Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    16. Kolovoz 2016. 14:04

0905-moja je samo ležala na jastuku u košari,nikad ju nisam nosila u tome. Uvijek mi ju je bilo draže i ljepše nositi u rukama bez ičega :)
    ja ti svoje mlijeko u frižderu držim max 24 sata, ako mi treba na duže zamrzavam. Ili u vrećice ili u obične kutijice za urin (tu im treba duže da se odmrznu)
    S obzirom da moja isključivo doji ja ne mogu u jednom mahu izdojiti da smrznem već to cijeli dan traje. Izdojim 40, stvavim u frižer u kutijicu, drugi put 40 stavim u kutijicu, treći put 40 (pomiješam prve dvije kutijice) i stavim opet u kutijicu. Kompliciram, poanta: ne miješati mlijeko na različitim temperaturama, nikad ne ulijevati friško izdojeno u kutijicu u frižderu. 
    Ako ti nije nešto jasno pitaj :)

ivchi87
    16. Kolovoz 2016. 14:58

Ninach ja sam upravo to napravila, miješala sam, ne valja? To mi je za petak mlijeko, da napravim ponovo?

• Kriszta
    16. Kolovoz 2016. 15:28

Nasdva ja bih sačekala. Ja nisam sačekala da se skroz navikne na jedinicu i odbijala jesti,Par dana ti ništa ne znači,mada je Lovro definitivno spreman. Velika beba i sigurno ni zato ne dobiva(puno) na težini.
    Tiny - sutra :)
    0905 samo mjesec dana,ali nisam trebala ni tako dugo,jer poslije sam baš bila nespretna,a i kontam da za bebe bolje što ranije to ostaviti. Ja sam ga koristila najviše za hranjenje(bočicom). Nosila sam je na rukama bez ičega.) a legica nikad nije koristila jastuk i njena beba nekako bila odpočetka čvršća od moje! Nadam se da smo ti malo pomogle :)

Pošto nigdje nisam našla kukuruzne pahuljice kupila sam od Lina riža+proso+heljda.
    Probali smo rižu i prosa,pa taman će fino doći joj miksić :))))
    Ako netko bilo kad naleti na kukuruzne ,samo nek javi!
    Gledala sam u Mulleru;Konzumu,DM-u...nema nigdje!
    Možda bio&bio...budem pogledala na netu!

Ninachh12
    16. Kolovoz 2016. 16:05

Ivchi-ne valja ako mijesas toplo i hladno. Ne znam sta bi se moglo dogoditi, ali svugdje upravo to savjetuju. Zato uvijek treba imati 2 kutijice, da se hladno mijesa s hladnim, a toplo ide u drugu kutijicu posebno. 
    Ja bih bacila na tvom mjestu, ali mozes probati tako dati. Mada..ja ne bih..bilo bi me strah da ce joj krivo sjest :P

ivchi87
    16. Kolovoz 2016. 16:31

Bacit cu.. imam jos dva dana da nakapam :D ja ni ne izdajam nego drzimna drugoj cici kad iz jedne dojim, izdojit mogu samo ujutro, prek dana vise tesko...

Ninachh12
    16. Kolovoz 2016. 16:48

Ma znam, i meni je patnja izdajanje, svaki put 30-40 ml i sad ti izdajaj cijeli dan za jedan obrok, a uskoro kreće faks i morat cu ju ostavljat, svi pričaju pa šta ima veze sad je veća daj joj ad. Je** ih ad, ako imam mlijeka zašto da propada :P Patim se da, ali nema veze, sve za bebu :D

ivchi87
    16. Kolovoz 2016. 17:13

Boze sveti. Ovaj moj otuko 3 sata spavanja, probudi se, cica, sjedimo na kaucu, zaspe na cici, pusti ju, i sad mi vec sat vremena spava na bedrima. Valjda ga nije ce-ce muha upikla. A ja umirem od gladi jer nisam htjela lupat s loncima dok je spavao a sad nemrem mrdnut. Da imam ketchup pri ruci njega bi pojela.

Ninachh12
    16. Kolovoz 2016. 17:22

Ahahah, kud bas ketchup 😄
    Pa spusti ga i idi jesti :P :P

• chacorro
    16. Kolovoz 2016. 21:03

bok,da vas pitam nesto u vezi cjepljenja...mali mi ima 2 miseca i danas se je cjepio drugi put protiv tuberkuloze,paralize..itd... i rekli su m da kupim lupocetove čepiće jer mu temperatura moze skociti,i kupila sam ih samo sam zaboravila pitat kod mjerenja temperature bebi koliko se dugo toplomjer mora drzat i koliko se oduzme kad se temperatura izmjeri?

chaco

Ninachh12
    16. Kolovoz 2016. 21:40

0.5 ako mjeris rektalno se oduzme :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.