Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    05. Rujan 2016. 10:13

Kriszta ovo za domaće...to je super kad se može! I još kad si tako osjetljiva, dobro je da paziš na prehranu.
    I super da je navikneš na prehranu kakvu inače konzumirate.
    Mi smo HB svi bez problema što se tiče probave, domaćeg rijetko koristim, kad bake i dede donesu nešto svoje i to je to. I već mi bude muka kad me natrpaju tikvicama, jabukama i paradajzima, ne znam više di ću s tim a ne jedemo tolike količine kakve bake inače donesu

• Kriszta
    05. Rujan 2016. 11:36

Danas smo papali krumpir-mrkva pire.. Oduševila se,sve je pojela,a ja naravno napravila ogromnu porciju :) Ne znam da li joj je ta porcija bila prevelika,ali dokle ona otvara usta i rado jede,ja ne stanem :D
    Baš sam danas razmišljala,pošto nisam dodala mlijeka,da bih mogla polako ulje dodavati,ne?
    Tiny pa da , domaće je domaće,ali vidjet ćemo koliko će zaliha trajati. Smatrala sam da sam dobro krenula,a ono kako papa svaki dan,ta zaliha se opasno smanjuje. Morat ću u nabavku,jer ovako ni do 11 mjeseca nećemo igurati. Nema šanse da ću imati za cijelu zimu,ali može se kupiti i bio proizvode,tako da nekako će biti. Što je "aktualno" to će jesti.
    Pa kad bude već skoro sve jela sa 9-10 mjeseci,vidjet ćeš što sebi/vama kuhaš ,to će i ona jesti,pa će već biti puno lakše.
    Danas ubacujem još jedan obrok. Zasad predzadnji,pa ćemo vidjeti dalje. Svi mi govore da bih trebala žitarice kao zadnji obrok davati joj,npr,prije kupanja i poslije onda mlijeko,ali moja nema šanse da poslije popije mlijeko,ni nakon pola sata.Tako da zasad će biti predzadnja,pa s vremenom možda i zadnja :)

Htjela sam vam napisati,da malena danas imala proljevastu stolicu i to 2 već do 11h. Jednom prije,a drugi put poslije dohrane. Kad bih trebala reagirati i nazvati pedijatricu. ? ALi ovako nema temperaturu,niti nos curi ili bilo šta.

crna123
    05. Rujan 2016. 12:12

Joj i ja prek dana na ruke a navecer krevet i ja cu polako krenut s drugim obrokom kad jedemo juhu jede i ona sve iznutra zdrobim i dobro joj je ;)

ivchi87
    05. Rujan 2016. 12:26

Nisam napisala update jer ne stignem ni procitat sta napisete. Ni prdnut. Vratili smo se s mora, fino ga je baka naucila da se nosa i on sad ne moze pet minuta bit u baby gymu. E oplakat ce cini mi se, ne moze to tako. 

Tiny, bolje da nisu zubi, gledaj na to ovako, ako je neka prolazna nervoza proci ce, a ako ju muce zubi onda ce ju mucit dok svi ne izadju :D ja se potajno nadam da necemo ni skuzit zube dok ne izadju, ima takve djece kolko hoces... moja mama kaze da nikog od nas troje nisu mucili. 

Cica malo bolje al neznatno, boli. Kamikaze treniras nekoga ili ti treniras nesto? 

Ja necu ni rec da imaju moji vrt i da je svega bilo i da su mi nosili i krusaka i jabuka a ja sve bacala sto nisam stigla pojest i nije mi palo na pamet zamrznut. Premda ste vi pisale o tome. Ma sad bi se lupala po glavi, ja sam si u tom trenutku valjdq misla di je to hranjenje, a eto ti. Doslo skoro a ja nemam nista domace. Ma stvarno sam seljak. Lijeni. 

A ovo za uspavljivanje, jesu li dosle ovce vise pobogu? Kriszta jesi isla ponovo il smatras to sto ih nema sudbinom koja ce nam sacuvat 300 kn? :D

ivchi87
    05. Rujan 2016. 12:33

A i to za nas jadnike koji uspavljujemo na rukama, a jednom ce pobogu morat stat, nekak ne vidim razvoj situacije da ih nosamo sa 20 godina... dosta ljudi sa djecom 4 pa navise godina su mi rekli da su na pocetku uspavljivali samo na cici il na rukama pa je poslije ipak to stalo. Tako da ajde, stvarno smo vec vecinu odgulili ja mislim... pogotovo vi sa malo starijim bebama. Jedno je sigurno, ja imam 50 kila, mogu nosit maksimum 10, znaci u jednom trenutku cemo doc do fizicke nemogucnosti... pa ce mi valjda bit lakse pustit ga da place ako ce bit potrebno kad cu znat da ne mogu... 

Danas sam poticajno nastrojena :D

• Kriszta
    05. Rujan 2016. 12:42

Evo u roku od 10 min,ma možda i manje još jednom proljevasta stolica. Ma neću pedicu zvati ako ona bude bilo dobro,samo ako bude do sutra potrajalo.
    Ivchi razumijem te,mislimo da ima još do dohrane,a ustvari sve brzo prođe. Kod nas taman sezona,kad smo krenuli sa dohranom,tako da sam odmah reagirala.
    Ovčica..hmm..čekam još,prvo hoću probati sama nju naviknuti na neuspavljivanje ahahah..trebam vjerovati u  sebe,ali nekako mislim da će ovčica biti kupljena,jer ova moja je dosta tvrdoglava. ALi nada umire zadnja..ja bih ipak probala!

TinyBabyToes
    05. Rujan 2016. 12:54

Ivchi ti me uvijek posebno nasmiješ svojim postovima
    Da, nećemo ih nunat do 20g ali na mojih 50kg i metar i šumske jagode, teško da ću izdržat nosit ju kad će imat 10kg a to će s godinom dana valjda biti, kičma me već sad boli di će tek tad hahahahahha

A ovo za domaće....ma točno si mene opisala Kad ne razmišljam daleko u naprijed :P
    Eto kruške završile u smeću. Jedino su šljive završile u škrinji, ali samo zato jer su mi ih donesli iz škrinje :P
    Lijenost je jača od mene hhahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.