Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    12. Kolovoz 2016. 07:35

Ja se na svoju više stavrno ne mogu požaliti
    Baš je mirna, uvijek nasmijana, jako rijetko plače, kad ju nešto muči i smeta onda se samo glasa Uh uh, eh eh, heh heh pa tako zaključujem šta je. Jedino po noći plače kad traži jesti, ali i to brzo prestane čim dobi papati :)
    Sve ju zanima, sve istražuje, ispipava, zabavlja se sa svim šta joj dođe pod ruku hehe
    Napokon i spava dobro, preko dana i po noći zaspi oko 7,8 i spavanje do 5,6 ujutro. Jedino je noćas tražila papat u 3, pojela i spavala do pol 7...

crna123
    12. Kolovoz 2016. 08:58

Kad cu ja dozivit tak dugo... nocas iza boce je opet nakon sat i 15 trazila sisu i dobro potegla a bocu nemre dokraja popit...neznam dal ste svojima gledali al ja sam isla gledat zube jer stalno gura ruke u usta zvace slini abnormalno i vidim dole na mesu bijelo.. e sad kolko ce trebat da izbiju bas...

Kamikazee
    12. Kolovoz 2016. 09:37

Kad po noci odspavam 2 sata u komadu ja sam nova osoba ujutro! Tako da sam blize timu Ninachh, ne Halila 😂
    Zadnje 2 noci smo ok, budi se samo 3-4 puta i jos sam jucer s njim preko dana odspavala 2 sata 🎉🎉🎉

A sise - jos uvijek su velike, ali puno su mekse i uskoro su ih s grabilicom za juhu tovarit u grudnjake!

• Kriszta
    12. Kolovoz 2016. 10:09

Tiny pa tvoja je onda isto ko Halilina bebica..uživancija.
    Moja nije ni približno takva,spava po pola sata preko dana i ništa više,preko noći se budi. Jučer i prekjučer cendrava ajmee,kontam zbog promijene vremena i bude svakaka,ali nakon onih famoznih , užasnih 3 tjedna ja i sa ovim prezadovoljna. Hahahahahahah Dotakneš dno i onda sve ti je dobro! Postaneš nezahtjevna :)
    Tiny obavezno najmanje 3 dana jednu namirnicu. To zbog alergije,ali ti ideš redoslijedom kojim želiš. Možeš 3 dana rizolino,pa 3 dana jabuke,pa 3 dana neko povrće.. Ja sam mislila prvo izredati zitarice,rizolino,proso,kukuruzne pahuljice,pa tikvica,mrkva,koraba,jabuka,kruška..npr.ali biti će kako bude.
    Opet pitanje za cure,koje su krenule sa kašicama.
    Prvo,kako vi ih hranite,u čemu. Ja imam ono nešto ko viper-hranilica,ali je polusjedeći položaj i mala vrišti u tom,bude nervozna,jer hoće pravo sjest,a i čitala sam da beba mora "sjediti"a ne jesti u poluležećem položaju.
    A drugo,moja malena danas pojela npr. 11-12 žlićica,ali to je otprilike samo 15-20 ml mlijeka (napravila sam od 30 ml i ostalo skoro pola) jel to normalno,mislim tek je 3. dan A poslije popila 150 ml mlijeka. Mislim sa ovim tempom ne znam kad ćemo doći do 130 ml.

Ninachh12
    12. Kolovoz 2016. 10:26

Slika sa sisama je vrh vrhova! I sestra i ja prije beba imala baš onako prave sise, svi su nam zavidili. Neki dan pijemo kavu i uspoređujemo sise i smijemo se kak nam vise 

Kristza-kada uspijemo zaspat konačno sanjam kako spavam!!  da, jednog dana će i naša djeca početi spavati, samo taj dan treba doživjeti.

Neki dan pijemo kavu s kumima, kažem ja kako smo stvarno imali fenomenalnu noć, ona se probudila samo 6 puta (bez šale-to je odlična noć!) kuma se zagrcnula s kavom, mislila ja nju zafrkavam. Kaže ona svaku noć se njen mali jednom probudi u noći i jede i onda je 20 min budan jer mu zubi idu van i ona se svaku noć na smrt posvađa s mužem tko će od njih dvoje bit s njim. Ja si mislim da oni imaju naše dijete rastali bi se sto posto :P

Halila-meni je zapravo baš jako jako drago zbog tebe i tvoje spavalice, nakon one vječne borbe na početku s sisanjem i spavanjem zaslužuješ da bude jako dobra beba :D

Vi svi krenuli s kašicama, samo mi čekamo 6 mjeseci. Meni se najiskrenije ni neda spremati kašice, zapravo mi se neda raditi ništa, samo se vučem po kući ko krepana mačka s noge na nogu. Gledam onu kupaonu oprala ju zadnji put prije 10 dana, Lana konačno spava i ja gledam u tu kupaonu, valjda čekam da se opere sama i tako sjedeći dočekam da se Lana probudi   i tak..jedva čekam da beba odraste :D

Jel čija beba kašljala do sad? Moja počela neki dan suho kašljati, nos curka, jedno okeko suzi, a od noćas malo produktivno kašlje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.