Strasno je kolko kamenca ima u vodi, vidla sam kad sam prokuhavala vodu za steriliziranje bocica...
Da mi da iza ledja vodu malom mislim da bi bilo krvi. pogotovo tu di svako ljeto neku virozu iz vode mos pokupit dok je sezona... Al ona se mene prevec boji da bi to napravila. Sva sreca. Njegujem imidz zmije.
Ja isto malom ne dam svaki put jest po noci, al za sad nije zahtjevan i pali mi to sto radim: gundja oko 12 pa ga okrenem na trbuh pa nastavi do 3 kad ga nahranim i onda gundja opet oko 5 pa ga opet okrenem na trbuh i nastavi do oko 7-8. Ja ga vrtim ko na raznju al ajd to bar nije zahtjevno. Probajye to ako je ptimjenjivo na situaciju, on se meni polako pocne budit, ne znam kako vasi?
Drugi dan za redom ja njega uspavljujem a susjed sa flakesricom.
Mrkvu je danas spasila kruška i to mu je bilo fino. Ova mrkva danas je bila malo gorka pa mu nije zato išla dobro da sam probala. Mogao je ostat bez kašice danas
Jedna od vas je kupila maramu. Kako si zadovoljna s njom?
Ja imam ring sling i koma mi je jer nisu elastične. Idući izlet u Muller mislim kupit onu njihovu.
I ja imam muku s kamencem, al svaki treci dan operem kuhalo bijelim octom i bude ok.
Ja od sina jos imam nosiljku pa ce i mala u nju (klokanica), s njim me spasila jer ni on nije bio ljubitelj kolica....a i taman ce hladniji dani brzo pa cemo moc izdrzat s njom...inace, necu je u klokanicu prije 4og ili 5og mjeseca jer u svim tim nosiljkama dijete zapravo sjedi a ne bi jos smjelo prije 4og ili 5og mj.
Inace, meni se moj sin toliko napadao s kreveta da to sto vi spominjete nije nista haha. Sjecam se prvi put, bila je nova godina 2014, i on odmigolji do dna naseg kreveta (spavao je tad sa mnom, muz bio na brodu) i ja samo cujem BUM! Imao je 9mjeseci, ja sam njega provjeravala cijelu tu noc, a on malo zaplakao i zaspao odma ko puška....Poslije mi je još pao dva puta kad bi zaboravila ogradit krevet...ma uzas. Za stepenice vam jos necu pricat, rano je :-)
Evo mala zaspala, idem pojest jedan mali sladoled na stapicu i mozda odo malo s njom zaćorit ;-)
A ovaj za pečnicu....jučer gleda gumbe za plin i kaže da je jedan iskrivljen i da može puštati plin ako se dobro ne okrene.
I tako dođe noć, muž spava a meni se taj film vrti po glavi... Ustala se i zatvorila plin jer nisam mogla zaspat od brige
I sad mi dođe i kaže da taj dio on ne popravlja, savjet zatvarajte plin kad ga ne koristite.
Lovely
Nasdva i meni taj ring sling neelasticni koma. Ako se odlucim sad kad zahladi kupit cu ergo, pun mi klinac tih vezanja, vjezbam vec tri mjeseca sling zavezat, a onda kad "zavezem" trebaju mi tri ruke da mi ne ispadne van dete. Niskoristi smo il ja il sling.
Sortiraj odgovore
Najstariji