Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    18. Srpanj 2016. 17:28

Kriszta, slična vježba je u tom videu što si sad stavila. Ovo gdje primi bebu za ruke i noge pa okreće na bok. Samo što ju ja s boka dižem u sjedeći položaj pa vraćam dolje na drugi bok. Time se jačaju vratni mišići.

Kriszta
    18. Srpanj 2016. 19:21

Halila

Kriszta, slična vježba je u tom videu što si sad stavila. Ovo gdje primi bebu za ruke i noge pa okreće na bok. Samo što ju ja s boka dižem u sjedeći položaj pa vraćam dolje na drugi bok. Time se jačaju vratni mišići.

Ahaaaa.onda dobro,probam sutra svakako,sad je već komaaaa :)

TinyBabyToes
    18. Srpanj 2016. 19:43

Halila

E tak sam i ja shvatila, Kriszta hvala na video, još lakše mi sad, odmah i to memorirala :)
    Baš mi je sad to zanimljivo, nikad nisam bila blizu djece i sl i onda sad kad gledam kakve vježbe su to vidim da ja baš nekak instiktivno radim tako :D
    Malo mi lakše pri srcu

mamasita4
    18. Srpanj 2016. 22:02

Cure,samo ih okrecite,rolajte s jedne na drugu stranu,nauce oni obrasce kretanja vrlo brzo...
    Kao kineziolog isto tako vam mogu reci da kad narastu malo,samo ih pustite,ne ogranicavajte ih,uz mjere opreza ih poticite na kretanje jer covjek je stvoren da se krece...sta nauce do 3 godine znajte da su razvili 50% svoje inteligencije a sve kroz kretanje.....
    Odo spavat uz svoju malecku. Lijepu noc svima zelim!

Halila
    18. Srpanj 2016. 17:51

Kad sam se već raspisala ko blesava, još jedan post neće smetati... 😂

Već dugo ima otkad sam si skinula jednu dobru aplikaciju na mob - Little Dot. 
    Ako neka od vas još nije naišla... upisuju se razni podaci, od broja mokrih i pokakanih pelena, sati spavanja, vrijeme hranjenja, težina, dužina i opseg glave, pa razni veći događaji (tipa okretanje s leđa na trbuh i svašta još), pa ima informacije o svakom obveznom cijepivu s mogućim reakcijama i još svašta. Uglavnom meni je super. 😉

Ninachh12
    18. Srpanj 2016. 19:31

Bas sam htjela napisati da kud sve dugi rukavi u Lidlu  :/

Kristza-ja sam najduze 2 mjeseca imala u skrinji za sad..pise da moze 6 mjeseci, ali nema mi potrebe za tim. Zamrzavam u kutijice i vrecice te kockice za kasice. Mada ne sjecam se kad sam se izdojila zadnji put jer mi se neda, a moram poceti jer ce faks uskoro krenuti.. tvoja se budi 2x po noci? Neki o tome samo sanjaju 😂

Nasdva-ahahaha, bas sam se dobro nasmijala 😂😂😂😂

Ninachh12
    18. Srpanj 2016. 19:34

E da..u ovom videu beba od 4 mjeseca sjedi?

TinyBabyToes
    18. Srpanj 2016. 19:43

Ninachh12

E da..u ovom videu beba od 4 mjeseca sjedi?

Moja nije ni blizu sjedenja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI