Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    10. Kolovoz 2016. 13:52

Kod mene se oba rebra osjete pa cak i vide... a nije mrsavac. Ja mislim da je to normalno...

Pitanje za mlijeko (obzirom da je ovaj moj popio na onu casu s kljunom 20 ml pa za svadbu planiram ono hranjenje u 7 ostavit mami da se bori s njim): ako odmrznem svoje mlijeko u kojem roku ga treba potrosit, jel moze bit onda par sati u frizideru?

nasdva
    10. Kolovoz 2016. 17:37

[ul]
    [li]Zamrznuto mlijeko trebalo bi staviti u hladnjak na period od 24 sata kako bi se postupno odmrzlo. Nakon odmrzavanja, zagrijati ga treba kao i mlijeko koje je bilo pohranjeno u hladnjaku. Takvo odleđeno mlijeko ne smije se ponovo zaleđivati [/li][li]S rodine stranice.[/li][/ul]

• Kriszta
    10. Kolovoz 2016. 22:12

Imam pitanje za vas cure moje,koliko obroka vaša beba pojede preko dana i preko noći,koliko ima sve ukupno. Moja beba ima 4 po danu (nekad 5) i dva po noći i zato me zbunjuje plan dohrane.
    Npr.kod nas ne postoji zajutrak i užina( između doručka i ručka),ali to samo u zadnje vrijeme .
    Kako smo krenuli sa dohranom,trebali bi se držati nekog plana,a ne mogu ...sad sam tek skuzila da ova moja izbcila ranojutarnji obrok. Pa baš me zanima kako je kod vas?!

• Kriszta
    10. Kolovoz 2016. 22:21

http://mojapapica.com/jelovnici-i-recepti/5-6-mjeseci/plan-obroka-za-bebe-5-6-mjeseci-3/

Zaboravila sam zalijepiti plan obroka,pa da imate za svaki slučaj!

• Audrey2016
    10. Kolovoz 2016. 22:50

To i mene zanima za mlijeko....Ja sam ga jednom izvadila iz zamrzivaca u frižider navečer i sutra ujutro je bilo odledjeno. E kad se odlede, koliko moze biti u frižideru? Ajmo reći , npr.izvadis 100 ml pa 50 staviš u doručak a drugih 50 za navečer....
    Cure moje, ja napola živa....sad sam dobro....jučer i prekjučer koma....upalile se dojke...bole su nabubrile ali ne toliko, kad je odjednom krenulo....krvge, boli....a moja ljubav svejedeno vuče....spasila je mamu svoju....plakala sam i masirala, izdajala...sad je ok, boli ali nema toliko kvrga...kad sam sama izdajam a kad je netko sa mnom, masira me

• Audrey2016
    10. Kolovoz 2016. 22:57

Buni me na ovoj stranici moja papica, prvo uvodi voće a ne povrće? Pravi razmak od sedam dana za namirnice a ne tri, cetri? I obrok u koji daje papicu je doručak a ne ručak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.