Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    11. Kolovoz 2016. 08:03

Mi smo se lijepo vratile u normalu, spava se od 7,8 navečer pa do 5 ujutro i onda se još malo otegne do 6, taman kad se i tata ustaje za posao :)
    Ali dolazi vikend pa ond znam šta slijedi hahahaha

Sve više voli biti na trbuhu igrait se, spavanje na trbuhu i dalje ne dolazi u obzir, i kad je na trbuhu lovi igračke okolo,  smije se glasno ma ono
    Postala je i sve više škakljiva, pa ju sad stalno maltretiram sa škakljanjem a ona vrišti od smijeha :P

I počela je radit neke nove face, stisne usnice i ispuči ih van, i sad je počela radit s usnama kao da žvače nešto. Prvo sam se prepala da zbilja nešto našla žvakat kad ono neka novina :D
    Super, znači da se i ona priprema za kašice heheh, mislim da će taman biti kako sam si ja to isplanirala s kašicama kad napuni 5mj

Anee
    11. Kolovoz 2016. 12:06

Dan curkee 😀 iza mene je prva baš neprospavana noc kako se moj bebac rodio, inace bi barem malo kunjala al sinoc ni toga nije bilo. Odspavo mi je od uru ipo u komadu prvu turu do jutro i dalje mi se budio svako pola sata, 10 min,20 min ma dramaaa... al nema plakanje, ja nezz sto bi ga mucilo nego zubici nemam pojma ni sama.. i mis mali zaspe u 6 i ja ga moram probuditi isli smo na pregled kod ortopeda.. doktor nam je reko da je mala prava neman i da smo nafrkli s njim, da je jako napredan..

ivchi87
    11. Kolovoz 2016. 16:02

I mi smo do sad jeli svaki 1,5 do 3 sata al ja sam danas odlucila bez iznimke svaka tri sata ga hranit. Negodovao je jednom pa sam morala nosat al puna mi je kapa tog dojenja na zahtjev. Oce kao jest a navlaci mi bradavicu, grize, cokce jer ju prima pa pusta pa se nagitava zraka pa ja poludim. Sad bome nema igre kad nakon tri sata dobije cicu, dudla bez greske i gleda ko lopov da mu ju slucajno ne bi ko uzeo. 
     Nekad mi je drago sto dojim i mislim da zbog toga imam manje problema npr po noci jer ga s cicom mogu uvijek uspavat ali generalno da budem iskrena ne volim dojenje. I zadnje dane sam tak jadna kad si vidim cice (kad su prazne), izgledaju ko dve palacinke. Eto, svuda postovi kak zene shvate za sta sluze cice kad dobiju dijete i kak ih nije briga kak izgledaju i sve divno krasno, e pa ja sam ljuta. 
    Ja nemam pojma kolko moj pojede, ostavit cu im 200 za svadbu taj jedan obrok koji mu moraju ubacit u kljun kak znaju i umiju. Il 150, nemam pojma... ma ja da popijem 150 ml mlijeka ne bi bila vise gladna imam filing.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.