Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    18. Srpanj 2016. 08:41

Ninach vas redovno cita no nema inspiraciju za pisati jer je kronicno umorna i neispavana 😢

Nakon cijepljenja sve proslo okej :)
    Nocas od 1-3 smo klimale u sjedecem polozaju na krevetu spavale/nespavale i onda u 3 nam je priredila show do 5.30. Kad je konacno zaspala, spavala je na meni u krevetu do tocno 6.30. Osjecam se ko da me pregazilo krdo slonova.
    Kaze neki clanak da se bebe po noci puno bude kako mama nebi slucajno ostala brzo trudna. Ja svojoj svaki dan govorim da ne brine i da obecajem da necu no ona se valjda jako boji pa je takva po noci 😃
    A inace kad imamo dobru noc, budi se ko sat svakih 2 sata na hranjenje. Vidjela sam na nekoj od proslih stranica da pisete da joj treba dat u polusnu jesti i da ce duze spavati. Probala-ne pali kod nas. Redovno se probudila na jelo :P

Nasa kolica su super, od pocetka ih koristimo i ona hoce bit u njima..kad je dobre volje :) jos uvijek je u kosari podignutog uzglavlja i mislim da ce bit cijelo ljeto. Ipak nije na ravnom vec je podignuta.
    Mamasita-ahahaha, ovo je super, da prestanu bit dosadna 😂😂
    A cuj, stvarno jesu slatki, ali ja isto ko i ti jedva cekam da malo poraste..

Kamikazee
    18. Srpanj 2016. 11:12

Nama su kolica stvarno ok, lagana i okretna. 

Skroz drugi par cipela kakva su malcu! Mrrrrzi lezati na ledjima, ok malo igrati se, nakon budjenja cca pola sata kad dolazi k sebi i dok ne osvijesti glad, ali za uspavljivanje?! Ravno mucenju u doba invizicije! Tako da ako ga stavimo u kolica ono, malo ce te gledati i onda ide plac: koji vam je k*** bio da ste mislili da cu mirovati?! Sad cete me cuti!! Pa ga cujemo mi i svi susjedi kraj kojih prodjemo na putu doma.

Budi se po noci da ne zatrudnim?! O boze, pa objasnit cu mu da su mama i tata i njega jedva dobili, da kod nas to ne ide tak lako! 😂

E da, nisam vam ni rekla da smo bili kod fizijatra prosli tjedan. Izvijanje nije problem, napredan je pa je izvijanje vise rezultat njegovih pokusaja da pokori svijet. Ali malo nejednako koristi lijevu i desnu stranu pa cemo ici danas da nam pokazu vjezbice za to. I glavica mu ne prati skroz tijelo. 
    S druge strane kad se okrenuo (mi rekli doktoru da se okrece, on rekao: mhm, ok...) doktoru vilica opala: on se FAKAT okrece! Mislio je da to radi onak ofrlje i nepravilno, da cemo morati i to ispravljati pa kad je vidio da to radi savrseno ispravno nije mogao doci k sebi 😂
    Rekao je da je malac kao auto s par ogrebotina i hrpom dodatne opreme hahhaha Vjerojatno bi i bez vjezbi bilo sve ok, ali idemo polirati te ogrebotine kad smo ih vec vidjeli. Ionako sam stalno s njim, bar da pravilne vjezbe radim.

• Kriszta
    18. Srpanj 2016. 12:29

Ninach drži se. Bebe imaju svakakve faze i mi zajedno s njima,tako da  će i to proći,nadam se što prije :)
    Tiny kolica još nisu pravo isprobana,tako da ako hoćeš šibnem ti sliku u poruke,da vidiš kako izgleda ležeći položaj i beba u tom položaju :)
    Mi smo košaru/kolica isto dobili već korištenu i dobra su mi,ali onaj drugi sportski dio,ima samo sjedeći položaj i nisu baš udobna,zbog toga sam htjela još jedna ,ne tipična kišobran kolica,sa nulti položajem. Taman i za drugu bebu. BTW, meni isto kasni,ali pošto svima vama kasnila,ne sekiram se,da bih mogla biti trudna :)

• Kriszta
    18. Srpanj 2016. 12:33

Kamikaze jel vas pedijatrica poslala kod fizijatra??

Kamikazee
    18. Srpanj 2016. 12:46

Nije, nismo bili kod ped prije 2 mjeseca jer je rekla da je napredan i ne treba mu sistematski s 4 mjeseca, da se javimo ako ce sto biti. 
    Ja zvala jedan dan par puta da ga pogleda, nisam ih nikako mogla dobiti (mozda su i na go otisli), a muz u drami pa sam samo nazvala tu privatnu polikliniku za pregled i bok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.