Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anee
    09. Srpanj 2016. 15:19

Dobar dan curkee 
    Nadam se da vam nije vruceee.. joj kad ste kod novih stvari moj momcic se sinoc kad se budio dva puta okrenuo na stomak prvi put sam,naravno kad vidi da nema gdje placcc.

NMareN
    09. Srpanj 2016. 15:39

Cure drage evo konačno i nas do vas . Malo smo zapostavili klokanicu jer sam polagala ispite pa sam se prisilila ne dolaziti ovdje jer sam koristila svaki trenutak za ucenje. Moramo se pohvaliti da smo na ljetnim rokovima polozili 5ispita i imamo još samo jedan za jesen plus diplomski i mi gotovi.
    Jucer nam je bilo 4mj, imamo 5650g i 64cm, još uvijek iskljucivo cicamo,na zahtjev. Beba i dalje spava cijelu noc,samo sad ide cca sat vremena prije na spavanjac,sama si je to nekako pomaknula. Zaspi oko 22-22.30 i prvo budenje nam je oko 7-7.30, cca sat i pol nakon budenja je prva runda spavanja,oko 45min, onda imamo oko 12h spavnjac (otprilike 1h), onda oko 15h do otprilike 18, i do zadnjeg spavanja ima još dva spavanja po 20-ak min. Spavalica prava. Lijepo guguce,voli se smijati, cica s gustom. Moramo ici na razvojnu gimnastiku i domeka vježbamo dok je raspolozena cura.
     Ninach I Halila kakve mjere imaju vaše bebice? Nase cure su tu negdje po starosti.

Ja to mogu, ja to hoću....

Ninachh12
    09. Srpanj 2016. 15:50

Nmaren-prije 2 tjedna 5600 i 62 cm :) idemo na pregled/cijepljenje u cetvrtak pa cemo znat koliko imamo s tocno 4 mjeseca :))
    Svaka cast za ispite, i meni krecu u 10om mjesecu, uopce ne znam kako cu se natjerati uciti :P

Halila
    09. Srpanj 2016. 17:42

NMareN pa tvoja cura je prava spavalica! Super! A ispiti... svaka čast! To stvarno ne može svatko! 
    Ja ne znam mjere. S 2 mjeseca je bila oko 4600 i 58 cm, s tri mjeseca je bila samo na vaganju i imala 5440. Sad ćemo vidjet s 4 mjeseca konačno sve mjere.

ivchi87
    10. Srpanj 2016. 11:26

Kaj ste se raspisale... malo slabije citam jer sam si posudila Sretnu bebu, dosla sam do pola knjige i za sad jedino primjenjivo mi je to za 90 min budnosti odnosno max 2 sata. Ti rasporedi su mi malo prestriktni o kojima autorica pise (tipa obavezno probudit bebu u 7 jer je inace sve poremeceno, kupanje u 6 popodne i tako...).  

Di je Lola, ne javlja se, sve me strah da je i ona naucila bebu na bocicu i da sam ja jedini luzer. :D a bas bi bilo lijepo da oce na bocicu pojest, mama bi mogla skocit do Pule na Balasevica, kod frizera, u shopping (a da nije na asosu :D)... eh... naravno da mi je beba na prvom mjestu, ali ovo je stvarno gadno, odem u konzum sama i cijelo vrijeme razmisljam oce li vristat doma, jer svako malo trazi cicu, prvenstveno zbog zeđi vjerojatno... a bocica ga vec tolko iritira posto stalno pokusavam da pocne vristat doslovno cim mu stavim u usta. 

Mi jucer bili na djecjem rodjendanu, super mi je bio, i u autu, i tamo, ma super. Jedino mu se pametna mama zabila u klupicu i uspjela si raskrvarit rez od carskog, mislim svaka cast. Vidi se da ne idem nikamo iz kuce, ne znam se vise ni gegat vani. 

Ninach ovo za azbest u plucnoj bolnici :D lijepa nasa. 

NMareN, divim ti se. Ja ovu knjigu citam i znam zaboravit sta je pisalo prije tri reda pa idem ispocetka, koncentracija nikakva. Stvarno svaka cast da mozes uciti i to uspjesno...

Jel se jos netko bori sa teskom nervozom navecer? Ovaj moj vise nikad skoro ne place, al navecer su to takvi vriskovi nakon kupanja da je to strasno. Kad vi stavljate bebe spavat? Ja oko 22 jer se inace probudi prije 7, al njemu je to tesko izdrzat a ja se bome ne zelim budit u 5 ujutro s kokicama...

nasdva
    10. Srpanj 2016. 11:52

Moj ide spavat oko.9 budi se oko 3 u snu pojede 125ml, probudi se oko 6 uzmem ga k sebi u krevet i odspavamo do 7-7:30

TinyBabyToes
    10. Srpanj 2016. 11:53

Hello curke!

Obavili rano jutarnju šetnjicu prije nego zakuha, popili kavicu na terasi i sad uživamo u klimici :)

NMareN svaka čast na ispitima! Ja ovdje ne mogu zapamtit pola toga a kamoli da bi sad to mogla. Od neispavanosti je koncentracija na -10 a ne na nuli

I dalje se noću budi svaki sat, dva...izludit ću od toga, ne znam šta krivo radim..

Ivchi kakva je knjiga, jel ima korisnih savjeta?
    Ajoooj kako je danas šav?
    Ti ga držiš budnim do 22h ili on sam tad postane umoran?

Moja ne znam zašto ali zaspi onaj duboki san već u 7,8 najkasnije do 9. Sama zaspi, nema vriske ni pretjerano dugog uspavljivanja. Kak bi uopće mogla promjenit da ide kasnije leći? I pravo buđenje bude oko 5,6, nakon toga ima još jedno jutarnje duže spavanje..
    I po noći i  to u snu proizvodi takve zvukove da je to horor, brunda, zavija, ponekad i vrisne, koprca se kao riba na suhom, svaki put ju nađem okrenutu za 90. I da hoćeš ne možeš spavat od toga.
    A spavanje preko dana je tiha i mirna ko bubica??

nasdva
    10. Srpanj 2016. 12:02

Zaboravih napisat NMareN svaka čast kapa dolje

Halila
    10. Srpanj 2016. 12:10

I ja čitam Sretnu bebu i isto mi se ne sviđa taj njen raspored. Ionako sam ja zadovoljna s našim rasporedom pa ne bi ništa ni mijenjala. Mi imamo kupanje oko 21 zaspi u 22 i spava većinom do 5-6, malo posisa pa još do pola 9, a ovu noć mi je spavala u komadu od 22 do 8, malo sisala i onda još spavala do 9i20. Nisam mogla vjerovati. Presavršeno. Sad opet spava pa idem to iskoristit za kuhanje ručka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.