Mamasita, nije tebi lako hehhe lako kad nas probude nocu samo
Hahhaaa ova ti je dobra, stalno su nam zubi krivi 😂 auuuu sa 15mj!
Ako mi se ovo nastavi morat cu i ja nabavit jednu ovcu hahhaha
Proci ce...znam da ce sve jednog dana proci, pa cu kasnije plakat za ovim vremenima uvijek tako bude 😜 al trenutno bi da sto prije produ hehehe
Tiny reci da ćeš se javiti kad se probudite i nema gostiju dok tu ne želiš.
Mi još dojimo, kucam od tvrdi... sad su problem tvrde grudi.....izdajala bi obe odjednom a sad ona papa jednu pa drugu....uglavnom izdajam jednom, dva puta dnevno i spremam u zamzivac....grudi bole , malo bradavice nastradale ali proći će....i to ćemo dovesti u red...
Kuglica ispod pazuha još stoji....danas ću probati s kupusom
Pozdrav cure :)
Očito e nešto u zraku..moja se budila preko noći jednom,a sad već duže od tjedan dana 2-3 puta..i ja isto kao Tiny dajem joj preko noći,da popije koliko želi,jer preko dana baš i ne jede...OPET! I to se sad sve poremetilo,tako da mislim smanjiti noćne obroke,ali samo malo..za 30 ml..pa bumo vidjeli,jer ovo nije stanje,da danas do 15h od ujutro pojela 250 ml!!!!!!!!!!!! A preko noći pojede 300-400 ml.
Tiny drži se,faza je to i dobro ti kaže Mamasita,proći će..kad tad.. ne znam kako spavate preko noći,a sigurno se ne budite 3 puta.
Mi smo razmšljali krenuti sa bio gaiom,pogotovo što SUTRA krećemo sa dohranom!!! Htjeli smo danas,al smo imali goste.
Audrey bravo...drago mi je što uspjevaš dojiti.
Mamasita a ovčica je zakon...samo ne znam,da li prolazi sa večim bebama. Ako ovu moju ne uspjevam naučiti kroz 2 mjeseca ( toliko sam si dala još) zaspati samu,onda definitvno kupujem!
Kriszta kazu da pali bez obzira.....a sad....ne znam.....ja sam bila skepticna da ce upalit i s 3mj. koliko moja sad ima.....isto tako kazu da se sluze ovcicom i do 7.godine!! Tako da......
Ja sam svojoj bila dala do 6.mjeseca i onda planirala krenut drasticnu metodu plakanja....al evo zasada ovcica upalila pa cemo vidjet....
Mada,izluduje me s ovim spavanjem od pola sata....pa to je za nevjerovat! Ako sam ja kraj nje,moze nastavit spavat eventualno al ako me nema to je dernjava ajme. Bas je placljivka i nespavalica. Ko i brat. Identicno. Na tatu
Kako bebu nauciti da se sama uspava? Nama je 4 mj i mislim da ga moram polako uciti, vazda nas siki zaspe..
Pozdrav cure, citam vas redovito ali se slabo javljam :-(
Moja curka ima vec 4 mj i tjedan dana,stvarno je narasla, prosli tjedan je kod pedijatra izvagana na 6.5 kg. Jos uvijek samo dojimo, s dohranom planiram poceti za oko mjesec dana.
Spominjete da vam bebe losije spavaju, i moja cura isto, sa cjelonocnog spavanja presla je na budjenje dvaput tijekom noci, ali srecom pojede i odmah zaspe. I pocela je spavati na trbuhu,okrene se sama i tako spava. Jel vase bebice spavaju na trbuhu?
Neka od vas je spomenula za kvrgu ispod pazuha, i ja sam je imala brzo poslije poroda,prosla je tek kad sam se skroz izdojila.
Inace u medjuvremenu dok se nisam javljala smo obavili krstitke, curka je bila jako dobra i sve je bas lijepo proslo.
Sortiraj odgovore
Najstariji