Ninachh hahhahahahha rastala bi se kuma sigurno :D
Čekat će kupaona, neće nikamo pobjeći
Mi ćemo isto kasnije krenut s kašicama, sa nekih 5- 5 i pol mjeseci... Muž bi i kasnije ;)
A to šta kažeš, ponekad mi dođe da ne bi još krenula s kašicama, lijena sam za novotarije, radije samo tutnem bocu, popije, zaspi i ćao!
A onda jedan dan budem euforična pa jedva čekam hahahaha
Moja (da pokucam o drvo :P) još nije ništa... Tu i tamo samo zna kihnut... Ne bi se čudila od ove nagle promjene vremena da se malo nahladila. Nadam se da nije ništa strašno.
Katastrofa ovo vrijeme, da preko noći padne temp. na 7 stupnjeva!!!
Ni sama ne znam kak bi je obukla, sad smo je spakirali u ljetnu vreću za spavanje preko noći i riješili problem otkrivanja, jer neku noć se otkrila i probudila jer joj hladno bilo :/
Hvala Mamasita to znači,da se onda ne sekiram heheheh. Nisam joj mogla nikako više dati,jer je već billa glada i nije imala strpljenja jesti,jedva je dočekala bočicu.
I mene je Tiny iznenadila da je popila 150 ml,možda se vraćamo na staro! možda!!!!
Sise ne želim stvarno komentirati,pola od onog prije i to želatina! Nemaju više onu čvrtoću.
Ninach i ja se nekad čudim,što smo muž i ja još uvijek zajedno! hahaha
Meni su svi govorili,da ako je dobra beba onda će kasnije biti zločesta i obrnuto. Neka nada kao! Mada je moja mješanac!
Vidim potegla sam temu sisa, sve imamo krasne cice. Samo moje su i bile jadnice, neka malo jaca dvojka, nakon ovog ce bit malo jaca nula.
Nismo tako kasljali, u jednom navratu malo al stalo je za dan. Nije mi ni cudno da kaslje Ninach, ovo je katastrofa kakvo je vrijeme. Ja njega obukla sinoc u bodi kratkih rukava ko i inace i probudi se on za jelo a ono hladan vrat, noge, ruke. Usrala sam se, pol noci mu je bilo zima ocito. Tak da sam ga usred noci isla oblacit, ovaj samo davao ruke noge gore dole i spava cijelo vrijeme. Mi smo za sad isto tim Halila vecinom al potrefe nam se i Ninach noci... al prek dana vec jedva izdrzavam to nosanje dok zaspi, a to cesto bude po pola sata. Bojim se da cu morat s nekim metodama jer ne mogu vise fizicki to izdrzat, bole ledja mila majko. Naravno da jucer nisam izdrzala 3sata izmedju hranjenja, popodne sam vec imala igle u ledjima, reko evo ti cica jadnica, ckomi i spavaj.
Ninach, i ja mislim da ce se oprat sama. Samo treba bit uporan :D
Pozdrav,
Jedna od vas je pisala da joj beba jede bebimil 1 on je trenutno u defakturi (nemože se naručit) pa nek obiđe dućane i nabavi si zalihu
Kako znam za bebimil jer smo ga danas probali kupit i nigdje ga nema pa mi je žena u ljekarni rekla.
Naime mom dijetetu se sere od mene, ali doslovno. Hormonisi mi promjenili sastav mlijeka i od toga on već skoro 10 dana ima proljev tj. sluzavu kakicu.
Bili smo i na hitnoj u Vinogradskoj tamo su mu uzeli uzorak kakice i čekamo nalaze. Ali smo zaključili da sam ja tj. moje mlijeko najvjerovatnije uzrok.
Nan i dalje jede samo ako baš mora i onda je kakica puna grudica što znači da ga ne probavlja. Naša pedijatrica nam je proporučila bebimil kojeg nemremo nać. I kupili smo Humanu koju jedemo do utorka kad idemo ponalazei na kontrolu. U utorak moramo odnjet i urin i urinokulturu da isključimo sve ostalo za svaki slučaj.
Hahahhaha sere mu se od tebe :D
Inace sto se tice kakice bebe koja pije majcino mlijeko meni je pedijatrica rekla da ju ne analiziram jer ako beba napreduje na kilazi da je svaka kakica normalna, zuta, zelena, rijetka, cvrsta, sa sluzi itd. Moj ima isto nekad sluzi u stolici al prestala sam se tim zamarat. Mozda guta i iz nosa...
Ozbiljno razmisljam o ovci. Ako Mamasita javi da je isprobala i u autu i da su uspjeli doc od tocke A do tocke B, kupujem.
Nasdva hvala na informaciji! Kod nas ga već dugo nigdje skoro nema, sve dućane sam obišla još tu i tamo nađem onaj od 300 g. Baš krasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji