Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    18. Srpanj 2016. 17:28

Kriszta, slična vježba je u tom videu što si sad stavila. Ovo gdje primi bebu za ruke i noge pa okreće na bok. Samo što ju ja s boka dižem u sjedeći položaj pa vraćam dolje na drugi bok. Time se jačaju vratni mišići.

Halila
    18. Srpanj 2016. 17:51

Kad sam se već raspisala ko blesava, još jedan post neće smetati... 😂

Već dugo ima otkad sam si skinula jednu dobru aplikaciju na mob - Little Dot. 
    Ako neka od vas još nije naišla... upisuju se razni podaci, od broja mokrih i pokakanih pelena, sati spavanja, vrijeme hranjenja, težina, dužina i opseg glave, pa razni veći događaji (tipa okretanje s leđa na trbuh i svašta još), pa ima informacije o svakom obveznom cijepivu s mogućim reakcijama i još svašta. Uglavnom meni je super. 😉

Ninachh12
    18. Srpanj 2016. 19:31

Bas sam htjela napisati da kud sve dugi rukavi u Lidlu  :/

Kristza-ja sam najduze 2 mjeseca imala u skrinji za sad..pise da moze 6 mjeseci, ali nema mi potrebe za tim. Zamrzavam u kutijice i vrecice te kockice za kasice. Mada ne sjecam se kad sam se izdojila zadnji put jer mi se neda, a moram poceti jer ce faks uskoro krenuti.. tvoja se budi 2x po noci? Neki o tome samo sanjaju 😂

Nasdva-ahahaha, bas sam se dobro nasmijala 😂😂😂😂

Ninachh12
    18. Srpanj 2016. 19:34

E da..u ovom videu beba od 4 mjeseca sjedi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.