Hhahahhaha ništa, bojkotirat ćemo forum neko vrijeme da vidimo jel funkcionira
Da jel joj treba za kavu hahhahaha umirem :P
Iv-ka napa, kolica i nunanje najbolja kombinacija ;)
A za osip, valjda bude brzo prošlo!
Ninach hahahhahaha bas, ja svojem kad bacim gazu na lice ovaj se pocne gusit i krene zvat hrabri telefon...
Pocela jucer neka dobra sapunjara poslije Dobro jutro, sad to pratim pa kad me ometa u pracenju onda ga cijelo vrijeme nosam da bude miran, a on si valjda misli da je dobio na lutriji... i onda u podne onu meksicku sapunjaru. Prava sam mama. Il baka.
Ninach, kao da imamo :D tako i moja sveki, kaže da je svoju djecu dojila dosta kratko. A mislim da je samo sebi gore napravila s tim komentarima jer joj se sad bojim ostaviti malu na čuvanje da joj ne bi po skrivečki dala ad :D
Što se tiče uspavljivanja, mislim moram ju nosati, ali to srećom traje par min, gotovo uvijek brzo zaspe pa mi onda ni nije problem.
Kako vaši klinci spavaju preko dana? negdje sam čitala da bi dijete od 4 mj trebalo spavati triput dnevno po dva sata, ali moja nije ni blizu takvom spavanju, obično bude budna oko 2 h i onda zaspe na pola sata do sat i pol, kako kad. I tako 4-5 puta dnevno spavanac.
Anna123, u potpunosti se slažem s tobom, to je osobna stvar, ok ako nekog zanima moje dojenje radi nekih savjeta ili razmjene iskustava, ali čemu nekulturni komentari.
Ivchi87, ti si dobra, ja ni vijesti najčešće ne stignem pogledat :D
Tiny, već osip prolazi, malo mackanja becutanom i pomaže. A i imala sam neki osjećaj da bi osip mogao biti od paradajza pa ga zadnjih par dana ne jedem, možda i to ima veze. A vrag će ga znati kad su tako mali i osjetljivi :D
Da da. I ja sam citala da s 4 mjeseca moraju spavat 3x dnevno po 2 sata. Moja ni blizu toga nije spavala s 4 mjeseca. Vise je bilo 3x dnevno po pola sata i onda jos ni po noci ne spava.
Pozdrav,
Kristza sretan rođendan!!!
S obzirom da sam napisala bibliju i obrisala slijedi nekoliko kratkih postova
Naš nalaz kakice je očekivano uredan. Mališi paše Humana počeo je opet spavat na leđima s rukama u zraku ko prava bebica. Dohrana će malo pričekat tek je počeo jest pa da si složimo obroke opet tako da imamo kaj zamjenit s kašicim.
Netko je pitao za izdojeno mlijeko kao što su cure rekle miješat samo mlijeko iste temp. Ja kao mamica kravica s izdojenim litrama mlijeka i danas punih 5 mj. napravila sam veliku glupost. Nisam provjerila da li moje mlijeko nakon zamrzavanja postaje gorko. Provjerila sam ono na početku i nije bilo, ali zrelo mlijeko nisam i bacila sam puno smrznutog mlijeka jer je bilo gorko i mališa nije htio jest. Ako ispadne da je tu pročitaj kako spriječit.
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
Info o dohrani ja sam dobila od pedijatrice knjižicu od Bebivite ali ima sve to i na njihovoj net stranici
http://www.bebivita.hr/Pravila-dohrane-270.aspx
E da spavanje kako nikad nismo imali previše problema osim za vrijeme probavnih tegoba.
Mališa ne spava 3x 2sata ali spava 2,5-3 sata u komadu ili 2x po 1,5 sati nekolikoputa po pola sata. Obavezno oko pola 8 da se odmori za noćno spavanje mali crnogorac
Izdajanje gotovo moji dečki spavaju muž došao iz noćne i u krevet sammu ubacila mališu sad je dugo spavanje. Idem malo radit reda po kući
Ivchi - kakva serija? Nema vise gorskog lijecnika?! A na pocetku sam se navukla i na mcleodove kceri 😂
Ovo s krpicom po faci je mom zadnja najdraza igra, umire od smijeha na to. Toliko o uspavljivanju tom metodom 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji