Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    22. Kolovoz 2016. 21:24

I majkama koje doje,zato nikako ne preporučuju dohranu prije 6. mjeseca,jer znaju bebe odbiti siku/smanjiti dojenje.

Halila
    22. Kolovoz 2016. 21:52

Baš sam se i ja danas sjetila Simal… nadam se da je sve ok! 
    Nasdva, maleni frajer je prekrasan! 😍😍😍
    Kriszta, ja imam fibroadenom. Još se nisam naručila za uzv. 😕 Skroz sam zaboravila na to. Jesi ti to obavila kad si još dojila ili kad si prestala? Neznam jel ima to kakve veze.

I jedno pitanje.. jel vaši bebači nakon smijanja (na glas) štucaju? Moja uvijek. Već mi ju je žao nasmijavat, al kad je taj smijeh taaaako neodoljiv... ☺

Kamikazee
    22. Kolovoz 2016. 22:49

Nismo danas krenuli, kasnije smo tek isli do vocarne. 

Sutra krecem s tikvicama, uzeli smo i korabicu. Nakon toga cu palentu pa vjerojatno sljive jer nam domace dolaze iduci tjedan. Mislim da ce biti i nekih jabuka tako da cu iskoristiti sezonu. Onda zitarice dalje s time kombinirati, igrati se. Jedino necu mijesati zitarice s vocem, ali super mi se cini pahuljice sa sokom od kuhanih jabuka pa onda zgnjecene jabuke s necim za drugi obrok. Kombiniram ko nick praskaton! 

Za vikend idemo u shopping kad se muz vrati s puta pa cemo nakupovati pahuljica i pahuljica, vec vidim da ce me se odreci kad krenem 😂

• Kriszta
    22. Kolovoz 2016. 22:59

Moja zna isto tako počet štucati poslije smijanja,ali rijetko. Moj muž je takav,kad se jako smije,počne štucati :D Joj i mene jako nervira kad malena štuca,tako da te razumijem,ali i znam da je štucanje normalna pojava kod bebe i da do godinu dana će "nestati". Patronažni brat mi je uvijek govorio,da bebe to ne osjete niti im to boli ili sl.,samo kao nas živcira njihovo štucanje. Jel dugo štuca poslije ili brzo prestane?

Inače sam ja morala svakih mjesec-dva ići na uzv,jer meni u trudnoći počeo FA rasti( od hormona) tako da sam ti ja bila i u vrijeme dok sam još dojila ( najgori nalaz) i poslije kad sam prestala dojiti veličina se vratila na onu staru veličinu prije trudnoće. Ali svakako moraju operirati to,jer je već velik i tko zna kako će reagirati poslije na" Moj život" ( kako kaže doktorica) stres,hormone,trudnoća..
    Znam da si ti bila u trudnoći,ali eto nemoj odgađati,riješi to što prije.

Ne znam da li sam s vama komentirala već to,ali eto sorry,onda ću još jednom postaviti pitanje.
    Da li su vam poslije poroda napravili papu? 
    Meni ginekologinja nije htjela kao radila je u 9.mjesecu prošle godine u trudnoći i kao dobit ću pozivnicu.U onom trenutku nisam ni razmišljala o tome,šta to znači,ali me sad zanima,ako netko zna,koliko često šalju te pozivnice,godišnjem jedan put ili svake druge god.?
    Jer meni bez toga neće napraviti ,ako želim prije ,onda mogu privatno!!! Takav odgovor sam dobila.

crna123
    22. Kolovoz 2016. 23:22

Pozdrav mamice iz sukosana!
     Citam al ne uspjevam sve pa cu ukratko napisat spavanje je isto malo je umornija od vode al po noci i dalje budenje svako malo...
    Cjeli dan smo na plazi kupanje sator nis joj nije hladna voda. Vec je dobila boju posto je tata tamnoput na njega povukla jeej.
    Nasla sam kukuruzne pahuljice od topfera i to je super. Opskrbila sam se kadicama sad kad je u kozmu bilo 30% pojede onu malu u jednom obroku. Sve u svemu ostaje nam jos 10 dana mora i natrag u zg :( 
    Nockoo :))(

crna123
    22. Kolovoz 2016. 23:30

Zab sam napisat tako mi se okrece da je nemoguce po noci spava do zida i probudi me miskoljenje ona na vrhu kreveta na trbuhu gleda na pod sam kaj ne opadne protrnula sam

crna123
    22. Kolovoz 2016. 23:38

Da da i mi imamo zveckice super su zanimljive. Tu u zadru kozmu bilo svega al su uje**li jer su premium pampers 20% a samo te koristim... al neka im..sokice isto joj dajem popi jedan mali u 2 dana uz caj. U kolut bas nece po meni je zasad bacanje novca jer u moru moram radit s njom nije tak toplo da bude sama tak da nis zasad od njega

crna123
    22. Kolovoz 2016. 23:45

Zatrpat cu vas haha pisem kak citam da ne zaboravim... tek sam na 268str. Hm nekuzim vas kako im dajete te zitarice? Ja navecer u bocu uz ad stavim 2mjerice tih kukuruznih il rizinih pahuljica. Vi to samo radite s vodom il kako? Prek dana samo je na cici i onda joj popodne dam kasicu i navecer prije spavanja tu bocu. Al vi znaci te pahuljice zamjenite u 1 obroku il kako?

Ninachh12
    23. Kolovoz 2016. 07:13

Halila-ahahahah, zamisljam si stucanje poslije smijanja. Neodoljivo negdje :D :D

Kristza-bas si me sad iznenadila s papom. Meni je moj na prvom pregledu napravio papu i rekao sad si ove godine mirna, ako nece biti ikakvih problema da se cujemo sljedece godine. Kakve pozivnice?
    Ja jednog godisnje nazovem ginekologa i kazem da hocu papu i on me naruci i to je to. Jednom sam pricala sa med.sestrom kod ginekologa u vezi vaginaleta i kaze ona da nisam bila vise od godinu dana i sama me narucila za papu.
    Bas sam u soku.

Netko je pitao za temperaturu, necija svekrva je dala odlican savjet. Kada su obrazi vruci (vruci. Ne topli :p) onda je vjerojatno povisena temp. A ovo s usnicama ja radim. Poljubim u celo i ako je vruca (ne topla :P) onda je vjerojatno temp. Usnice su tanje od koze ruku i brze i lakse detektiraju toplinu.

Netko je pitao jel moje dijete spava-NE. I to mi je postalo pod normalno. Sinoc legla u 9, budila tocno svakih sat vremena i probudila se u 5.45 i od tad smo budni. Vise se ne sikiram ko prije.

Crna uziivajteee na moruu 😍 kod nas je hladno :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.