Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    08. Kolovoz 2016. 14:29

Mamasita, nije tebi lako hehhe lako kad nas probude nocu samo 

Hahhaaa ova ti je dobra, stalno su nam zubi krivi 😂 auuuu sa 15mj!

Ako mi se ovo nastavi morat cu i ja nabavit jednu ovcu hahhaha

Proci ce...znam da ce sve jednog dana proci, pa cu kasnije plakat za ovim vremenima uvijek tako bude 😜 al trenutno bi da sto prije produ hehehe

• Audrey2016
    08. Kolovoz 2016. 14:35

Tiny reci da ćeš se javiti kad se probudite i nema gostiju dok tu ne želiš. 
    Mi još dojimo, kucam od tvrdi... sad su problem tvrde grudi.....izdajala bi obe odjednom  a sad ona papa jednu pa drugu....uglavnom izdajam jednom, dva puta dnevno i spremam u zamzivac....grudi bole , malo bradavice nastradale ali proći će....i to ćemo dovesti u red... 
    Kuglica ispod pazuha još stoji....danas ću probati s kupusom

• Kriszta
    08. Kolovoz 2016. 15:36

Pozdrav cure :)

Očito e nešto u zraku..moja se budila preko noći jednom,a sad već duže od tjedan dana 2-3 puta..i ja isto kao Tiny dajem joj preko noći,da popije koliko želi,jer preko dana baš i ne jede...OPET! I to se sad sve poremetilo,tako da mislim smanjiti noćne obroke,ali samo malo..za 30 ml..pa bumo vidjeli,jer ovo nije stanje,da danas do 15h od ujutro pojela 250 ml!!!!!!!!!!!! A preko noći pojede 300-400 ml.
    Tiny drži se,faza je to i dobro ti kaže Mamasita,proći će..kad tad.. ne znam kako spavate preko noći,a sigurno se ne budite 3 puta.
    Mi smo razmšljali krenuti sa bio gaiom,pogotovo što SUTRA krećemo sa dohranom!!! Htjeli smo danas,al smo imali goste.
    Audrey  bravo...drago mi je što uspjevaš dojiti.
    Mamasita a ovčica je zakon...samo ne znam,da li prolazi sa večim bebama. Ako ovu moju ne uspjevam naučiti kroz 2 mjeseca ( toliko sam si dala još) zaspati samu,onda definitvno kupujem!

TinyBabyToes
    08. Kolovoz 2016. 18:59

Kriszta

Pozdrav cure :)

Očito e nešto u zraku..moja se budila preko noći jednom,a sad već duže od tjedan dana 2-3 puta..i ja isto kao Tiny dajem joj preko noći,da popije koliko želi,jer preko dana baš i ne jede…OPET! I to se sad sve poremetilo,tako da mislim smanjiti noćne obroke,ali samo malo..za 30 ml..pa bumo vidjeli,jer ovo nije stanje,da danas do 15h od ujutro pojela 250 ml!!!!!!!!!!!! A preko noći pojede 300-400 ml.
    Tiny drži se,faza je to i dobro ti kaže Mamasita,proći će..kad tad.. ne znam kako spavate preko noći,a sigurno se ne budite 3 puta.
    Mi smo razmšljali krenuti sa bio gaiom,pogotovo što SUTRA krećemo sa dohranom!!! Htjeli smo danas,al smo imali goste.
    Audrey  bravo…drago mi je što uspjevaš dojiti.
    Mamasita a ovčica je zakon…samo ne znam,da li prolazi sa večim bebama. Ako ovu moju ne uspjevam naučiti kroz 2 mjeseca ( toliko sam si dala još) zaspati samu,onda definitvno kupujem!

Kao da moju opisujes! 😂 prek dana jedva nategnemo 300, a onda se po noci (po novome)budi 2,3 puta i popije onu dozu od 130 na eks! Moram to nekak iapravit, al ne mogu si pomoc kad prek dana slabo jede.
    Svako jutro si kazem e sad cemo lijepo papati da mi prek noci ne bude gladna, kad nakraju sipak 😜

Sad sam si bolje volje, uspjela je nakon sta su starci otisli odspavat 2sata u komadu!

mamasita4
    08. Kolovoz 2016. 15:45

Kriszta kazu da pali bez obzira.....a sad....ne znam.....ja sam bila skepticna da ce upalit i s 3mj. koliko moja sad ima.....isto tako kazu da se sluze ovcicom i do 7.godine!! Tako da......
    Ja sam svojoj bila dala do 6.mjeseca i onda planirala krenut drasticnu metodu plakanja....al evo zasada ovcica upalila pa cemo vidjet....
    Mada,izluduje me s ovim spavanjem od pola sata....pa to je za nevjerovat! Ako sam ja kraj nje,moze nastavit spavat eventualno al ako me nema to je dernjava ajme. Bas je placljivka i nespavalica. Ko i brat. Identicno. Na tatu 

