Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    24. Kolovoz 2016. 12:52

Nasdva-svaka cast. Bas je napredan deckic :D ja sam bas uzbudena oko sjedenja i papanja i nee mogu docekati da pocnemoo :D

Halila
    24. Kolovoz 2016. 13:34

Mi isto ne vjezbamo nista, isto tako se podiže iz polusjedećeg u sjedeci, a odnedavno je pocela i iz ležećeg, ali ne uspijeva joj, naravno. Malo podigne glavu i gornji dio pa se nalakti i tako ostane neko vrijeme 😂 ali juri na veliko. Skoro da puza. Preleti cijeli krevet začas. Znam ju nekad ujutro stavit kraj sebe u krevet, na sisu pa tako obje zaspimo. Tako sam i danas htjela ujutro, ali... dok je ona sisala, ja zaspala i probudi me udarac i plač, skočim, a nje nema. Otpuzala skroz na drugi kraj kreveta i pala dolje 😣 sva sreća pa nije visok krevet. Malo je plakala i dobro. Al sam se ja tresla još 15 minuta poslje. Grooozno. Evo sad sjedim kraj nje na kauču, a ona mi se pokušava popeti u krilo 😂

• iv-ka
    24. Kolovoz 2016. 13:47

Pozdrav cure!

Halila, curica ti je preslatka!

Čini mi se da je Kriszta nešto spomenula u tom stilu, svaka tablica dohrane je malo drugačija što se tiče toga kad uvoditi neke namirnice. Meni je pedijatar dao nekakvu od nestle-a, na njoj piše da može tikvice sa 5 mj, a recimo u onoj aplikaciji bebin kalendar dohrane tikvice idu sa 6 mj. I tako sam primijetila još za neke.

Jao, ima li koja dobar savjet za mene? Moja se bebica od super noćnog spavača pretvorila u noćnu pticu. Već se par noći za redom probudi u neko doba, pocica i onda kreće brbljanje, smijanje, mlataranje, ništa od nastavka spavanja... i tako jedno dva sata, kad opet dobije jest i onda zaspe. Uhhh...

• iv-ka
    24. Kolovoz 2016. 13:49

Au, Halila, imaš pravog malog zvrka! moja je isto jutros skoro frknula s kreveta, sa sredine kreveta se počela kotrljat prema rubu, u zadnji čas sam je zaustavila :D

TinyBabyToes
    24. Kolovoz 2016. 15:34

Nasdva pa bravo za Lovru! Još malo i savladat će i to ;)

Ninachh morat ćeš nam  opisati vježbice koje će ti pedijatrica pokazat, ako neće već nekoj od nas prije ;)
    Mene ju je strah još stavljati u sjedeći položaj, bojim se da je još prerano? Znam je posjesti u krilo, ali je više u položaju kao u jajetu. I znali smo je podići onako kako pedijatrica napravi, super drži glavu, okreće ju i gleda okolo i smije se :D
    Mislim da će uživat kad se krene sama posjedati heheh

Kriszta ovo zapisivanje pitanja uopće nije loša ideja ;)
    Tako mi je svaki put kad dođem tamo, od toike brzine zaboravim išta pitati...
    Ma uzet ću ja još jedno pakovanje gdje je samo riža pa ćemo s tim počet, za svaki slučaj

Nadam se da je Ivchi imala miran put do dolje i da je ovčica pomogla

Kamikazee
    24. Kolovoz 2016. 16:13

Ivka - nemam savjeta, cijelo more sam tako provela i bila sretna ako je bilo samo jedno takvo budjenje! Jedino sto smo ga mi prvo isli uspavati odmah pa ako bas ne ide onda smo se poigrali pa spavanac. 
    Tako da sam znala 2-3 puta po 15ak minuta po lopti hopsat samo da zaspi. Malo vremena ustedim i puno se napatim, ali prioritet mi je bio da mu to ne prijedje u naviku!!!! 😖😖😖 
    Malo bolje krenulo kad su zubi izasli, ali nocas opet hopsanje od 2-3 😏

Ninachh12
    24. Kolovoz 2016. 16:39

Jaoo Halila mogu si mislit kak ti je bilo, imam i ja isti običaj ujutro, prebacit ju k sebi i malo ona cica pa još malo odspavamo..morat cu poceti malo bolje paziti..

Ivka-nama je tako zadnjih mjesec i pol, možda dva. Gubim se u vremenu :P Ja savjeta nemam, rado bih da i ja čujem savjet za to :P

nasdva
    24. Kolovoz 2016. 16:51

Iv-ka imam i ja tu nestle tablicu skroz mi je čudna jagode sa 7 mj, agrumi 8 mj. A agumi ne idu prije 3 god jer ih u pravilu djeca nemogu probavit i kad kakaju onda ih peče

Ninachh12
    24. Kolovoz 2016. 17:06

Opa, bome cudna, jagode nejdu prije godinu dana. One su alergen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.