Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    27. Srpanj 2016. 16:01

Mislim da sam vas sve nadmašila s dužinom posta :-p

crna123
    27. Srpanj 2016. 16:05

Ahaaa sad sam tek skuzila joj moj mozak... kockice u vrecicu da tak bi mogla dobra ideja :)

Halila
    27. Srpanj 2016. 16:23

Kad vas čitam, skužim koliko sam zadovoljna s našom pedijatricom. Moja frendica s malim isto ide k njoj i njoj je rekla da ne kreće s dohranom prije 5,5 mjeseci. Znači da stvarno radi razliku, ne savjetuje svakom isto već ovisi o djetetu. I ovo što je Nasdva sad napisala za dohranu, to mi je isto rekla, neka dam malenoj žličicu da se ona igra s njom, promatra ju pa će jednog dana počet ju stavljat u usta, skužit foru s hranjenjem, kao. I također ovo da je važno sve kašice davat isključivo na žlicu da se dijete navikne na krutu hranu, nikako ne rijediti i stavljati u bočicu.

P.s. Nasdva baš si se potrudila! Lijepo od tebe! 😊

• Kriszta
    27. Srpanj 2016. 21:21

Joj da...bili smo danas u Mulleru i kupili smo Lino rižolino :D
     Eh..sad još malo pa krećemo! Moja je već spremna,ali eto još malo da izgura. Danas ja jedem i kako žvačem,malena me gleda i žvače ona slinu zajedno u ritmu sa mnom heheheheheh

Tiny meni je isto rekla legica,da pazim da ne pasiram  dugo namirnice Miji,jer sa 6 mjeseci već bi trebala malo kruću hranu papati. Da nakon par tjedana obavezno prestanem sa tim i da gnječim na grubo sa vilicom.
    Ovaj dečkić sa 3 godine,da ne jede krutu hranu...ma užas!

• Kriszta
    27. Srpanj 2016. 21:24

Uvijek nešto zaboravim..no..pošto malena ne želi vodicu piti iz bočice kupila sam ono..joj ni ne znam kako se zove..sa tvrđim sisačem :D piše od 4 mjeseca i ima od TT ( takvu bočicu imamo za mlijeko) pa eto,sad ću probati s tim,možda joj se svidi :)

mamasita4
    27. Srpanj 2016. 22:02

Ljudi moji sta radite s ovim vecernjim urlanjem nakon kupanja? Izvadim je iz kade a ona u plac nemili....obucem je,idem dat bocu-dva gutljaja opet u plac....nece....nakon 20min tek ju je usisivac smirio....onda je popila cijelu bocu...i muz je uspavao na lopti....ah ah....svaku drugu ili trecu vecer nam je tako....i to cak kad je kupam bude gore....kad je ne kupam nije prestrasno....al to je nemilo plakanje,cijela se trese,suze idu....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.