Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    22. Kolovoz 2016. 16:12

I da, povrce voce se odnosi na smrznute i nedomace proizvode. Ako su domaci proizvodi moze i ranije.

TinyBabyToes
    22. Kolovoz 2016. 16:25

Mamasita već dobila? Uh, ja sam isto nedavno prvu odradila, nije bila ništa strašno, kao i inače...
    Bude se s vremenom vratilo i to u normalu.

Ivchi ma kad bi se mene pitalo, mala bi uvijek imala temperaturu ja ti nikak ne mogu skužit tu foru s usnama na čelo... Meni uvijek toplo :D
    Naravno da joj je glava bila topla kad je spavala pa se utoplila....dramim bezveze heheh

Kriszta i jel imala koje duže spavanje? hehe
    Moja je uspijela uz dva buđenja uz plač odspavat od 1 do 4 sad...Taman i ja utonem u san ona vrisne. Dođem, nosam, umirim, zaspi odo ja dalje eto je opet.
    Zlica mala, neda mami da odmori popodne

ivchi87
    22. Kolovoz 2016. 16:39

Stvarno ju muci... super da ju mozes tako uspavat ponovo, ja ovog svog nema sanse, kad se probudi to je gotova prica...

I meni isto tako, stalno temperatura sto se mene tice. Stalno pitam muza: daj vidi jel on vruc. A on ga vise ni ne pipa, samo kaze: nije. Onda sam procitala to za obraze a obrazi uvijek hladni. Pa odjednom vise nikad nema temperaturu :)

nasdva
    22. Kolovoz 2016. 17:18

Pozdrav, ovi u HZZO su brzi neki dan predala papire danas dobila rješenje za drugi dio porodiljnog

nasdva
    22. Kolovoz 2016. 17:18

Hvala za komplimente za slikicu 

• Kriszta
    22. Kolovoz 2016. 21:19

Zvala  sam danas pedijatricu.  Malena neće piti mlijeko i gotovo. Još uvijek ne isključujem da je to zbog zubi,mada isto tako ni ne vjerujem da je od toga,samo se nadam,jer bi to značilo da će jednog dana ponovno početi papati lijepo! Rekla mi je pedijatrica,da neke bebe čim osjete krutu i hranu i žlicu,neće više jesti/piti mlijeko. I da se ne nadam boljem,jer je ona očito takva,nije za bočicu ili za tekuće. Nekim bebama žlicom jesti odgovara ,a opet druge više vole kruću hranu i gotovo. Rekla je da probam (pošto smo još uvijek na žitaricama i očito to voli) zgusnit mlijeko,prvo probam tako na bočicu dati,ako neće ni tako,onda sa žlicom,svaki obrok,ali da ne stavljam puno toga nego samo malo,čisto da malo bude gušće nego mlijeko. I da čim napuni 6 mjeseci ubacim 2.obrok. I da sve pravim sa mlijekom,sve što mogu. Možda će joj biti dovoljno kad ubacim drugi kruti obrok i da će se "smiriti" i opet prihvatiti bočicu.
    Ja zasad ne želim stavljati u mlijeko žitarice,eventualno navečer,ali to još budem vidjela. 
    Još se uvijek nadam ,da će skužiti da MORA to jesti jer će ovako ostati gladna.

Kamikazee jeste papali danas nešto novo? Kakva je bila reakcija?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.