Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    17. Kolovoz 2016. 13:19

Nasdva, imate već ritam da znaš kad je duže spavanje? Si to nekak postigla tipa nanovo uspavljivanjem u određeno doba kad se probudi nakon kraćeg spavanja ili si je sam tako složio?

Kamikaze, nema više liječnika :) Neka serija o ustanovi u koju su žene išle ako su htjele dat dijete na posvajanje, 50tih godina...

TinyBabyToes
    17. Kolovoz 2016. 14:42

Ovo sa krpom preko očiju... mojoj je to nova igra. Sad kako je otkrila skrivača s tetrom, obožava to i stalno to radi i smije se :D

A ovo za dnevno spavanje.... Tu negdje ispadne i nama. Ok, kad dođe vikend onda se raspadne cijelii sustav i spavanja nema još nekih 2,3 dana nakon.
    Onda se opet unormali, ona si sama složi ritam, ja nemam pojma kako bi joj ga sama napravila.

Ujutro je buđenje u 6.. Zaspi skoro uvijek u pol 8 i to prvo spavanje joj je kratko po pol sata-sat.
    Sljedeće spavanje je oko 11 i isto takokratko.
    A onda ima to "popodnevno spavanje" od 2,3 sata u komadu. Tak da to bude oko 2-4,5. Evo sad spava tak...

I onda tu i tamo uspije kako koji dan zaspat na još pol sata taman do 6, nakon toga je kupanac, papanje i spavanac

Jbga, ova moja je do 7 gotova!! To sam probala prebacivat na kasnije, nije išlo, samo je bila živčana i plakala tako da smo odustali. Svaku večer već u 7 ona zaspi ko top.
    I onda do jutra bez buđenja do 6. Koji put se i zna probudit po noći oko 2 (ali to samo ako nije preko dana dovoljno jela)

TinyBabyToes
    17. Kolovoz 2016. 14:46

Iv-ka samo malo maži, proći će to brzo. A osip na hranu mogu imati, i kažu da su na paradajz osjetljivi tako da može biti da je i do toga ;)

Nasdva super! Bitno da je kakica uredna! I (po meni osobno) si dobro odlučila. Neka se navikne sad na taj AD i malo ritam uhvati i brzo ćete vi na kašice. Neće ništa biti ako malo kasnije krenete

da crnogorac mali hhahahahah
    Tak se mi čudimo, malo crnogorske i malo dalmatinske krvi, čudo da to dijete ne spava non stop

ivchi87
    17. Kolovoz 2016. 14:52

Tiny vi imate raspored skoro ko u knjizi Sretna beba... :) Stvarno je idealna... Pa kaj bi joj prebacivala, i bolje ti je ovako, stigneš si neš napravit, porazgovarat s mužem bez gugutanja, i slično. 

Mi nemremo to dnevno ustalit, al moj je mlađi, možda kroz mjesec dana bude. Ovako jedan dan spava 7 puta po pol sata, jučer je imao samo 3 spavanja obzirom da je u sredini dana otuko ona sveukupno 4 sata. A dobro, glavno da zaspe i da napuni baterije... 

Ivka, gledam sapunjare na štetu čišćenja i kuhanja, muž je prezadovoljan :D Al ne zanima me, moram nekako napunit baterije. 

Kad smo kod toga, Ninach jel se kupaona oprala? Oće moja skoro?

ivchi87
    17. Kolovoz 2016. 15:06

Je rekorde ali sa spavanjem... Moj je spavao 4 sata, možda smo to i vaše spavanje uzeli :)

Pogotovo sad kad ti krene noć padat će ti to bit ok... Jeste počele same izlazit u šetnju preko dana?

• Kriszta
    17. Kolovoz 2016. 15:15

Hvala vam cure moje na lijepim željama 

Puno ste toga napisale,pa sad ni ne znam odakle da krenem.
    Pitanje: Jel dojiš? Još me uvijek pitaju..bila sam na rođendanu i svaka žena me pitala,ali doslovno SVAKA!!!!!! Samo sam kratko odgovorila ne i u istom trenutku okrenila leđa i otišla. Tako da daljnje komentare nisam čula,niti vidjela njihovu zgroženu facu. Nisam dovoljni bezobrazna,da im dajem do znanja da su bezobrazni i nekulturni. A tako bih voljela nekad biti jbn bezobrazna i sve stjerati u p....

Spavanje..mislim dnevno..još uvijek isključivo samo pola sta ili nekad tjednom jedan put 1,5h.
    Pomirila sam se s tim,možda će jednog dana me ugodno iznenaditi i odspavati 2 h :)

Svima kojima govori svekrva da nemaju kvalitetno ni dovoljno mlijeko,neka samo ignoriraju.
    Ja dajem svojoj malenoj samo AD otkako je napunila 4 mjeseca. I češće mi se budila ili isto preko noći. A mlijeka na kraju skoro nisam ni imala,a dojila 2x,a sad pojede puno i opet se budi večinom 2x.
    Tako da,nema to veze.

Moja obožava Proso,danas je puno pojela.
    Anna tako ćemo mi sutra probati taj miksić od lina. Baš me zanima :)
    Ivchi trebala si nam prije napisati ahahahahahahahahahaha svi bi nudili mlijeko za kavu ahahahahahah dobra ideja,kod slijedeće bebe :)
    Nasdva super što mu odgovara i hoće papati Humanu. Dobra je hrana i barem ne morate dalje istraživati!

Tiny moja danas niti jede,niti spava...užas..već sam lagano nervozna,kontam da je to njen poklon za moj rođoš. Hvala,ali ne treba,zadrži ga!!!! :D

Dosad je pojela 200 ml + proso i  to je to? Al će tata preko noći hraniti :D

Ivka  za spavanje: ruka + nunanje + preko glave pelena :)

Ninachh12
    17. Kolovoz 2016. 15:25

Ivchi-ahahaha, jel ti to mene odnekud gledas? :P
    Evo bas danas ju cistim od jutra i jos nisam gotova (to ja na preskokce dok beba paja) :P sram me i priznat koliko ju nisan dugo ocistila :P

Tiny-nakon tvog teksta samo sam uzdahnula. Mi smo jucer imali fenomenalnu noc, probudila se samo 7  puta i brzo popapala i nastavila spavati. Da. To je nama dobra noc :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.