Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    02. Rujan 2016. 19:39

I da.. mislim da cu uzet pauzu s kasicama pa pricekat koji dan. Mozda ipak jos nije spremna.
    Ne znam ni sama, nisam pametna.
    Ipak vecina beba od 3,4mj dobi kasice pa nije tak muka kao s ovom mojoj nepapalicom...

Audrey ima za kupit rizine pahuljice, ja isto to kupila...

Kriszta ma da hoce odbijati neku namirnicu, ona nece usta otvorit i sve pljune van ili drzi u ustima dok se ne rastopi pa proguta 😨.
    Mislim da nije do okusa vec samo ne zna sta sad hocu od nje 😂😂

• Audrey2016
    02. Rujan 2016. 20:48

Ma nije pitanje novaca nego sta je bolje za nju. Kažu da je ta sluz u kojoj se kuha riža (voda koja ae pretvori u sluz) zdravija od iceg.

Kamikazee
    02. Rujan 2016. 22:33

Ninacch, moj ionako nista nece s mlijekom, njemu je samo daj cisto voce, povrce i bok. 
    A ako ti je tesko skupljati mlijeko, uzmi ad da imas. Kupis dvojku odmah jer ces ionako u neko vrijeme poceti to koristiti kad s kravljim mlijekom treba cekati dugo. To ne meni i patronazna rekla u startu.

Mi cemo sutra korabicu i mrkvicu iz juhe, samo da vidim kak mu sjeda, a u nedjelju i ja krecem sa zitaricama da pocnem pripremati teren za vecernje obroke...

Negooooo - moj malac promijenio ritam! Bude budan po 3 sata ili vise bez beda. Danas mi je od 7 ujutro do 22 spavao samo u 2 navrata (prvo 3 sata, popodne 1 sat!!). Fino smo si nakon popodnevne corke prosetali do slasticarne, pojeli kolac, popili kavu, u 20 dosli doma, kupanje, klopa u 21 i zaspao tek u 22, ali bez drame sve!!! Mozda pocne i spavati po noci uskoro, pilates lopta ce mi vec puknuti od silnog skakanja po njoj usred noci 😖

TinyBabyToes
    03. Rujan 2016. 09:32

Jutro!

Kriszta a moraju naše Mie zezat s hranom
    Pojma nemam koliko je žlica nakraju ona pojela, ajde od svih žlica rekla bi da su bar dvije uspjele ući u usta, možda ju je zasitilo to, jer je baš nakon toga dugo odbijala bocu...
    Ah, jednom će počet papati, pa se ne sekiram previše, samo i je teško glumiti veselicu kad joj nudim kašicu a u sebi kipim šta neće hahahhah
    Ma, mislim da ćeo mi od ponedjeljka to već bolje, kad smo same i kad opet imamo svoj ritam nas dve. Sad je bio muž na go i odah nam se sve poremeti ;)

Kamikazee sretan vam "mali rođendan"
    Lijepo te je nagradio sa spavanjem od 3 sata heheh

Kamikazee
    03. Rujan 2016. 10:33

Za pocetak ce biti pretposljednji obrok, kad uvedem dorucak onda ce biti posljednji. Sise cuvam za noc 😂

Da se razumijemo, ne spava on 3 sata sam! No no no.... 
    Uspavam ga i stavim u kinderbet, iducih 45 min sam hobotnica, odradim sve sto trebam, onda se on oglasi, uzmem ga na krevet, na sisu spojim i onda krmi dok sam uz njega. Buduci da sam zaspala jucer oteglo se na 3 sata hahaha

Po noci se jednostavno razbudi pa ga pokusavam sa sisom nokautirati. Nekad uspije nekad bas i ne. Sinoc sam dofurala loptu u sobu, cim je digao glavu ja hop na ruke, sisa i lopta pa je zaspao oba puta brzo! 🎉 Ostala budjenja je samo sisao i nastavio spavati.

A slika, hvala 😍 - to se prascic najeo i bio tak u Al Bundy pozi par minuta, vristali smo od smijeha, a on samo pogled s visoka, samo je oci micao 😂
    Kaze doktorica da se jako izduzio, s 50 kak je rodjen na 68,5 na zadnjem mjerenju. Svi misle da je stariji jer je velik i cvrst pa misle da svasta moze, moram ih podsjecati da je jos mali.

Kamikazee
    03. Rujan 2016. 10:34

I da - 6 mjeseci nam jeeeeeee 🎉❤️😍🍸

mamasita4
    03. Rujan 2016. 11:01

Kamikazeee cestitam vam!
    I mi danas slavimo 4!!!!! 

ivchi87
    03. Rujan 2016. 13:02

Mamasita super sta se okrece za igrackom :) moj nema sanse, oce ju uzet ako mu stavim pred njega, stavi u usta i baci. Potpuno nezainteresiran za igracke cini mi se. Okrece se samo za cicom, to mu je jedina draga igracka. 

Sretna vam mjesecnica Kamikaze i Mamasita!!!! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.