Ajoj Nasdva, bas mi zao zbog kakice i zlocka malog, drzim fige da bude ok. Jesi ti nesto novo jela? Mozda ne tolerira neku namirnicu...
Frendicin mali ima atopijski dermatitis i stalno se borila s time, dijete stalno crveno! Doslo do toga da ga je u termalnoj vodi kupala!! 😖 Malac na alergolosko testiranje i ispada da je alergican na mlijeko, soju, orasaste plodove i jaja. Ona izbacila sve iz prehrane kako je dojila i malom se dermatitis povukao.

Malo mi se bed pohvaliti (da ne bacam sol na ranu Ninachhinom timu )nemojte zamjerit hehehali ovo nam je sad rekord!
Ova moja jučer zaspala u 7 navečer i sppavala bez ikakvih buđenja za hranu i sl sve do 7 ujutro!!!
Šok!
Muž se u 6 budio za posao, gleda šta je sad, inače nas ona budi u 6 a ne budilica
Izmorili je gosti sinoć hahhahahah
Malo mi se bed pohvaliti (da ne bacam sol na ranu Ninachhinom timu)nemojte zamjerit hehehali ovo nam je sad rekord!
Ova moja jučer zaspala u 7 navečer i sppavala bez ikakvih buđenja za hranu i sl sve do 7 ujutro!!!
Šok!
Muž se u 6 budio za posao, gleda šta je sad, inače nas ona budi u 6 a ne budilica
Izmorili je gosti sinoć hahhahahah
Mala je fenomenalna

Nisam jela ništa novo. Ali sam ja prije trudnoće i prva 3 mjeseca trudnoće još uzimala hormone i cikusi su mi počeli tak da sam gotovo sigurna je to. Jer se problemi poklapaju s mojom ovulacijom.
Samo da nam je pronać ad koji nam paše i koji hoće jest.
Nisam jela ništa novo. Ali sam ja prije trudnoće i prva 3 mjeseca trudnoće još uzimala hormone i cikusi su mi počeli tak da sam gotovo sigurna je to. Jer se problemi poklapaju s mojom ovulacijom.
Vrlo je moguće,evo Tina je isto tako prošla,prijateljica isto tako. Meni to bude žao čuti,da žene koje imaju mlijeka i s tim hrane bebu na kraju moraju odustati.
A za AD morat ćeš ići sve redom probati,tako sam i ja.
Sad nama kombinacija Novalac 1 + bio gaia je odlična.Samo stalno kaki,dosad je dnevno jedan put ,a evo danas već treći put i kao da je malo proljevasta.
Humanu isto hvale i bratićeva kćerkica još dan danas to pije,a ima 2 godine. To traži heheheh :D

Nista, morat ces polako isprobavati dok ne nadete koji vam odgovara. Mislim da necete trebat puno njih probavati, vecina njih je dobrog sastava koji njima odgovara.
Koje sve AD ste probali?
Nemam iskustva sa puno njih, mi smo otpocetka na tom Nan Pro 1, to je muz prvo kupio i eto i dalje joj je super, fino pojede i ne muci je nista probava..
Frendica koristila Bebimil i od njega joj se mali zastopavao, nikak lakat, presla na Hipp kaze da je dobar.

Meni su i Aptamil nahvalili, ali kao onaj iz Mullera. Ja sam ga bacila jer mi se nije dobro otapao. Doduse to je bilo na pocetku kad sam mjerila temp vode i to 😂 Tako da zapravo samo treba nesto visa temp vode pa ohladiti bocicu malo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji