Kod mene se oba rebra osjete pa cak i vide... a nije mrsavac. Ja mislim da je to normalno...
Pitanje za mlijeko (obzirom da je ovaj moj popio na onu casu s kljunom 20 ml pa za svadbu planiram ono hranjenje u 7 ostavit mami da se bori s njim): ako odmrznem svoje mlijeko u kojem roku ga treba potrosit, jel moze bit onda par sati u frizideru?
[ul]
[li]Zamrznuto mlijeko trebalo bi staviti u hladnjak na period od 24 sata kako bi se postupno odmrzlo. Nakon odmrzavanja, zagrijati ga treba kao i mlijeko koje je bilo pohranjeno u hladnjaku. Takvo odleđeno mlijeko ne smije se ponovo zaleđivati [/li][li]S rodine stranice.[/li][/ul]
Imam pitanje za vas cure moje,koliko obroka vaša beba pojede preko dana i preko noći,koliko ima sve ukupno. Moja beba ima 4 po danu (nekad 5) i dva po noći i zato me zbunjuje plan dohrane.
Npr.kod nas ne postoji zajutrak i užina( između doručka i ručka),ali to samo u zadnje vrijeme .
Kako smo krenuli sa dohranom,trebali bi se držati nekog plana,a ne mogu ...sad sam tek skuzila da ova moja izbcila ranojutarnji obrok. Pa baš me zanima kako je kod vas?!
http://mojapapica.com/jelovnici-i-recepti/5-6-mjeseci/plan-obroka-za-bebe-5-6-mjeseci-3/
Zaboravila sam zalijepiti plan obroka,pa da imate za svaki slučaj!
To i mene zanima za mlijeko....Ja sam ga jednom izvadila iz zamrzivaca u frižider navečer i sutra ujutro je bilo odledjeno. E kad se odlede, koliko moze biti u frižideru? Ajmo reći , npr.izvadis 100 ml pa 50 staviš u doručak a drugih 50 za navečer....
Cure moje, ja napola živa....sad sam dobro....jučer i prekjučer koma....upalile se dojke...bole su nabubrile ali ne toliko, kad je odjednom krenulo....krvge, boli....a moja ljubav svejedeno vuče....spasila je mamu svoju....plakala sam i masirala, izdajala...sad je ok, boli ali nema toliko kvrga...kad sam sama izdajam a kad je netko sa mnom, masira me
Buni me na ovoj stranici moja papica, prvo uvodi voće a ne povrće? Pravi razmak od sedam dana za namirnice a ne tri, cetri? I obrok u koji daje papicu je doručak a ne ručak?
Sortiraj odgovore
Najstariji