Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    23. Kolovoz 2016. 10:44

Ja jos nisam dobila mengu, bit ce cetiri mjeseca skoro. Super :) jedino se nadam da nisam trudna :D Iskreno mislila sam da nikad ne bi mogla pobacit al sad bi bez razmisljanja, zao mi je sto to moram rec. 

Mi nismo krenuli na more, riknuo akumulator. 

Svake dve godine papa? Bozesacuvaj naseg zdravstva. Ja ga napravila privatno nakon poroda, nije mi padalo napamet ic cekat 3 sata kod svoje ginicke. Ne bu me vidla vise tak skoro, to je prestrasno kod nje... 

Poslala sam muza po ovcu. Nije mi tolko za po doma nego nadam se da ce upalit u autu jer sam u stresu zbog tog putovanja. Kvragu i 300 kn kraj sve love sta sam potrosila. 

Ninach, mozes maloj stavit luk kraj krevetica... samo pazi da nije prejak da ne grize za oci. Inhaliranje sljezom mi pada na pamet ako joj ne zelis davati caj. Sljez je kazu super za dezinfekciju disnih puteva, nisam ni znala da to tak pece kad ga se ukapa... al je dobar. 

Danas me tako izludio da sam se derala na njega u jednom trenutku. A onda si je on mislio: sad ces ti stara vidit kak ces se ti derat na mene. Dakle posro se tako kako nisam jos vidla nikad i kod nikog, jedva ga skinula, do pazuha sam ga iza prala, onda kad sam ga oprala se pobljuvao po sebi (sva sreca jos uvijek gol), i nakon toga popisao sebe i mene. I onda mi se fino nasmijao od uha do uha.

mamasita4
    23. Kolovoz 2016. 11:19

Ivchi citam i umirem od smijeha na svaku tvoju recenicu.....:-)
    Ajd javi sta kaze ovca....:-)
    Ma nemate za tako male bebe nista u ljekarni sta bi one mogle.....fizioloska i ispumpavanje nosica za prehlade i bog. Jedino bijeli sljez umjesto fizioloske u nosic, i to je to. Meni sinu znao pomoc dosta. A čula sam i za taj luk! Kao polovicu luka staviti u kut krevetića. Ne znam, nisam probala.
    Papa? Naravno da mi je napravila posije poroda na pregledu. Ma treba inzistirat nema tu.......svaku godinu napravit i bog.....Da meni kaze da mi nece napravit nego za 3 godine, ja bi je pitala je li ona i sebi radi svake tri godine??? MRŠ!
    Moja nocas spavala od 21h do 9 ujutro....naravno, u 5 je pojela mlijeko. Bilo je tu budenja za dudu al to ne kontam vise. Danas ce dan bit lud vec vidim!

Ninachh12
    23. Kolovoz 2016. 11:51

Halila-prva!! Prošle godine sam upisala faks vanredno uz posao i kad sam upala saznala sam da sam trudna :P i zamrznula ga i sad imam opciju nastaviti ove godine dok sam još na porodiljnom ili sljedeće kad ću već raditi. Bolja onda ova opcija. :P
    Koja si ti godina? :) ahahah, koji mudrijaš, mama je ipak mama :D

Tiny-imaju i kapi i čaj od sljeza koji mogu i bebe piti, a čaj joj ne želim dati, a kapi u toj apoteci nisu imali :/ ja zapravo ne znam dali je pravilo odmah nako poroda raditi papu, meni je papa rađena u početku trudnoće pa je zapravo i prošlo godinu dana od posljednje pape. Jednom godišnje se radi bez obzira na sve.

Kristza-hvala ti :D <3 Znaš koliko je sati kad ja kao medicinska sestra više vjerujem fitoterapiji (liječenje kroz biljke) nego modernoj medicini. trenutno liječim probleme s kožem s nekakvim biljnim kremicama koje sam spec. naručila od fitoterapeutkinje. Dermatolog me godinama za*ebavao s kortikosteroidima -.- 
    baš sam si danas razmišljala da ću se javiti toj doktorici i naručit za bebu sve od biljaka. Od lijekova za snižavanje temp do sirupa za kašalj itd. 
    (Da nebi mislili-nije to ništa neprovjereno, žena je napoznatija fitoterapeutkinja u Hrvatskoj i ima svoj centar u zagrebu :P)
    Šokirana sam za tvoju gin. Svake 3 godine. Jbte. 
    I ja sam isto čula da ništa ne dajem na bočicu, čak i da vodu nudim na čašu, ali ja imam baš specijalnu bočicu za vodu :D

Ivchi-ahahahahahaha :P Jadna ti, alii moglo je biti i gore. Zamisli da si ga taman obukla pa se ispovraćao :P Volim kad netko drugi isto popizdi, nisam jedina u svemiru :P

Neki dan mislim da sam sama doma i gunđam na sav glas da mi je dosta cendranja i za*ebavanja i da ovoga nema nigjde nego u mog djeteta i izlazim van, a na terasi svekar i svekrva koče se od smijeha :P

Ninachh12
    23. Kolovoz 2016. 11:52

mamasita-e točno to!!! Super si rekla, pitala bih ja nju jel ti sebi radiš svake 3 godine. I normalno da ne. Zdravstvo je stvarno u komi 

Ovo za luk nisam čula, zanimljiv prijedlog :)

TinyBabyToes
    23. Kolovoz 2016. 12:04

Ivchi Hahahhahahahah mali je zafrkant pravi!
    akumulator otišao da stignete i ovcu nabavit prije puta

Kriszta ne mogu vjerovat šta čitam. Dobro si joj rekla. Baš malo bezobrazno od njih. Osijek vodi svoju politiku u zdrastvu vidim, tako je i s pregledom kukova bilo koliko se sjećam... skroz drugačije nego tu, kao da nismo u istoj državi

A za papicu... ma neće bit gladna, bez brige. Pa tražit će jesti ako je gladna :)

nasdva
    23. Kolovoz 2016. 12:20

Ivchi mali je zakon 
    Mi smo danas ipak papali mrkvicu (naime pokakali smo se i odmah bili pola kg lakši )
    Neznam da li je ovo već netko stavio na temu ali meni stranica ok 
    http://mojapapica.com/jelovnici-i-recepti/5-6-mjeseci/plan-obroka-za-bebe-5-6-mjeseci-3/
    Ovo za papu nevjerujem koje glupače.

Kamikazee
    23. Kolovoz 2016. 12:42

Sta nije za briseve 3 godine, a papa svake godine?! 
    Ja sam se sa svojim gin posvadjala kad sam nakon 5 godina trazila briseve jer smo planirali trudnocu, o kako se samo usudjujem!?!

Ivchi hahahhaha kako se olaksao!!!! 😂😂😂

Ninacch, nisi jedina, javi mi se kad te opere, imam i ja litaniju 😂😂

• Kriszta
    23. Kolovoz 2016. 13:21

Tiny nisam ni rekla,jučer je jedno spavanje odgulila 2 sata!!!!! Ja sretna ko mali majmunčić. Toga bude 2 x mjesečno!Ali poslije toga je zaspala i odspavala 15 min kad je susjeda,curica ,koja ne zna normalno pričati samo skvičiti i to ispod prozora je ju probudila. Poslije toga cijeli dan je  bila cendrava od neispavanosti i jedva smo dočekali muž i ja pola 8 da je okupamo i uspavamo hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.