Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    17. Srpanj 2016. 22:47

E....znaci ja se tog razdoblja sjecam kao vrlo teskog,ali sad kad me pitas kako je bilo s kasicama.....nemam pojma....ne sjecan se...uglavnom,sve cete zaboravit ako ne zapisete. Mi smo poceli s namirnicama tek sa 5,5mj na preporuku pedijatrice....i to prvo s jabukom.....meni je bilo interesantno cisto zato jer smo nesto promijenili....al da je lakse smućkat mlijeko i dat im-lakse je. Ovo treba cistit pa skuhat pa miksat pa hladit....al meni je bilo zanimljivije i jedva cekam....brate,ovako dok su sitni su mozda slatki al su brate dosadni...neka nitko ne zamjeri. Volim je do neba al jedva cekam da uhvati bar godinu ipo. Pa da lijepo moze reci mama gladna sam,mama boli me,mama dodi....a ne ovo....samo place i ti nemas pojma zasto....ah....ah...

TinyBabyToes
    18. Srpanj 2016. 07:56

Kriszta koja kolica ste uzeli? Ja razmišljam nabaviti neka nova, sad ne znam kakva bi trebala biti?
    Košara nam mislim više ni ne treba, bitno bi mi bilo da se mogu spustit u ležeći dio jer prek dana spava u kolicima, a i navečer zaspi u njima pa je onda prenesem u kindač...

Gdje nam je Ninachh? Nadam se da je sve prošlo dobro nakon cijepljenja

TinyBabyToes
    18. Srpanj 2016. 08:10

I da... Noćas je po prvi put korištena ona naša skupa "košara za veš"

Moja užasno nemirno spava u tom kindaču, nikakve deke ili jastuci nju ne drže, sve pomete za sobom, okreće se u snu i radi takve zvukove kao da sam u egzorcizmu. I onda tako samu sebe probudi jer joj glava završi na jednoj strani ograde a noge joj izvire između rešetki. Prepadneš se kad to ugledaš!
    Noćas sam mužu predložila da skine one njihaljke i da samo tu košaru stavimo u kindač i nju u košaru. Opet ako je u ta njihaljka u kindaču nebi trebala izgubit osjećaj za spavanje u njemu, nadam se...
    I hb, noćas je bila tišina! Malo se krenula meškoljit nakon klope, samo vidiš kak se drma košara hahahahah ali nakon toga tišina. Bar smo u tišini spavali do 4 ujutro a ne uz horor zvukove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.