Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    25. Kolovoz 2016. 09:46

Mamasita smrzla sam se... Od danas navlacim. Znaci samo poslije kupanja kolko ide prema dolje? O boze pa kak to nisam vec do sad, kad ja ocekujem da ce mi sami nesto rec u zdravstvu,malo sutra. Dobro da me pitala jedna frendica jel radim to. Valjda nisam vec stetu napravila.

Kriszta jeste sta popapali? A da joj probas dat na onu kljunasicu, mozda joj se neda na bocicu vise, u onim mojim proucavanjima kako da ga natjeram na bocicu sam nasla djecu koja su pocela odbijat bocu nakon kasice i presla na case...

Tiny nase lijene bebe bumo stavili da se druze. Ne budu daleko dosli,sam budu se gledali. Ma ni njima nis,takvi su. Budimo realni i ja sam lijena.

Put: krenuli oko 10 pred prvo dnevno spavanje,uspavala ga na cici, probudio se u stubistu (jer uvijek nekom mora nesto past i bubnut,jucer kao da je neki stan pao sa drugog na prvi kat,tako se culo), reko nis, krecemo, pomozboze. Krenuli, upalila anti colic, pokazujem mu arsenal igracaka, pocinje plac ali ne deracina nego vise da sam sebe uspava, zaspao, spavao do Macole,tamo stali, bili dva sata dok se ne umori i onda ponovili postupak i dosli do Vodica. Idealno. 

Btw mi smo vam tu sad kod svekrve. Krenula pitanja sto ne pije malo vode na zlicicu za zed.

• iv-ka
    25. Kolovoz 2016. 09:59

Tiny, znam da si stavila, a ja sam to bezbrižno preskočila jer kao nemam tih problema :D Ma ona najčešće ni ne plače, samo se probudi i ronda po kinderbetu, lupa nogama u mobil i tako... ali kad joj dam jesti, jede tako lakomo da mislim da će joj slabo doći.  probat ću tako odgađati jelo pa ćemo vidjeti.

Ajoj čokolada :( to mi je nekako najzgodnije i najbrže s nogu smazat kad mi padne energija... a morat ću bez nje, što ću drugo. Ja nemam osip, ima curka po obrazima i bradi. Krema je za nju, ali nisam joj to mazala, isto kao čekam hoće li se povući kroz koji dan, nego sam kupila u ljekarni neku a-derma kremu (isto na preporuku pedijatra, ali i još nekih mama sa sličnim problemima) pa ću s njom mazati.

• iv-ka
    25. Kolovoz 2016. 10:01

Ivchi, drago mi je da je put dobro prošao. A svekrva što kaže, na jedno uho unutra, na drugo van. Jedino da paziš da ti ne bi dala malome vode tebi iza leđa. Takve neke prijetnje moja ima, a ja joj kažem kroz šalu pa nećete valjda bit tako bezobrazni kao neka njena prijateljica koja je svojim unucima tako po skrivečki davala vode i tko zna još što. A ona se smije i kaže da to bake tako rade. Dobro, još jedan razlog manje da mala ostaje kod nje na čuvanju :D

TinyBabyToes
    25. Kolovoz 2016. 10:03

Kriszta sjećam se da si pisala kako se patronažni nije ni javio.... katastrofa!
    A vaganje, možeš to i kod pedice ako ti nije daleko. Ako možeš nazvati i pitati samo da se dođeš izvagati.
    Probajte s Novalcem cc, stvarno se nadam da je do toga i da krene opet bolje papati :)
    Ah te naše Mie, baš štrajkaju s jelom stalno
    Kažem moja će biti balerina, štrajka s jelom stalno i navlači te noge na sve strane hahahahha

Ivchi Hahhahahaha ja sam 100% sigurna da bi se samo gledali, možda bi malo ruku ispružili ali ako je daleko onda ne bi ova moja dala truda da dođe bliže :D
    Ma super je ispao put!!!!
    A sad uživajte na moru!
    Javi dojmove ljenivca na more hehehe

p.s. uživaj s svekrvom, vjeruj ovo s vodom će biti tek jedno od blesavih pitanja

nasdva
    25. Kolovoz 2016. 10:07

Iv-ka mi navlačimo kožicu u kadi jer se još uvijek kupamo bez šampona i onda operemo malo glavić, naročito ako ima bijeloga gore.

Mamasita au jadno dijete

Kristza probajte preć na 2. Kad Lovro neće jest mi sssi pjevamo papa mali dečko neaa moja izmišljotina, ali prije toga Crvena jabuka i rastanak gitara ga smiri

nasdva
    25. Kolovoz 2016. 11:00

Mom mališi se danas nije jela žuta mrkva, nema veze popio mlijeko i spava.
    Samo da podjelim s vama. Prvu kutiju Humane kupili u Mulleru i 700g je pakiranje, drugu kupili u Konzumu 600g pakiranje naravno cijena meni se čini ista u Konzunu je 76kn. Vidjet ću koliko je u Mulleru kad ću sljedeći put kupovat jer sam zaboravila. Ugkavnom prah kad istresem iz one mjerice ona iz Konzuma zadrži oblik i ljepi se za posudicu (imam onaj dozator iz DM). 

Da li vi procjedite prokuhanu vodu za ad zbog kamenca? Ja ju procjedim kroz filter za kavu i poslje kad se osuši vidi se bijeli prah. Dobro ali ja i kuhalo svaki 3 dan moram čistit od kamenca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.