TinyBabyToes
    08. Kolovoz 2016. 19:05

mamasita4

Kriszta kazu da pali bez obzira…..a sad….ne znam…..ja sam bila skepticna da ce upalit i s 3mj. koliko moja sad ima…..isto tako kazu da se sluze ovcicom i do 7.godine!! Tako da……
    Ja sam svojoj bila dala do 6.mjeseca i onda planirala krenut drasticnu metodu plakanja….al evo zasada ovcica upalila pa cemo vidjet….
    Mada,izluduje me s ovim spavanjem od pola sata….pa to je za nevjerovat! Ako sam ja kraj nje,moze nastavit spavat eventualno al ako me nema to je dernjava ajme. Bas je placljivka i nespavalica. Ko i brat. Identicno. Na tatu 

Mamasita sad si mi kao reklama iz top shopa 😂😁 znas ono sto duze gledas i slusas to manje mozes odoljeti haha
    sad cu prvom prilikom morat i ja kupit tu ovcicu hahhaa

A ovo za spavanje od pol sata.... za izludit!  Bas mi je zanimljivo kako se uvijek tocno ko vura probudi 😆

Anee
    08. Kolovoz 2016. 16:53

Kako bebu nauciti da se sama uspava? Nama je 4 mj i mislim da ga moram polako uciti, vazda nas siki zaspe..

TinyBabyToes
    08. Kolovoz 2016. 19:01

Anee

Kako bebu nauciti da se sama uspava? Nama je 4 mj i mislim da ga moram polako uciti, vazda nas siki zaspe..

Pojma nemam kako bi je naucila da sama zaspi.
    Imam srece da sama to radi navecer 😁

Od ideja mi pada jedino ona metoda za koju ja nebi imala srca, stavit ju spavat i da place dok ne zaspi.

Kriszta
    08. Kolovoz 2016. 22:55

Anee

Ne znam da li da plačem ili da se smijem dok ovo čitam. Odgovor: nemam blage veze. Ja ću sačekati da se ovo sa hranjenjem stabilizira,(jer gladno dijete je nemirno dijete,pa ne mislim nikako krenuti s tim,dok ne papamo kako treba)pa ću krenuti sa nekom metodom,s kojom još ne znam...hahahahaha,,jedino znam,da nikako sa "plač-metodom". To nije za moje živce,ni uši...
    Nekako mislim,da neke bebe možda nikad ni neće to naučiti :(

• iv-ka
    08. Kolovoz 2016. 18:26

Pozdrav cure, citam vas redovito ali se slabo javljam :-(
    Moja curka ima vec 4 mj i tjedan dana,stvarno je narasla, prosli tjedan je kod pedijatra izvagana na 6.5 kg. Jos uvijek samo dojimo, s dohranom planiram poceti za oko mjesec dana.
    Spominjete da vam bebe losije spavaju, i moja cura isto, sa cjelonocnog spavanja presla je na budjenje dvaput tijekom noci, ali srecom pojede i odmah zaspe. I pocela je spavati na trbuhu,okrene se sama i tako spava. Jel vase bebice spavaju na trbuhu?
    Neka od vas je spomenula za kvrgu ispod pazuha, i ja sam je imala brzo poslije poroda,prosla je tek kad sam se skroz izdojila.
    Inace u medjuvremenu dok se nisam javljala smo obavili krstitke, curka je bila jako dobra i sve je bas lijepo proslo.

TinyBabyToes
    08. Kolovoz 2016. 19:08

iv-ka

Moja curka ima vec 4 mj i tjedan dana,stvarno je narasla, prosli tjedan je kod pedijatra izvagana na 6.5 kg. Jos uvijek samo dojimo, s dohranom planiram poceti za oko mjesec dana.
    Spominjete da vam bebe losije spavaju, i moja cura isto, sa cjelonocnog spavanja presla je na budjenje dvaput tijekom noci, ali srecom pojede i odmah zaspe. I pocela je spavati na trbuhu,okrene se sama i tako spava. Jel vase bebice spavaju na trbuhu?
    Neka od vas je spomenula za kvrgu ispod pazuha, i ja sam je imala brzo poslije poroda,prosla je tek kad sam se skroz izdojila.
    Inace u medjuvremenu dok se nisam javljala smo obavili krstitke, curka je bila jako dobra i sve je bas lijepo proslo.

Drago mi je da ste super! Lijepo je narasla! A i da su krstitke lijepo prosle 😊
    Moja nema sanse da spava na trbuhu, odmah se probudi ako ju tako stavim. Sama se okrece kako njoj pase, malo leda pa malo na bok...

Kriszta
    08. Kolovoz 2016. 23:02

iv-ka

Ivka drago mi je ,da si se javila i da ste dobro.
    Jako lijepo napreduje curička! I to doji,super :) Uvijek se divim curama koje uspjevaju dojiti!
    Moja isto ne spava na truhu,ne želi čuti za to,,ne može ni minutu biti na stomaku,ali svi kažu da bebe na stomaku ljepše spavaju! E sad ne znam od koliko mjeseci to "preporučuju",ali isto tako,ako se sama okrene na stomak,to znači da joj odgovara i ne mislim da se trebaš zbog toga brinuti.
    Joj samo izgleda da sam ja čekala i čekala sa krštenjem i očito će za mjesec dva biti  velika i glasna za to!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI