Drzis dok ziva na toplomjeru ne prestane rasti. Ako ti celo nije vruce kada ga poljubis vrlo vjerojatno ni nema temp.
Izbio nam zubooooooo 😍😍😍😍 boze me sacuvaj kako smo se muz i ja veselili - ravno dobitku na lotu 😂
Cestitam na zubicu.
Meni je moj mali pao iz kolica, a ima 3,5 mjeseca....grozno iskustvo, nista mu nije bilo, cak nije ni dugo plakao. Dobro smo prosli,ali grizem se svaki put kad se sjetim. Samo je iskliznuo s jajaeta jer nije htio bit u njima dok sam ja prala sude. Tko bi se nadao ali eto, dogodilo se koliko god sam bila blizu i gledala ga svako malo.
Inace, malo je bolje poceo spavati, sad po noci odspava 2-3 sata u komadu.Proslu noc cak i 4 sata
Ja jos nista se nisam informirala za dohranu, ne znam nista o tome, samo kod vas citam sto pisete. Jel znate gdje bi se mogla malo detaljnije informirati o tome.
I tako, sad je lakse, nego prije, ali jos uvijek si ruke number one.
Maya
Cestitam na zubicu.
Meni je moj mali pao iz kolica, a ima 3,5 mjeseca....grozno iskustvo, nista mu nije bilo, cak nije ni dugo plakao. Dobro smo prosli,ali grizem se svaki put kad se sjetim. Samo je iskliznuo s jajaeta jer nije htio bit u njima dok sam ja prala sude. Tko bi se nadao ali eto, dogodilo se koliko god sam bila blizu i gledala ga svako malo.
Inace, malo je bolje poceo spavati, sad po noci odspava 2-3 sata u komadu.Proslu noc cak i 4 sata
Ja jos nista se nisam informirala za dohranu, ne znam nista o tome, samo kod vas citam sto pisete. Jel znate gdje bi se mogla malo detaljnije informirati o tome.
I tako, sad je lakse, nego prije, ali jos uvijek si ruke number one.
Maya
Kamikazee jupiiiiiii! :D
Kontam da ćemo i mi tako. Kako se tvoj malac ponašao ovih dana ili tj.? Jel bio nervozniji ili nešto?
Koji je izašao?
Maya informirat se možeš na internetu,nigdje dalje. Barem sam tako ja. Ili pitati već iskusne mame za savjet. Ali vjeruj mi da je svaka radila drugačije.
Meni je moja pedijatrica rekla,kad još nije ni bila napunila 4 mjeseca,da mogu krenuti ( ja nisam,ali eto) da svejedno s čim ću krenuti voćem ili povrćem i to je bilo sve!!!! hahahahahah
a ni kalendar dohrane nije imala.
Prijateljica mi je poslala,što je ona dobila od svoje pedijatrice i baš mi se sviđa.
ALi je poslikan mobitelom,tako da se ne vidi baš najbolje,ali mogu staviti,pa eto ako bude trebalo nekom,barem da usporedi.ako već ima.
A za temperaturu je meni rečeno,da samo pola čepića dati bebi!
Donja desna jedinica. I koma mi je bio samo za spavanje, barem se nadam da zbog toga nismo spavali kako treba cijelo more skoro!!
Jucer popodne probudio se i cendraaaa, kazem muzu: ne znam sta mu je, predivan mi je bio cijeli dan. Muz ga nanasao po plazi, ja na kraju izbacila sisu, mali uz mene, kava kraj lezaljke i igrali yamb preko malca dok je spavao prikopcan za mene 😂
Dosli doma, kupanac, muz ga zabavljao da se ja stignem oprati i cujem: zub!!! ZUUUUB!!! 😂 Svi susjedi sad znaju da imamo prvi zub!
Za temperaturu mi je pedijatrica dala formulu. Do 38,5 nista. 38,5-39,5 ide 10mg/kg bebe, a iznad 39,5 ide 15mg/kg bebe.
Jutro!
Eto mene, ajme šta ste se raspisale! prvo da napišem šta sam mislila prije nego zaboravim a onda se bacam na čitanje heheheh
Jučer smo oborili rekord u NEspavanju bila je budna prek dana od 12 do pol 6!!! I nema šanse da je se uspava nikako? U 3 je nešto oči zatvorila, mislim si to je to, odem na minutu van vratim se ona budna! Pustim ju misleći možda će zaspat ali ma kakvi.
Srećom pa je noć prespavala...
Za ovo u brašnom i mlijkom nisam nikad u životu čula dok Ninachh nije rekla, i onda jučer kod frizerke slušam nju kako priča s nekim likom kojeg je šišala kako su davali isto to???
Lik zato jer je hrana preskupa a ona zato jer joj mali nije htio jesti ni Bebimile ni ništa?
Mislim si jel sa ja luda, istina, nisam nikad bila u prevelikom doticaju s malim bebama i sl, ali da se daje brašno i mlijeko stvarno nisam čula
Sad kad sam i na svoje uši to čula, ispada da je to normlano?!
a sad se bacam na čitanje ;)
Kriszta Sretan rođendan! Želimo ti puno zdravlja, sreće i prospavanih noći ;)
0905 koristila sam taj jastuk na početku, možda do mj dana. Prvih par dana zbog straha jer sam sva bila nespretna i nesigurna, nakon toga neko vrijeme dok sam ju hranila, i dobar mi je bio taj jastuk za bake i dede, samo su je u tom smijeli nosit ;)
Kasnije sam to izbacila, bolje je sad kad su ojačali bez toga. I super mi je bio taj jastuk, kod svog mogu izvaditi onu tvrdu podlogu i ostao mi je kao dekica.
Ivchi da kud baš ketchup? hahahahhahaha
Uživaj dok spava!
Ninachh uh da to ne izuvanje me ubija u pojam, muž još više izludi! Kad dođem nekome izuvam se uvijek, to mi je pod normalno. Još kad mi se ne izuju a ja taman posisala i oprala podove aaaaaa
Najgore mi je šta su se sad naučili izuvat, ali onda kad odlaze, navuku cipele i onda se sjete moraju na wc, ide izljubit malu i sl. To mi dođe na isto hahahhaha
Još malo i izdresirati ću tatu i brata i tomu
Ljudi si svašta daju pravo za pitat... Eto jučer kod frizerke:
"Ti si mlada mama jel da?"
"Da"
"Koliko je stara?"
"5mj"
"JEL DOJIŠ"
Bam! Odmah! Šta te briga.....Baš mi je to bezveze, nikad nikoga nisam pitala jel doji, ne zanima me to, niti ću ikad pitat...
Sortiraj odgovore
Najstariji