0905-moja je samo ležala na jastuku u košari,nikad ju nisam nosila u tome. Uvijek mi ju je bilo draže i ljepše nositi u rukama bez ičega :)
ja ti svoje mlijeko u frižderu držim max 24 sata, ako mi treba na duže zamrzavam. Ili u vrećice ili u obične kutijice za urin (tu im treba duže da se odmrznu)
S obzirom da moja isključivo doji ja ne mogu u jednom mahu izdojiti da smrznem već to cijeli dan traje. Izdojim 40, stvavim u frižer u kutijicu, drugi put 40 stavim u kutijicu, treći put 40 (pomiješam prve dvije kutijice) i stavim opet u kutijicu. Kompliciram, poanta: ne miješati mlijeko na različitim temperaturama, nikad ne ulijevati friško izdojeno u kutijicu u frižderu.
Ako ti nije nešto jasno pitaj :)
Ninach ja sam upravo to napravila, miješala sam, ne valja? To mi je za petak mlijeko, da napravim ponovo?
Nasdva ja bih sačekala. Ja nisam sačekala da se skroz navikne na jedinicu i odbijala jesti,Par dana ti ništa ne znači,mada je Lovro definitivno spreman. Velika beba i sigurno ni zato ne dobiva(puno) na težini.
Tiny - sutra :)
0905 samo mjesec dana,ali nisam trebala ni tako dugo,jer poslije sam baš bila nespretna,a i kontam da za bebe bolje što ranije to ostaviti. Ja sam ga koristila najviše za hranjenje(bočicom). Nosila sam je na rukama bez ičega.) a legica nikad nije koristila jastuk i njena beba nekako bila odpočetka čvršća od moje! Nadam se da smo ti malo pomogle :)
Pošto nigdje nisam našla kukuruzne pahuljice kupila sam od Lina riža+proso+heljda.
Probali smo rižu i prosa,pa taman će fino doći joj miksić :))))
Ako netko bilo kad naleti na kukuruzne ,samo nek javi!
Gledala sam u Mulleru;Konzumu,DM-u...nema nigdje!
Možda bio&bio...budem pogledala na netu!
Ivchi-ne valja ako mijesas toplo i hladno. Ne znam sta bi se moglo dogoditi, ali svugdje upravo to savjetuju. Zato uvijek treba imati 2 kutijice, da se hladno mijesa s hladnim, a toplo ide u drugu kutijicu posebno.
Ja bih bacila na tvom mjestu, ali mozes probati tako dati. Mada..ja ne bih..bilo bi me strah da ce joj krivo sjest :P
Bacit cu.. imam jos dva dana da nakapam :D ja ni ne izdajam nego drzimna drugoj cici kad iz jedne dojim, izdojit mogu samo ujutro, prek dana vise tesko...
Ma znam, i meni je patnja izdajanje, svaki put 30-40 ml i sad ti izdajaj cijeli dan za jedan obrok, a uskoro kreće faks i morat cu ju ostavljat, svi pričaju pa šta ima veze sad je veća daj joj ad. Je** ih ad, ako imam mlijeka zašto da propada :P Patim se da, ali nema veze, sve za bebu :D
Boze sveti. Ovaj moj otuko 3 sata spavanja, probudi se, cica, sjedimo na kaucu, zaspe na cici, pusti ju, i sad mi vec sat vremena spava na bedrima. Valjda ga nije ce-ce muha upikla. A ja umirem od gladi jer nisam htjela lupat s loncima dok je spavao a sad nemrem mrdnut. Da imam ketchup pri ruci njega bi pojela.
bok,da vas pitam nesto u vezi cjepljenja...mali mi ima 2 miseca i danas se je cjepio drugi put protiv tuberkuloze,paralize..itd... i rekli su m da kupim lupocetove čepiće jer mu temperatura moze skociti,i kupila sam ih samo sam zaboravila pitat kod mjerenja temperature bebi koliko se dugo toplomjer mora drzat i koliko se oduzme kad se temperatura izmjeri?
chaco
Sortiraj odgovore
Najstariji