Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    24. Srpanj 2016. 13:51

Kriszta nisi zakomplicirala,sve sam se to i ja pitala s prvim djetetom....a sad? nemam pojma,kad dode vrijeme,dat cu joj ono cega bude bilo domaceg...bilo sto. Sto se kombiniranja tice,mozes mijesat....znaci danas das mrkvu,za tri dana jabuku i opet za tri rizu....naravno da mozes.

Mi smo i danas jos zivcani...nemos nigdje vani,u St je 39 stupnjeva,mali ludi doma,samo nas cupa za rukav,mama ovo tata ono....mala place kad se sjeti...ja moram rucak skuvat,ne mogu od vristanja a on gospodin otiso u sobu malo prilec.....ma molim? Da napomenem,JA spavam s malom sama u sobi i budim se. On je na kaucu cijelu noc.......SAM. Nakon sto odigra igrice.....luda sam.

ivchi87
    24. Srpanj 2016. 14:04

Ninach jesi probala malu stavljat u svim polozajima spavat? Trbuh? Prosla je taj kriticni period za sids a sigurno sama okrece glavu... mene je spasilo to spavanje na trbuhu, al sva sreca po noci je na ledjima do cca 5 ujutro.

ivchi87
    24. Srpanj 2016. 14:06

A prek dana si mislim ostavit ga na ledjima kad zaspe na cici, probudi se prije nego sam dovrsila tu misao... okrenem na trbuh, spava sat vremena.

• Kriszta
    24. Srpanj 2016. 15:26

Mamasita, Simal hvala. Tako ću onda,ali prije voća svakako prvo ide povrće. Samo mi je pedijatrica rekla da nakon mjesec dana uvodim drugi obrok (nemliječni).
    Sve što je "novo" čini se komplicirano,dok ne krenemo s tim i onda poslije ide sve kako treba :)

crna123
    24. Srpanj 2016. 17:22

Niste jedine i ja sam jucer navecer pukla radi tog spavanja ostavila sam ju na krevetu i gledala film dok njemu nije puko film i krenulo uspavljivanje od 15_20min i nakon toga ju spusti i plac opet onda je i on popizdio i otiso se otusirat jer je prevruce tu. Ne jednostavno i ja kuzim kaj je to psihicki izmori to plakanje jer nista nece...odavno na cici nece zaspat tak da nemam nikakvog asa iz rukava.

mamasita4
    24. Srpanj 2016. 17:36

Crna jeste probali pilates loptu? Zvuk usisivaca sa youtuba?

mamasita4
    24. Srpanj 2016. 18:55

Ja sam sinoc izdojila zadnjih svojih 40ml i rekla nema smisla vise....evo uspjeli smo skoro 3mj,bolje ista nego nista....dakle,prvih 20dana me doslovno pojela do krvi pa smo iskljucivo izdajale do kraja 2mj. kad sam imala virozu i pocelo se smanjivat mlijeko....od onda smo na kombiniranom i evo vidim da vise ne mogu niti bocu dnevno pa da nema smisla....
    Malo mi zao al dobro smo mi i ovo......nema veze....
    Jedva cekam dohranu.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.