Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    09. Kolovoz 2016. 10:56

Bokiccc
     Neko je napiso za budenje preko noci i moja se stalno valjda svakih sat u snu jede vec sam se navikla i ne nadam se da ce uskoro produljit jedino od boce prvo spavanje kakvih 3 sata mada u zadnje vrijeme opet nakon sat trazi cicu... prek dana idto po pol sat uzas nis ne stignem... vidjet cemo sad na moru jedva cekam ta dva tjednaa :)  ima novu foru cjelo vrijeme se glasa brmm ko mali traktor kad smo bili na selu cim je cula traktor brmm brmm preslatko hehe

crna123
    09. Kolovoz 2016. 10:58

Sa kasicama zamjenim cjeli obrok jedan i super je sve pojede stavljam tri kocke od leda jos sam n mrkvi jabuki i kruski neznam dalje... opskrbila sam se kasicama kupovnim za more ne pada mi napamet tam kuhat

Maya30
    09. Kolovoz 2016. 11:33

Hej,
    kod mene je isto kao i kod vas, mali se dosta puta budi po noci za papicu. Uvijek zaspe na cici i max. 2 sata u komadu odspava.

Preko dana po pola sata, a uspijem ga nekad na rukama uspavati. 
    Ni ja ne mogu koristiti metodu uspavljivanja plac jer to nikako nebi mogla slusati. Treba imati srca za to, a i bojala bi se da im je to stres.

Uglavnom, nekako se nadam da kad pocne jesti hranu da ce biti vise sit pa da ce duze spavati. Ne znam da li je to tako, samo se nadam :).

I ne spava mi na trbuhu nego na ledima. Jos se ne znam sam okretati na trbuh, a ja ga ne stavljam.

Maya

TinyBabyToes
    09. Kolovoz 2016. 13:06

Kriszta ajoooooj kak slatko heheh već je zapamtila šta slijedi
    Kakve će tek face slagati kad kašice budu u meniju :P

Mamasita ozbiljno ti kažem navlačiš me ko reklama kad me muž napadne šta sam opet gluparije kupila tebe ću okrivit hahahhaha

Crna svaka ti čast kako izdržiš to noćno buđenje svaki sat,dva!?!! Ja sam nakon dva tjedna bila totalno u depresiji, gotova - više nisam znala kako se zovem!!!
    Isto je tako samo prvo spavanje imala dugo oko 3 sata i onda od ponoći urnebes svaki sat!!!
    Nadam se da će i tvojoj brzo ta faza proći kako je i mojoj prestala!

Hehehe pa trebaš uživat na moru a ne nakuhavat se , tko je vidio kuhat na moru :D

Maya mislim da se sve tomu nadamo
    I ako ti dobro spava na leđima, neka ga tako, kažu da je tako najbolje. Moja nema šanse na trbuhu pa je ni ne stavljam, zna se sama okrenut na trbuh (bar u baby gymu), ali dok spava je nisam nikad tako našla, okreće se sama kako joj paše, leđa-bok.

crna123
    09. Kolovoz 2016. 13:25

A ne znam ne pitaj me navikla sam se vec sve radim s njom u jednoj ruci i kad bi legla kraj nje ona taman zaspi onda kazem aj sam ovo da napravim pa ovo i evo nje vec...

Anee
    09. Kolovoz 2016. 16:06

Svakako nisam za metodu da ga pustim da place, meni su jos bebice za tako nešto al nezz sto bi palilo. Sinoc smo legli i on nece da papa ja ga dignem mislim mora podrignuti i na napi mi je brzo zaspo.. mislim da ovcicu kupujem sigurnoo.. mama mi prva dode i pita jel to sam zaspo, a zna da nije!!

TinyBabyToes
    09. Kolovoz 2016. 16:23

Mislim da smo se lagano vratile u našu rutinu, nas dve same uživamo, odspavale si zajedno od pol 1 do 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.