Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    17. Kolovoz 2016. 15:36

Kriszta hmmm zanimljiv poklon ti ona priredi za rođendan ;)
    Možda bude pred kraj dana povečala dozu... A jel ti inače tako malo pojede do 15h??

Mi smo od 6ujutro do sad 15h pojeli točno :680ml u 5 obroka???? Moja je gladna danas izgleda..

Ninachh nije za smijat, zapravo mi je da plačem kad ovo čujem ali nasmiješ me tekstom
    Ajme koma!!! Znam šta je to, i dođe me sram sad kad se sjetim da sam tu nakon 2tj plakala od muke šta ne spavam :/
    Obećajem, nadalje ne pišem koliko spava da ne bacam sol na ranu više

TinyBabyToes
    17. Kolovoz 2016. 15:46

E da!
    Zaboravila i to reći, opet sam naručila neku knjigu sa onog Planet Zoe, za mamu i već sam se psihički pripremila danas na onog dostavljača Overseasa od zadnjeg puta.

Kak sam rekla, utrpat ću mu kovanica da neće moći hodat :D

Jbga, sitnije, one žute, nisam mogla skupit, ali od 150kn, 50kn je dobio u sići od kunu, dvije
    Pita on mene jel točno? Reko ne znam, morat ćeš zbrojit sam

Halila
    17. Kolovoz 2016. 17:20

Kriszta sretan ti rođendan!!!! Sve najbolje ti želimo Iris i ja! 😊😘😘😘😘
    Kamikazee prvi zubiiiiiić? Jeeeeej! Čestitam! 😆 Mislim da ćemo i mi tako nekako reagirati kad izbije prvi zubić. 😀
    Mi smo izbacile jedan mliječni obrok, pojede cijelu kašicu bez problema i apsolutno sve joj je fino. I ja imam u planu isprobati ovaj lino tri žitarice. Spavanje nam je i dalje super, standard... kao i Tiny, neću ni pisat više o tome da vas ne deprimiram. 😉
    Mi imamo borbe s krstitkama. Trebali smo ju krstit početkom rujna, ali ništa od toga jer frendica koja je trebala bit kuma nije vjenčana u crkvi nego kod matičara pa moramo tražit drugog kuma/kumu. 😤 Posvadila sam se sa svećenikom, ali nije pomoglo. 😅 Uglavnom, mojoj sreći nema kraja. Sad sam još više alergična na crkvu nego prije. 😂 
    Ninachh, vaše dobre noći su stvarno kraaaasne, treba to izdržati! 
    Ovo pitanje "jel dojiš?"... nema toga tko me to nije pitao. Nije mi jasno to... nikad mi ne bi palo na pamet to pitati nekoga iako se ne opterećujem, oguglala sam na takve stvari. Ljudi će uvijek komentirati sve ionako pa me nije briga. 
    Trenutno sam u fazi brige oko mađarica i novije... voćnog jogurta. 😨😨😨 Da poludiš... I to je ona priča "Pa nekad su djeca sve jela pa im ništa nije bilo." Najgore od svega je to što malena može, ne daj bože, dobit reakciju, a ja neću znat od čega jer joj se poskrivećki daje svašta, a to što mi to branimo nikog nije briga. Pucala biiiii! 😠😠😠

• Kriszta
    17. Kolovoz 2016. 22:03

Hvala Halila i Iris 
    Voćni jogurt? Užas...ali još mi je gore čokolada..pa to je alergen!!!!
    Ja u 9.mjesecu moram na operaciju,ništa strašno,par dana me samo nema ( 2-3dana,barem doktori tako kažu) ali mi je zlo i muka već kad pomislim da će neki pomisliti,da sad sve mogu i smiju. Kruha su joj već par puta htjeli dat,da se igra s tim.Sva sreća što mi je muž razuman i normalan,tako da se s te strane ne moram brinuti,ali je tu još svekrva koja s nama živi.

Ma samo danas Tiny.Dala sam joj u 5h ujutro,da pojede koliko želi,jer je bila nemirna i nije mogla zaspati. I onda bude raspad sistema,jer do 10h niti pomirisati hranu,( probudila se u pola 10,odspavala od pola6 ujutro)a već bi trebala dati i kašicu,a još ni prije toga mlijeka nije pojela,ma užas. Cijeli raspored ode u klinac.I onda naravno ni ne spava,jer se najela nije.
    Kontam da ne jede kao tvoja ,ali 730ml najmanje pojede,a 2-3 dana otkad sam malo sredila raspored pojede 850 ml dnevno,ja zadovoljna,jer ona ovako je bucika,a ne jede puno,

I evo cijeli dan je pojela 460 ml..neću ni razmišljati o tome,stavimo je spavati oko 15 do 21h i ona se u roku pola sata probudila vrištajući i hodali smo s njom gore dolje,muž i ja nunali je,ma sve živo isprobali i ja kažem mužu,da je možda gladna. Kaže on: Pa maloprije završila večeru,ne moguće da je gladna. Ništa idemo mi probati,jer ona urla i ne možemo je smiriti,kad ona pojede još 100 ml!!!!!
    Za večeru pojela 260 ml!!!!!!!! I onda naravno da treba joj malo rasporeda,jer kad nema reda,ni ne jede kako treba! Ništa sutra se vraća Hitlerov režim! :D

• Kriszta
    17. Kolovoz 2016. 22:14

http://www.mamatataja.hr/wp-content/uploads/2014/12/Kalendar-hranjenja-dojen%C4%8Dadi.pdf

Ovaj kalendar preporučuju večinom pedijatri.

Ninachh12
    18. Kolovoz 2016. 02:13

Samo da vas pozdravim. Mi imamo parti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.