je, cestitam Audrey!
    Mi danas spavali samo dva puta....
    Prvi put sat i 15,a drugi 3 sata...probudila se u 5 i evotek legla u 21h. Rekord.

crna123
    03. Rujan 2016. 21:39

Isusee 3 sata😫😫😫ja dobim 45 min max!!!
    Nemam red da.. popodne uvedem kasicu a navecer prije spavanja mjesam ad s nekim zitaricama svaki dan nesto drugo i to je to. Sad si razmisljam kad potrosim ne znam dal da kupim jos ad il da sve s vodom mjesam nisam pametna uopce.. danas bili na krstitkama mala ima 8,5mj I jede apsolutno sve. Sve se usitni i jede ni ne cica vise sam malo po noci.

Kamikazee
    03. Rujan 2016. 23:06

Wheeee, 4 mjesecaaa 🎉 Kak nas vesele te stvari, cudo 😍😍

E da, mozda nekom pomogne s klopom, nikako da napisem sto kod nas pali. Mom malcu se ne svidja biti u onoj kosari za ves kad ju u hranilicu dignem, ali kad ga stavim u krilo jede. Probala par puta, krenemo u hranilici i ne ide, dize se, kmeci. Prebacim ga sebi u krilo, ogledalo ispred nas kao retrovizor i onda klopa!! 
    Jos jedan pokazatelj bacenog novca jer nam se ta njihaljka definitivno nije isplatila s apsolutno niti jednom od svojih uber kul mega miljon opcija!

TinyBabyToes
    04. Rujan 2016. 07:40

Jutreko!

Audrey heheh pa onda i vama sretnih 4mj Kako nemaš ovu liniju dolje uvijek zaboravim na koliko je, i svoje bi zaboravila hahah, ali sad ću zapamtit, isto kao i Mamasita ;)

Mamasita ajme koji spavanac! Svaka čast! :)

Kamikazee hahahhahaha, hvala na savjetu, probat ću tako dati kašicu, do sad je bilo u toj košari za veš i isto tako....nije poslužila

Ovu moju noćas ispikali komarci, samo na licu ima prek pet uboda... katastrofa! Ne vidim da se buni nešto ali grozno izgledaju crvene fleke :/

TinyBabyToes
    04. Rujan 2016. 08:44

Netko je pitao za ulja.... nisam ni znala da ovo ima za kupit

http://www.hipp.hr/dohrana/proizvodi/bio-repicino-ulje/bio-repicino-ulje/#art6065

mamasita4
    04. Rujan 2016. 09:29

Ma da, ako se sjećate nije ni moja spavala duže od 30 minuta.....i onda došlo nekako i to....prvo je počela produživati budnost a onda i spavanjce. Uglavnom imamo 3 spavanjca, onaj drugi je najduži, uglavnom 2 sata, a jučer se desilo i 3, jer sam ja bila s njom....
    Tiny, nisam ni ja znala za to ulje....ja sam nekako uvijek za domaće maslinovo kojeg imam stvarno dosta...AL odlična alternativa!

TinyBabyToes
    04. Rujan 2016. 10:26

mamasita4

Ma da, ako se sjećate nije ni moja spavala duže od 30 minuta…..i onda došlo nekako i to….prvo je počela produživati budnost a onda i spavanjce. Uglavnom imamo 3 spavanjca, onaj drugi je najduži, uglavnom 2 sata, a jučer se desilo i 3, jer sam ja bila s njom….
    Tiny, nisam ni ja znala za to ulje….ja sam nekako uvijek za domaće maslinovo kojeg imam stvarno dosta…AL odlična alternativa!

Eh kad si te sreće da imaš domaćeg
    Al ovo je repičino ulje...za bebe od 4mj... nisam znala da i to ima, a bome ni ne znam kako to koristit.. Ma pojma nemam o toj dohrani hahhaha

Danas je bilo bolje, čak je otvarala usta i par žlica pojela. Sa zadnjom se zaletila pa sam je morala potapšat po leđima hhahaha
    Al ide na bolje. Imali smo stanku dva dana jer je nervozna ne znam zbog čega. Nadam se da su zubi...

mamasita4
    04. Rujan 2016. 11:32

Zubi su zubi 

mamasita4
    04. Rujan 2016. 11:32

Vidiš da ide na bolje....papat će ona ne brini.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI