Evo izvještaj:
Danas smo krenuli sa rižolinom :)
I psihički sam se pripremila na najgore. Puno sam čitala o tome i vidjela da je moja malena definitvno spremna.Pojela 4 žlićice kašice!!!!!! Ja zadovoljna jako! Svugdje piše da je normalno da prvi put pojede 1-4 žličica. Ništa nije ispljunila van,žvakala,žvakala i na kraju progutala. Bilo joj je zanimljivo,ali nije nikakvu facu napravila,u jednom trenutku se nasmiješila :))) Poslije popila 85 ml i super!
Samo što sam pogriješila,što sam sačekala da bude jako gladna i nije na kraju već imala strpljenja,bila je gladnaaaaa. Tako da sutra ću malo ranije ponuditi rižolino.
I definitvno se isplati pratiti svoju bebu i kad dođe vrijeme krenuti sa kašicama.
Kanije za vrijeme ručka,gdje ona bude na stolu u jajetu :))) čujem čudne glasove,kad pogledam prema nje,a ona mene snima i žvaće slinu sa otvorenim usnama :)))) Ručala s nama.
Vidjet ćemo sutra,zasad zadovoljna. Bojala sam seda će biti rano,ali def nije.
Crna mali brumić slatki. Pametna glavica :D
Kriszta,tako i meni.....u biti,obavezno je budenje nakon pola sata. Eventualno joj tada gurnem dudu,legnem kraj nje pa moze jos produzit malo....al ako se dignem od nje,budenje.....ajoj ajoj. Kad spavam kraj nje,moze i 2 ure....al ja nemam kad po danu spavat kraj nje.....stariji zahtjeva svoj dio mog vremena......
Moj malac se isto budi svaka 2 sata max, uglavnom i cesce. Zapravo opcenito cesce otkad vise sisa nego sto ad jede. Fali mi ono s mjesec dana kad je znao po 5 sati odspavat pa tek nakon toga svaka 2 sata 😩😩
Sad na moru je totalno poludio i poceli smo mu davati bocice nocu jer sisa po pola sata i razbudi se nakon toga. Onda brinem jel gladan, jel se probudio jer ne moze navuci mlijeko pa mu jos i bocicu naguramo i onda nunaj nakon toga. Brzo zaspi, samo ono, razbije mi san i izgubim bar pola sata.
Neku vecer smo mu dali bocicu oko 2, probudio se u 4 na sisu, u 6 se ja probudila naspavana vec i gledam sta se dogadja da nismo djetetu sta u snu napravili. Minutu kasnije eto njega otvara usta i trazi sisu za dobro jutro. A muz ujutro: jel se on probudio samo ono jednom na bocicu?! U glavi mi scena iz crtica gdje mu takvu sljagu opalim da mu se glava okrene za 360!!!!
Nekako sam navikla, sad sam vec u krevetu i spremna za novu noc 😂
Kad prvi put prespava noc (ili se samo jednom probudi) mislim da cu imati snage za triatlon! Ljubomorna sam na sve cija djeca spavaju po noci!!!! 😂
Mi smo se sa spavanjem stvarno preporodili otkako smo samo na AD-u...Moja se budila noću očito jer je bila gladna!
A moje mlijeko (zbog onog krvarenja s posteljicom) joj nije odgovaralo. Niti se od njega najela niti je dobivala na kilaži... Malo mi dođe žao šta prije nisam odustala..Super mi je šta je patronažna to zaključila tek sada
Eto sinoć zadnje papanje je bilo nešto ranije oko pol 7, zaspala u 7 i probudila se u 4 za klopanje, zaspala dalje do pol 7..
E da, riješili smo problem plivanja po kindaču kupila sam ljjetnu vreću za spavanje, stavili smo je unutra i mogu reći da je super. Može se lijepo okretat s leđa na bok kako njoj paše, ali ne otpliva daleko i šta je najbitnije ne ostane otkrivena cijelu noć!
Neku noć plače ona u 1 ujutro, mislimo si budi se za klopanje dođem ja do nje a ona zbog tog njenog ritanja otkrivena i led ledena! Mišek mali, hladno joj bilo!
Ovako sad dvije noći spavamo i baš prespava cijelu noć na miru :D
Uf Tiny, jednom cu i ja tako!! 😴😴😴😴
Ali moj pacic nije gladan, on bljucka, znaci ne moze vise. Cak i nakon AD u noci budi se nakon max 2 sata i trazi malo sise. Mozda je problem sto odjednom ne moze pojesti vecu kolicinu da ga dulje drzi, ali on meni pojede 90 i bljucka nekad nakon toga, pa ne mogu ga natankat preko cepa 😏😏😏
Nocas sam rekla muzu da ga uzme na 2 sata jer cu ga baciti 😂
Imam jedno blesavo pitanjce
Kad pipam kao da joj je na jednoj strani rebarce malo izbačeno ( ne znam kak bi sad to opisala), to sam primjetila još odmah na početku ali sam čitala da je to normalno, da se daje d3 kapi i to je to, zaboravila sam za to pitat pedicu kad smo bili...
Jel i vašima tako?
Sortiraj odgovore
Najstariji