Ivchi, meni će sutra frendica posuditi nosiljku beco butterfly 2 pa ti mogu javiti dojmove kad ju isprobamo ako ti ta dolazi u obzir. Frendica je bila jako zadovoljna s njom.
Bas su krasne te Beco... 60tak eur na ebayu.
Mamasita cini mi se da sam profulala, ne vidim vise na babycentru akciju ergo...
Nama je pedijatrica rekla da bolje uzimamo Janu u staklenoj boci nego baby vode zbog ambalaze, ali i Jana ima kamenac. Ja sam kupila u Mulleru filter frecice za caj i kroz to vodu pretakala zbog kamenca. U medjuvremenu kupili prociscivac vode i nema ni truna kamenca pa sam se preporodila!!
Ivchi, do 20.9. je akcija, u katalogu je.
Bili danas kod pedijatrice, malac je zakon, rekla je da ce biti sportas kako se krece i da ce biti dosta visok. Na djedove ocito jer mu tata i ja nismo bas nesto visoki :) dobili pikicu (malo zaplakao, hladila nogu, ali cendrao, odmah pola cepica i soava sad), izvadili hemoglobin, sve super!
Normalno da zena ima spreman kalendar dohrane i rekla je da su sad neke nove smjernice pa mi je svasta nesto isarala po kalendaru.
Uglavnom, prvo rucak, za mjesec dana veceru i 2-3 tjedna kasnije dorucak.
Batat je idealan za pocetak jer je sladak i klinci ga obozavaju. Od pocetka idu jos i mrkva, koraba, blitva, tikvica, krumpir, brokula, spinat.
Zitarice rizine, kukuruzne pahuljice, ali vrlo brzo i zobene, psenica i jecam da se uce na gluten.
Voce mogu jabuke, banane, kruske, breskve, marelice.
Ono sto sam si ja vec i rekla ona mi je potvrdila - banane, avokada i to ne nase voce slobodno da priceka, iskoristiti sezonu. Bundeve, tikve, sve mozemo vec sad davati u sezoni, mozemo i smrznuti kockice za kasnije.
E sad, novost je da odmah moze ici i bijelo meso (pile, pura), teletina i kunic. Za 2 tjedna da mu vec krenem s juhicama pa miksam malo meseka, povrca i prelijem juhom.
Valjda je to sve :)
Mislim da je Aquapur, tako nekako, iz rijeke su decki. Frendica jedna imala i pricam kako sizim s kamencem pa mi rekla za to. Mi smo inace kupovali vodu i u ovom novom stanu muz prvi put u zivotu nije mogao puti vodu iz slavine kak je uzasna 😩 Kad smo zbog malca krenuli prokuhavati vidjeli smo koliko kamenca pijemo i odlucili se.
Namontira se jedna dodatna pipa, ima spremnik od 5L tako da i kuham s tom vodom, samo perem sudje s obicnom.
Ivchi u katalogu je,a sad ne znam gdje si gledala....dva modela su....
Audrey kupili smo veči sisač neki dan. Još uči na tom jesti,malo halapljivo jede.
Danas smo probali jesti tikvicu,nije se baš oduševila,pojela možda nekih 10-12 žlica,ali sam pogriješila,jer uvijek papamo nakon prvog spavanja,a danas nije spavala ni 15 min . Probudila se cendravo,pa smo se malo igrali kao i uvijek i onda smo otišli u kuhinju i dok sam ja ogulila i pripremila,pa skuhala tikvicu,ona je počela plakati,bila jako umorna,nestrpljiva i nije baš htjela jesti. Sutra ću biti pametnija,pa nahraniti je dok je raspoložena. A možda joj se ni ne sviđa tikvica..ali čitala sam,da ne treba odustati,bebe neke namirnice prihvaćaju tek8-10 dan.
Nasdva-ta iz mullera je elasticna marama, to ti je za bebice dok su ful male, sad ti je bolje nesto drugo uzeti.
Ja imam mai tai-dusu dalo, najbolja stvar koju imam za nju. Krivo misljenje da bebe sjede u nosiljkama. Ne sjede.
Beco preeedivnee su :)))
Kamikaze-5+ za pedijatricu :D
Mi za sat vremena idemo na put u Hercegovinu pa cu biti neaktivna do nedelje. Pozelite mi srecu s njom na putu! Sve me strah :P
Sortiraj odgovore
Najstariji