Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    14. Kolovoz 2016. 11:34

E da, pridružujem se razočaranosti u doktore i patronažne, svatko svoju politiku vodi, svako misli da zna najbolje itd. Ja sam nekako sumira da nakon svih savjeta učinim ono što ja mislim da je najbolje. Ne kaže se bezveze "majčinski instinkt". 

A što se tiče krema, meni je sa 16 god dermatolog prepisao najjače koristikosteroide za obične ekceme i ja to iz neznanja kortistila 2 mjeseca dok profa u školi nije vidjela kremu i pitala jesam normalna -.-

• Kriszta
    14. Kolovoz 2016. 12:26

Brojeve sam izostavila...hahahahah NumLOck je bio isključen.
    To znaći,odlučila se krenuti sa dohranom sa 5 mjeseci,ali mjesec dana samo davati žitarice sa mlijekom ( Novalac) i tek od 6 mjeseci krenuti sa voćem i povrćem..*

To je tako kad žurim i ne gledam :)

Halila
    14. Kolovoz 2016. 16:09

Tiny sretna si da nije bilo strašno, ja sam po noći sjedila i češala se. Bilo je grooozno. Noge su mi pune ožiljaka tako da sam cijelo ljeto u dugim haljinama i hlačama. 😣

Ninachh i Kriszta… te vaše prijateljice su katastrofa! Poludim na takve koje su najpametnije pa svima dijele savjete, a savjeti ubi bože.. Al mislim da svi imamo tako nekog tko zna bolje od nas što je dobro za naše dijete. Meni su najgore one mame koje se strogo drže svega što pročitaju na internetu i onda još pametuju svima oko sebe. Ja pročitam svako malo neki članak, ali na kraju radim po svome, kako procijenim da Iris najbolje odgovara. Zdravo i sretno dijete mi je pokazatelj da ispravno radim. 
    A ovo komentiranje izgleda, Kriszta, ne mogu vjerovati da prijateljica može tako nešto reči! Općenito mi ide na živce što je ok komentirati mršave ljude, a debele ne. Cijeli život sam mršava i slušam pitanja jel jedem ja išta... sad kad imam malo još viška od trudnoće, opet ne valjs, "trebala sam se već vratiti na svoju težinu." 😠

ivchi87
    15. Kolovoz 2016. 07:14

E jucer mi bila "frendica" i cijeli dan si mislim napisat sta mi je rekla i nadjem ocakve postove :)))

Za pocetak, da, nevjerovatno kako se ljudi usude stalno komentirat nas mrsave, a zamisli da mi nekom kazemo: joj kak si debel, daj nemoj jest tolko. A ja cak i od muza slusam stalno kak sam mrsava i da nek jedem. Odj.bi. meni je kao super bit mrsava. 

Uglavnom rekla mi jucer frendica koja btw nema djece par stvari: ne uspavljuje se sam? Pa kako, ti ga nosas? Sva djeca koju ja znam uspavljuju se sama. Ne place se nikad? Pazi da ti ne bude jedno od one djece kaj ti se bacaju na pod kad nesto ne dobiju. I onda moj favorit: kak je maliiii, sva djeca od njezinih frendica su puno veca (svi relativno iste dobi)... cekaj jel ti to mene je..es? Malo ti dete od skoro 8 kila sa 3 mjeseca??? A kakva su ta druga deca, di su rasla, u Jurasic parku?

Uglavnom me tak nazivcirala pogotovo s tim uspavljivanjem da planiram ovog svog do 10.godine nunat za uspavljivanje. Pa nek se zgrazaju svi.

TinyBabyToes
    15. Kolovoz 2016. 08:11

Jutro curke! ☀
    Ajme meni citam komentare ovih frendica, samo se uzrujala.
    Ne mogu vjerovati za ovo s brasnom i mlijekom??!! Krizam se! Pa odakle ideja za to?? Sta je AD preskup? Pa nebi to dijete svom dala da ne znam sta bude!

Vi curke radite po svom, kao i sto svaka od nas radi! Meni je drago ovdje procitati razlicite savjete i metode ali od svega toga i ja napravim ono sta mislim da ce mom dijetetu biti dobro!

Mene isto tako frendica stalno zove i spituje sta jos nisam krenula s kasicama, da smo svi mi krenuli s 3mj i bla bla. Briga me sta je bilo prije 30g! 
    Mi smo tek sad dosli na svoje, nakon sta smo moje mlijeko izbacili, jede dobro i kakica se unormalila i ne vidim potrebu da joj vec sad krenem posemeriti sve. Ima vremena i nista joj nece biti!
    Vidim na njoj da joj nije potrebno!

Ivchi da Jurasic park hahahahahaa 😂😂😁

Halila tebi je onda bas strasno bilo taj osip! Cohala se i ja, nisam spavala nocu, pa onda placem jer ne mogu spavat 😆 ali srecom izvukla bez krasti...

TinyBabyToes
    15. Kolovoz 2016. 08:15

A ovo davanje savjeta od neke sta nije cak ni mama...ph! I komentiranje izgleda.. 😠😑
    Al sta je je... debelima ne smijes nis rec, streljaju te pogledom.
    Mene ne zaj.. za kilazu nit kad sam bila stapic niti sad kad mi ostalo malo nakon poroda, koliko me svi stalno za visinu, tj nizinu zaj...😅 nekako sam se vec navikla na to hahaha

TinyBabyToes
    15. Kolovoz 2016. 08:22

Kako sam vec rekla znala sam da ce kad dode vikend opet poremetiti cijeli ritam!
    Malo se oajecam sebicno, ali bemu pa ne mozemo visit samo u kuci zbog straha da joj ne poremetimo ritam! 😠
    Otisli smo ujutro kod bake i dede, poslali oni muza i mene da odemo na kavu da si malo predahnemo.
    Mislim ajd.  U podne pitam kako je stanje, oni meni veselo pojela je 40ml??! Od 7 ujutro? Kasnije kad smo odlazili popila je dvije boce. Pitam jeste radili oni vecu mjeru, a ono oni radili najmanju! Dakle do 6 navecer je pojela 240ml!!! Pa to sa mnom pojede do 10h ujutro!
    Spavala naravno nije nista, dva put po pol sata... Dosli doma i gotovo, bila vriska neko vrijeme i hb zaspala...

I sta sad? Pa ne mogu se zakljucat u kucu jer kasnije nastane kaos?? Mislim...a ako je ostavim na cuvanju nit jede nit spava, to mi jos gore.. 

Opet... jedva cekam da pocne radni tjedan i da nas dve soliramo opet 😁😝

Halila
    15. Kolovoz 2016. 09:44

Ivchi ne razumijem kako možeš izgladnjivat dijete? Trebao je do sad imat bar 15 kila! Daj mu malo mlijeka s brašnom. 😂😂😂
    Tiny ovo sa 40 ml je isto super stvarno. Da ne povjeruješ.
    Imam i ja još jedan biser. Prije tjedan dana je mala ostala 10 minuta sama sa svekrvom, našla sam ju zamusanu OD ČOKOLADE! Dala joj je mađaricu da liže glazuru, "nek proba dijete, neće joj ništa biti." Ja sam mislila da ću slom živaca dobit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.