Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    24. Srpanj 2016. 11:12

Nasdva-Od sveg procitanog zapamtila sam "zavaljen u fotelji, jede smoki i gleda film" cak sam i ja ljubomorna 😂😂

Ivchi-hahah, a cijom cu nego svojom kad muza nema doma 😂

Tiny-i mene pere ljubomora na muza. Pogotovo po noci.

Moja je nocas imala najgoru noc ikad, cak je i muz poludio, a on se inace kao trudi ostat smiren.  Nakon 10 puta sto sam se digla, 11ti sam ostala lezati, ona vristi, a muz se zbunjen ustaje i gleda u mene. Reko tvoj red je sad :P 
    Mojoj jedinici nece nista faliti, ima puno bratica i sestricni. Ja gledam  svoju mater, ima 4 djece i umrli su joj blizanci i uvijek zali sto nije mogla imat 6ero djece, a ja s jednim kukam 😓

simal
    24. Srpanj 2016. 11:26

Kriszta prvo smo krenuli s rižom i izdojenim mlijekom, onda sam mu dala mrkvu pa sam nakon dva dana mrkve miješala. Zatim mi je dr rekla da ne miješam to dvoje jer oboje zatvara! Onda sam uvela tikvicu i počela miješati tikvicu i mrkvu. Nisam baš išla tri dana posebno svaku namirnicu. Recimo, dala sam mu krumpir isto sa svojim mlijekom i dva dana sam mu samo to davala i onda sam dodala blitvu. 

Zasada nije reagirao na niti jednu  namirnicu. Sad se vrtim u krug jer je to jedino čega imam domaćeg.
    Fakat voli jesti.

SIMAL

Anee
    24. Srpanj 2016. 11:29

Simal koliko ti bebica ima? 

Meni je totalna zbrka u glavi neam pojma od čega da krenemoooo..

simal
    24. Srpanj 2016. 11:44

Mali ima 5 mj.

SIMAL

TinyBabyToes
    24. Srpanj 2016. 11:55

Kriszta šta neće malena spavati u novim kolicima?
    ma moja izgleda, zaspi gdje god ju staviš. Ono jednom je u baby gymu zaspala pa sam je prenosila u kolica :P

Ninachh uuuuu da, pogotvo kad ga vidim kako mirno spava po noći

ivchi87
    24. Srpanj 2016. 13:45

Ko u svemu, sto vise citanja, to si zbunjeniji. Ja namjeravam jedino procitat koje povrce, voce i zitarice moze jest i onako kak je Nasdva napisala tri dana jedno koristit i gledat jel mu pase i kad sve prodjemo pocet miksat. A koliko mlijecnih obroka i kad zamijenit sa kawicama cu se savjetovat s pedicom... al ak ce i dalje ovak tuc kile bojim se da bu zabranila bilo kakvu dohranu dok ne navrsi 6 mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.