Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    23. Kolovoz 2016. 22:13

Domace kasice za bebe, mene su frendice pododavale u hrpu grupa, pola ne mogu pratiti niti imam strpljenja za to, ali posluzi kad ides nesto traziti 😀

TinyBabyToes
    24. Kolovoz 2016. 07:47

Jutreko!

Evo i nas naspavanih :D zaspala u 7 i spavala sve do 6. Čula sam je po noći da je dva puta nešto zaplakala ali je zaspala dalje. Srećom da i dalje spavamo u dnevnom heheh

Došla mi je u posjetu i druga crvena teta nekak mi se čini da je ova jača od prošle....

Ova moja ima novu foru uspavljivanja preko dana -  uspavljivanje na rukama.
    Sve se bojim da se tako ne nastavi, već me sad leđa bole, šta će tek biti kad će imat i nešto kila :D
    Iako kad ju gledam tako na rukama kako se sva umiri i zaspi, sva se raznježim pa joj opraštam onda

I primjetili smo jučer da je počela negodovati kad je sama hehehe
    I kad tata dođe doma, počne mu se smijati, mustra mala :D

Ninachh12
    24. Kolovoz 2016. 09:17

kristza-ahaa, ja kupila rižine i prosene pahuljice posebno i mislim ih miksati i sad si mislim kak dodati heljdu u pahuljice. Znači lino to ima, ok ok :))
    Ma ne sama, kažu da samostalno bebe počinje sjediti od 7-9 mjeseca. Nego, onako da ih vi posjednete u krilo ili da to vježbate? Pedica mi rekla da se vidimo 16.9 na pregledu kad ce mala imati 6 mjeseci i 3 dana i da će nam tek tad pokazati vježbe za sjedenje i da ne forsiramo. Mi normalno ništa ne forsiramo, ali kada je u jajetu u vožnji ili kada onako poluleži na meni ona diže kompletno cijeli trup i pokušava sjesti i sad sam kompletno zbunjena. Ne želim forsirati, a pak glupo mi zabranjivati djetetu ako samo ima potrebu posjesti se..

nasdva-opaaa, znači sam se posjedne, uopće mu ne pomogneš?

Tiny-u par dana ti se sve promijeni, moja je jedan dan odjednom se počela prevrati po cijelom krevetu :P Tvoji postovi u vezi spavanja me uvijek bace u maštanjeee :D :D
    nek ste se naspavali, drago mi je :))

Ninachh12
    24. Kolovoz 2016. 09:31

Ali takvi su svi, sam Bog da te se sto prije rijese i da nemaju posla s tobom. Moja se meni zamjerila kad joj je slusala srce i pluca i u isto vrijeme razgovarala samnom (?!?) Nist nije mogla cut s takvim nacinom :/ 
    Pametno ti to, i ja cu sad zapisati sva pitanja :D

• Kriszta
    24. Kolovoz 2016. 10:31

Ivchi jeste krenuli na more? Jel ovčica s vama?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.