Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    25. Kolovoz 2016. 15:52

Ivchi, meni će sutra frendica posuditi nosiljku beco butterfly 2 pa ti mogu javiti dojmove kad ju isprobamo ako ti ta dolazi u obzir. Frendica je bila jako zadovoljna s njom.

ivchi87
    25. Kolovoz 2016. 17:28

Bas su krasne te Beco... 60tak eur na ebayu.

Mamasita cini mi se da sam profulala, ne vidim vise na babycentru akciju ergo...

Kamikazee
    25. Kolovoz 2016. 18:03

Nama je pedijatrica rekla da bolje uzimamo Janu u staklenoj boci nego baby vode zbog ambalaze, ali i Jana ima kamenac. Ja sam kupila u Mulleru filter frecice za caj i kroz to vodu pretakala zbog kamenca. U medjuvremenu kupili prociscivac vode i nema ni truna kamenca pa sam se preporodila!! 

Ivchi, do 20.9. je akcija, u katalogu je.

Bili danas kod pedijatrice, malac je zakon, rekla je da ce biti sportas kako se krece i da ce biti dosta visok. Na djedove ocito jer mu tata i ja nismo bas nesto visoki :) dobili pikicu (malo zaplakao, hladila nogu, ali cendrao, odmah pola cepica i soava sad), izvadili hemoglobin, sve super! 
    Normalno da zena ima spreman kalendar dohrane i rekla je da su sad neke nove smjernice pa mi je svasta nesto isarala po kalendaru.

Uglavnom, prvo rucak, za mjesec dana veceru i 2-3 tjedna kasnije dorucak.

Batat je idealan za pocetak jer je sladak i klinci ga obozavaju. Od pocetka idu jos i mrkva, koraba, blitva, tikvica, krumpir, brokula, spinat. 
    Zitarice rizine, kukuruzne pahuljice, ali vrlo brzo i zobene, psenica i jecam da se uce na gluten. 
    Voce mogu jabuke, banane, kruske, breskve, marelice.
    Ono sto sam si ja vec i rekla ona mi je potvrdila - banane, avokada i to ne nase voce slobodno da priceka, iskoristiti sezonu. Bundeve, tikve, sve mozemo vec sad davati u sezoni, mozemo i smrznuti kockice za kasnije.

E sad, novost je da odmah moze ici i bijelo meso (pile, pura), teletina i kunic. Za 2 tjedna da mu vec krenem s juhicama pa miksam malo meseka, povrca i prelijem juhom.

Valjda je to sve :)

Kamikazee
    25. Kolovoz 2016. 20:48

Mislim da je Aquapur, tako nekako, iz rijeke su decki. Frendica jedna imala i pricam kako sizim s kamencem pa mi rekla za to. Mi smo inace kupovali vodu i u ovom novom stanu muz prvi put u zivotu nije mogao puti vodu iz slavine kak je uzasna 😩 Kad smo zbog malca krenuli prokuhavati vidjeli smo koliko kamenca pijemo i odlucili se.

Namontira se jedna dodatna pipa, ima spremnik od 5L tako da i kuham s tom vodom, samo perem sudje s obicnom.

mamasita4
    25. Kolovoz 2016. 21:29

Ivchi u katalogu je,a sad ne znam gdje si gledala....dva modela su....

• Kriszta
    25. Kolovoz 2016. 22:22

Audrey kupili smo veči sisač neki dan. Još uči na tom jesti,malo halapljivo jede.
    Danas smo probali jesti tikvicu,nije se baš oduševila,pojela možda nekih 10-12 žlica,ali sam pogriješila,jer uvijek papamo nakon prvog spavanja,a danas nije spavala ni 15 min . Probudila se cendravo,pa smo se malo igrali kao i uvijek i onda smo otišli u kuhinju i dok sam ja ogulila i pripremila,pa skuhala tikvicu,ona je počela plakati,bila jako umorna,nestrpljiva i nije baš htjela jesti. Sutra ću biti pametnija,pa nahraniti je dok je raspoložena. A možda joj se ni ne sviđa tikvica..ali čitala sam,da ne treba odustati,bebe neke namirnice prihvaćaju tek8-10 dan.

Ninachh12
    26. Kolovoz 2016. 05:04

Nasdva-ta iz mullera je elasticna marama, to ti je za bebice dok su ful male, sad ti je bolje nesto drugo uzeti.
    Ja imam mai tai-dusu dalo, najbolja stvar koju imam za nju. Krivo misljenje da bebe sjede u nosiljkama. Ne sjede.
    Beco  preeedivnee su :)))
    Kamikaze-5+ za pedijatricu :D

Mi za sat vremena idemo na put u Hercegovinu pa cu biti neaktivna do nedelje. Pozelite mi srecu s njom na putu! Sve me strah :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.