Tiny tako i moja..preko noći sve eksira..jednom nekad i dva puta 160 ml!!! Jel ti joj daješ onu dozu prije tvog spavanja? Ili si izbacila?
Ja sam danas rekla da ću joj složiti prvu i drugu umjesto 160ml, 130 ml..a za zadnju ,što se budi ujutro ću joj napraviti samo 60 ml. Jer ovako pojede u 5-6 h sati 130 ml i ujutro ne jede do 10 sati ništa,a onda pojede od 30-60 ml.Znam da bitno da jede i da ona pojede toliko koliko joj potrebno,ali opet mislim d bi ona trebala puno više preko dana pojesti,nego preko noći..očito se negdje nešto poremetilo.
E da! Zaboravila jučer napisat!
Ošišali je jučer!!!!
Kak su bili svekrići gledamo kako joj šiške padaju u oči već, kaže svekar da nije problem to skratit, zna on sa škarama, dala se ja nagovorit!
Malo se je zaigrao i sad je skroz kratko, nema više one njene prepoznatljive krijeste!
Sad mi izgleda kao mali huligan ahhahahaha
A muž došao doma, gleda kak joj je kosa pak narasla (jer sad sve izjednačeno izgleda), kad je on skužio poludio je! Ail ne zato šta smo je šišali nego zato šta ju on nije šišao hahahahahhaha
Kaže on meni " 3mj se guštam da ju ošišam a ti mi nisi dala!"
Mi necemo krstitke do sljedeceg proljeca ;) pa nek bude glasan, mama ce imat izliku izac prije iz crkve :D
Uspavljivanje ne znam ni ja kako bi ga natjerala da zaspe sam, ja cak ni ne trebam da je sam, mogu i ja bit kraj njega al makar da lezi a ne da ga moram nosat...
Sortiraj odgovore
Najstariji