Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    11. Kolovoz 2016. 21:43

Svi spavaju a moja nikak duze od 2 sata...
    Da da jedan zasad mada sam jucer par zlica i navecer sam kaj mi je problem neznam se organizirat pa joj i cicu dajem kak se sjetim moram to malo unormalizirat...mene zanima ako mi pise griz na planu prehrane, ja ga moram na mlijeku skuhat sta ne? Zbunjuje me taj griz.. nisam krenula s povrcem jos nikako pa ako koja ima volje da napise kak s cim kak kuhat miksat sta 😁

Halila
    11. Kolovoz 2016. 22:00

Crna griz se na vodi kuha za tak male bebe. Nisam probala pa ne znam kako to izgleda.
    Povrće nemam pojma, osim da se pazi da se ne kombiniraju zajedno namirnice koje zatvaraju. 
    Mamasita hahaha.. 
    A ovaj Ewan koliko vidim vrijedi svake lipe! Baš mi drago! Sve buduće mame će te obožavati ako ćeš im ga poklanjati za babinje 😂 (a i trgovci hehe)

TinyBabyToes
    12. Kolovoz 2016. 07:31

Stvarno ću morat nekome reći da mi kupi tog Ewana

Sad me opet zbunjujete s kašicama ahahhahah
    Frendica svom malom davala različitu namirnicu svaki dan (kao ako i bude alergije bit će odmah) jede sve kruške, jabuke, baane, mrkve, špinat i blitve sad mu neke sjemenke kupila....Ništa mi nije pričala da čeka po kalendaru za neku namirnicu po mj dana?

Ja sam mislila krenut s tim rižinim pahuljicama od Lina, onda povrće pa zadnje voće..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.