Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    23. Kolovoz 2016. 15:56

Kristza malena je slatka ali doslovce
    Izgleda da smo se mi trebali ipak samo pokakat 
    On se već nekoliko dana diže iz poluležećeg u sjedeći i sjedi malo pa se prevrne na bok i ostane zbunjen

nasdva
    23. Kolovoz 2016. 15:57

Da i prekjučer je probao prvi put pravilno puzat ono koljena i dlanovi ostala sam paf

Kamikazee
    23. Kolovoz 2016. 17:00

Halila, zaljubila sam se 😂😂😂😂

Frendica mi poslala fotku malog kad je jeo ciklu. Izgleda kao mjesto zlocina 😂😂😂😂

Halila
    23. Kolovoz 2016. 18:10

Hvala svima na komplimentima za malu musavicu hahaha. Imala je šljive i po leđima, neznam kako je to uspjela. 😂

Kriszta, imamo oko 6 obroka dnevno + 2-3 dojenja, al to ne mogu računati pod obrok s obzirom na malu količinu mlijeka, više nam služi za uspavljivanje. 
    U 19 sati joj slažem od fruteka ovu kašicu riža-kukuruz-jabuka, s vodom se slaže. Stavim jedno 50-60 ml vode samo.. to tako da nije gladna, a opet da se ne prenajede. Idući obrok (bočica) je nakon kupanja, oko 21:15 sati i to je to do 6 ili 8 ujutro, kako kad. 
    Ne mogu ti odgovoriti što najviše voli jer baš sve jede i svemu se jednako veseli tako da nisam primjetila razliku još kod ničega.. zasad barem. 😉

TinyBabyToes
    23. Kolovoz 2016. 19:13

Kriszta znači sve kombinacije žitarica ste prošle ;)
    Kupila sam lino te 3 žitarice...mogu s njima odmah prvo počet ili da kupim ono gdje su samo rižine pahuljice? Za svaki slučaj za alergije, iako sumnjam da bi ih bilo na to...

Od kad smiju bananu? Sad vidim da sam uzela i kombinaciju riža-banana? Ja uzimala sve pod rukom nisam ni gledala hahhaha
    I još imam riža-jabuka-mrkva

A kad se krenu 2 kašice u danu davati?
    Kad ću krenut ću probat oko 11 kako sam pročitala pa ćemo vidit kako će ići.
    A ovaj večernji kad jednom dođe a red, kod nas će mmorat biti oko 6 kad evo je u 7 već spava ko top ;)

Morat ću opet u šoping :P

TinyBabyToes
    23. Kolovoz 2016. 19:19

Nasdva već i uspijeva pomalo sjediti? Pa veliki je frajer to već

Kad uopće počinju sjediti?
    Šta god sam čitala, svugdje piše negdje oko 6,7mj. Ali koliko vidim tu kod vas i kod mene oni sve te stvari rade i ranije (ne samo sjedenje, hvatanje nogu, okretanje i sl.) pa ne znam koliko se ravnat po knjigama...

Moja nije ni blizu, ali rano mi je to još, ni ne očekujem. Još se ni ne okreće s leđa na trbuh, samo na bokove i "napola na trbuh" :P Jednom sam je našla da se okrenula na trbuh i to je to.
    A pokušava se uzdignut ali joj ne ide..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.