Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    23. Kolovoz 2016. 07:24

Kristza-da. Meni krece faks. Ne da nemam volje, nego mi se place od pomisli na faks pored ovakvog djeteta :P
    Mi cemo krenuti koji tjedan/dan prije sa rizinim pahuljiama jer me dijete placljivo gleda dok jedem i samo prati zlicu od tanjura do usta i mljacka (?!?) 

Mi kupili Jantarnu ogrlicu za zube jucer. Nista ja to ne vjerujem, ali muz navalio, hvata se za slamku. Mislim da bi kupio sve samo da se ona malo unormali :P :P

E da. Bili mi kod pedice zbog kaslja jer u petak idemo u Hercegovinu(ko zna kako cemo u putu) pa da nebi bilo, a kasalj je bas jak i produktivan i kaze ona sve 5, prehlada, cuje neki sum na srcu, ne mora bit nista, a mozda i je. Rekla da dodem svojoj pedici u pon (moja na go) da ona poslusa i da mi kapi za kasalj i dodem ja u ljekarnu i ona meni da FENISTIL i pitam ja zar je to dobro za bebu pd 5 i pol mjeseci za produktivan kasalj i kaze ona, pa ne, to je za alergije, eventualno suhi kasalj uzrokovan alergijama i sad se nas dvije u ljekarni blijedo gledamo i uzmem to ja i odem u drugu ljekarnu i zamolim za savjet i daju mi bisolex. Sad kad mi beba zaspi idem trazit po internetu domace recepte za kasalj/prehladu i za sve. 
    Boze me sacuvaj danasnjih doktora

Ninachh12
    23. Kolovoz 2016. 07:26

Moj post nigdje nema tocke, zareza, nicega. Budete pomislile da sam nepismena. Nisam, samo sam umorna i brzopleta :P :P

TinyBabyToes
    23. Kolovoz 2016. 07:32

Kriszta ajoooj baš zeza Mia.
    Sve se bojim da će tak i moja :D

Kako napraviš gušće mlijeko? Mjenjaš dozu ili?
    Uh pokušavaj joj i dalje bočicu nuditi, jesi stavila novi sisač?
    Ako i dalje neće htjeti možda bolje da joj gušće mlijeko nastaviš onda na žlicu nego kroz bocu... Koji sisač onda uzeti da to može curiti?
    Nadam se da će brzo skužiti šta i kako treba

A za papu... radila sam u trudnoći negdje u 10,11mj pa je sad na zadnjem pregledu rekla da ju nazovem u ovo neko doba da se naručim na pregled i da ćemo raditi opet. Koliko znam jedom godišnje se radi?
    Možda je pod pozivicu mislila to da se naručiš kod nje?

Halila moja ne štuca nakon smijanja, ali štuca svaki put kad progutne sline ili nešto tako heheh
    Ali kako je Kriszta rekla, ne smeta to njima, tako da samo je ti nasmijavaj

Crna uživate vi na moru jel vas bar vrijeme služi?

Ninachh tvoj organizam se već navikao na taj tempo buđenja svaki sat ha?
    Stvarno naklon do poda, ja sam ona dva tjedna bila van sebe :/
    A ovo s usnama na čelo... znam to u teoriji, ali u praksi.. hahahaha uvijek je temperatura :D

TinyBabyToes
    23. Kolovoz 2016. 07:37

Ninachh ovo za doktore i lijekove?! Dobro je dok i sama imaš znanje kao medicinska sestra, a ne ovako kao ja tutlek koji pojma nema o lijekoovima, pa šta mi daju mislila bi da je to u redu.

Stvarno se više neću ni čemu čuditi... Vidim da ću za sve ubuduće morati internet pretraživati da budem upučena u sve.

I jel se vidi poboljšanje o ogrlicom? Nekako si mislim kad krene još gore da ćemo muž i ja isto pokupovat sve šta postoji, kao i za grčeve hahhahah

nasdva
    23. Kolovoz 2016. 08:30

Crna ja napravim rižine pahuljice s svojim mlijekom ili ad i dam mu na žličicu i poslje još bočicu s mlijekom da si popravi

S obzirom da jučer nije kakao mislim da mrkva koja zatvara nije najbolji izbor pa idemo u voćnjak pronać zrelu jabuku.

Ninachh12
    23. Kolovoz 2016. 08:31

Tiny sto je nasmijesnije mi ni ne znamo dal zubici uistinu idu van jer ona odkad se rodila je stalno cdndrava i zahtjevna beba pa zapravo mozda i nisu zubi u igri  tko ce to kod moje cure znati :P
    A da li poboljsanja od ogrlice ima? Normalno da nema 😅 100 kn smo bacili u vjetar, bolje da sam nekoj zeni dala da mi ju pricuva na 2-3 sata da si prilegnem 😂😂😂
    Ma ovo za lijek je grozno, eno stoji u frizderu taj fenistil, mozda jednog dana zatreba. Koja glupost. Svaki put u ljekarni pitaj tetu sta ona misli o tom lijeku. Farmaceuti puno bolje znaju za sta koji lijek je nego sami doktori..

nasdva
    23. Kolovoz 2016. 08:32

Ja sam bila kod ginekologa točno 2 mj nakon poroda i napravila mi papu. Rekla kad dođe nalaz i ako nebude ok čujemo se, a ako je sve ok vidimo se za godinu dana

nasdva
    23. Kolovoz 2016. 08:34

Greška synopen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.