Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    11. Kolovoz 2016. 16:04

Hej cure! 
    Napisala sam ujutro cijeli post i lijepo stisnula "očisti" i onda mi se nije dalo ispočetka. 😁
    Kriszta, super vam je krenulo s rižolinom! Bravo za malu papalicu! 
    Ovakvu zvečku sam baš danas gledala u dm-u. Simpa je, a slikica ti je preslatka! 

Mi isto jako lijepo papamo. Sve joj je sad fino i koliko joj složim, toliko pojede. Veseli se svakoj žlici, preslatka je. Mrkva i krumpir je bila prva kašica koju je baš tamanila ko velika. Nakon toga banana i danas mlado povrće s rižom. Mislim da ćemo uskoro izbacit jedan mliječni obrok jer je malena pravi gurman. 😁
    I mooooram ju pohvaliti... ovu noć je spavala od 22 do 8:30 bez buđenja! Nisam mogla vjerovati! 
    U međuvremenu je savladala okretanje s trbuha na leđa pa se sad vrti u svim smjerovima, presvlačenje je katastrofa, to traje i traje. 😂 Osim toga, novost je da opet hoće sisati pa si je navukla mlijeko opet, sad dojim 3-4 puta dnevno, do nedavno je to bilo jedva jednom. Uglavnom, super je. Već dva tjedna ima i jedno popodnevno spavanje od 2-3 sata tako da se trenutno stvarno ne mogu požaliti, predobra je. 
    Crna bravo za vas! Isto vam kašice super idu! Jesi već ubacila još jedan obrok?

Ninachh12
    11. Kolovoz 2016. 16:34

Halila me totalno ubacila u depresiju s ovim spavanjem od 22-8.30 bez buđenja. Mojoj je rekord od 22-22.15 bez buđenja 

ivchi87
    11. Kolovoz 2016. 16:44

Hahahahahaha

• Kriszta
    11. Kolovoz 2016. 17:14

Halila pa vi već papate ko veliki. To znači da onda taj jedan ibrok bude bez mlijeka,ne popije poslije kašice mlijeko? i Jel ti baš rižu skuhaš ili one pahuljice? Danas sam baš tražila u mulleru,ali nigdje ne nađem kukuruzne pahuljice.
    Jako lijepo spava tvoja malena,neka i tako ostane. Kod nas se to pogoršalo malo ,sa jedan na dva buđenja,al ajd nije strašno. Nekako mi se čini da neće nikad doći taj dan,kad ce prespavati cijelu noć!
    Ali Iris je uvijek bila dobra spavalica i papalica 

Ivchi još malo idrži...

• Kriszta
    11. Kolovoz 2016. 17:20

jošnešto..koliko dugo papate krutu hranu? 3 tj?
    Meni je rekla pedijatrica da nakon mjesec dana mogu drugi obrok ubaciti,ali ja neću tako strogo gledati na to.Kad budem vidjela da je spremna,onda budem ubacila.Simal,Crna,ti i ja smo zasad krenuli sa kasicama,jel tako?

Halila
    11. Kolovoz 2016. 17:35

Ninachh hahahaha dobra si! 😂

Kriszta, da, 3 tjedna smo na kašicama, svaku namirnicu po 3 dana joj dajem. Popije ona još i mlijeka poslje, al nešto sitno, nekih 40 ml možda. 
    Pojela bi ona puno više kašice, ali joj ne dam, nego postepeno povećavam količinu. Danas je pojela pola one staklenke od hippa.
    Rekla mi je pedijatrica da mogu izbacit jedan mliječni obrok kad pojede 100 g kašice.
    Mislim da smo za sad nas 4 na kašicama, da. 
    I sad čitam koliko vaše cure papaju količinski... ova moja popije i do 200 ml bebimila za obrok. Do nedavno sam joj slagala 150 i više joj nije dosta, popije pa traži još. Nije čudo da sam u trudnoći toliko kila nakupila, trebalo je nju nahraniti! 😂

Halila
    11. Kolovoz 2016. 17:51

Aha pitala si me za rižu.. nisam joj slagala još, kupila sam od hippa neku kašicu mlado povrće s rižom, čisto da vidim kako će to ići.

mamasita4
    11. Kolovoz 2016. 18:07

Ivchi legenda si sa tim sisama hahahaha.....
    Zaključili smo već - Halila ima najbolju curu ovde...hehe. Spavalica i papalica. I nije placljivica. Drugi svi imamo neke probleme.
    Moram rec da je kod mene kao i kod Tiny, vec sam s njom tri dana sama doma i tako nam je najbolje. Popravila mi je dnevno spavanje puno. I po noci se budimo samo jednom opet. Po danu mi sad spava 3 puta po 1,5 otprilike. Nekad i 2. Nekad s intervencijom za dudu a nekad i ne. Moram rec super. Tata poceo radit, stariji ode u bake, a ona i  ja doma i puno je bolja otada.
    Sto se jela tice, pojede mi nekad 120, nekad 150, a nekad i 180.....jede svaka 4 sata: u 9, u 13, u 17, u 21 i jedan noćni obrok oko 4. Ustalilo nam se to baš.....
    Samo kad je budna nije baš za stat sama, trazi konstantnu paznju, inace place i grinta. Bas je grintavica.....osim kad pojede. Onda imam slobodno nekih 25 min.....ona gleda tv....hahaha
    Evo bas je uhvatila Ewana za ruku i spava svoje trece spavanje danas.
    Odsada svim novopečenim mamicama kad budem isla u babine kupujem Ewana!

mamasita4
    11. Kolovoz 2016. 18:10

Ivchi mislim da mlijeko nakon odmrzavanja mozes drzati u hladnjaku onoliko koliko mozes inace kad ga stavis u normalni hladnjak, dakle, do 8 dana......

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.