Ninachh, ja sam tu negdje isto, zapela između prve i druge godine. Također krenula vanredno, ali kako nisam mislila čekat da završim faks da bi imala dijete, krenuli smo odma nakon vjenčanja na bebu tako da je faks sad na čekanju. Kad kreneš, baš javi kako uspjevaš učenje uklopit u sve skupa. Stvarno ti držim fige da Lana do tad odluči spavat po noći!
I da, niste jedine, nedavno sam i ja pošizila, predala ju mužu u ruke i zatvorila se u drugu sobu gunđajući da mi je dosta više cendranja i svega. 😂 S tim da mi imamo tek tu i tamo cendravi dan, da je to češće, izludila bi.
Ove kalendare dohrane više i ne gledam jer su zbunjujući. Držim se ovog što mi je pedica dala. Mi smo isto krenuli sa žitaricama pa onda povrće pa voće. Uvele smo i drugi obrok btw. Oko 19 navečer dobije žitarice, a oko podneva jede povrće ili voće.
Ako brojimo onaj obrok oko 4-5 onda imamo 6 obroka.
Oprezni je probao i poslje smo se otimali za žlicu bilo mu je fino, pa smo u tom svom zanosu pojeli malo previše. Sad spava meni na rukama jer ga frče.
Ja sam odlučila po svom uvodit dohranu jedino čega ću se pridržavat je da namirnice odgovaru mjesecima starosti. Jeli smo rižine pahuljice, sad mrkvu pa jabuku ili krušku. S tim damu i voće mislim kuhatna početku. I da svaka namirnica 3 dana pa kombinacija
Cure, mi smo prvi put danas šljivu jeli i jednostavno mooooram ovu sliku podijelit s vama, nasmijala sam se do suza 😂😂😂 (valjda će mi uspjet, već sam zaboravila kako se slike šalju)
Halila-ahahahahahah odusevljenaa sammm
premedena je, sljive ima posvuda ahahah :P
A gle, navikne se covjek, ja sam skroz navikla da ona stalno cendra i cvili. To mi silno ide na zivce, ali naviknuta sam :)
Cure jel icija beba pocela sjediti?! Uopce o tom nismo pricale..
Kristza-dajes obicnu kuhanu heljdu s prosenim i rizinim pahuljicama?
Sortiraj odgovore
Najstariji