Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    10. Srpanj 2016. 12:11

Nmaren super ti beba spava,to je rijetko!
    Moja malena je isto napunila 4 mj,u utorak idemo na cijepljenje i vaganje,pa ću točno znati koliko je narasla.
    Ninach,Kamikazee,Halila.. kad ste vi naručeni za drugo cijepljenje?
    Ivchi nadam se da je sad rez ok..jel te bolilo? Kako si to uspjela nakon toliko vremena?
    A za bočicu ne znam šta bih ti savjetovala. Koju imaš? Moja malena odbija nukove bočice npr.a voli TT,kažu da je sisač sličan dosta bradavici. Možda da promijeniš bočicu?

Navečer sa teskom nervozom smo se itekako borili ..a to ti je od umora! Ja sam je znala onda npr prije hranjenja nju uspavati na 10 min (poslije kupanja,prije hranjenja) i za 10 min je lagano budila...i u poslije jela smireno!

Halila
    10. Srpanj 2016. 13:08

Kriszta, mi isto idemo s 4 mjeseca na cjepljenje. Nadam se da će proći dobro ko i prošli put.
    Još čekamo tvoju slikicu 😉

I mi smo ujutro malo prošetale i već je bilo vruuuuće. Grozno. Mi se već naručali, ona spava i dalje. 😊

Btw što se tiče knjige Sretna beba, sviđa mi se što ne preporuča dojenje na zahtjev. Svaka čast ko to uspije, mene ubilo to konstantno sisanje, svakih 15 minuta puna dva mjeseca 😥

Ninachh12
    10. Srpanj 2016. 15:45

Kristza-Nase cijepljenje je u cetvrtak :) ovaj put cu frescopad ponijeti u ordinaciju i odmah cu joj staviti da ne nabubri ko prosli put. Sretnoo i javi kako je proslo :)
    Ja jos uvijek dojim na zahtjev, to vise manje bude svaka 2 sata, a nekad i nakon sat i 15 ili sat i pol dajem cicu i to samo zato sto mi se neda slusat njeno cendranje :P

I takoder preko noci se budi svaka 2 sata ko ura :/

ivchi87
    10. Srpanj 2016. 18:48

Sretno na cijepljenju cure, nas tek prvo ceka za tjedan i pol obzirom da su nas vratili da sazrijemo :D nisam znala za taj frescopad, dobro da ste spomenule...

Bocice imam 4, nuk, avent, tt i chicco od kaucuka. Sve je to njemu isto smece i samo licka to i radi face i onda pocne vristat. Nema tu pomoci bojim se, ja se samo jadam :D

A rez ne znam kako sam uspjela, nije se on odvojio pa da je zato krvario nego sam ga ogrebla na to zeljezo... 

Kriszta, onako, i jesi i nisi zakasnila s knjigom, knjiga se temelji na nekim stvarima koje mislim da se mogu uvest samo od rodjenja pa mi to sad nis ne koristi citat (tipa da se dijete nauci da zaspe samo), al ima nekih korisnih informacija sto ka bolje razmislim su istinite (tipa da bebi treba 20 minuta ne poticanja da bi usla u spavajuci mod...).

TinyBabyToes
    11. Srpanj 2016. 07:04

Jutrić!

Nastavljamo dalje buđenje sat, dva i klopanje kad gledam ona više prek noći pojede nego prek dana!! Jedno buđenje tko zna u koje gluho doba noći, čujem ja nju ali nastavim sanjati da idem u kuhinju i mučkam AD, baš je jako slikovit san bio hahahah
    Napokon se probudim nakon šta sam se i u snu pitala zašto još plače :P
    Nikako se ne mogu razbuditi po noći, sve mi teže i teže to pada...

Nabavila mi svekrica knjige, valjda će ih danas donjeti, ali isto tako bojim se da je već kasno da bi išta mogla promjeniti i primjeniti pogotovo to za spavanje

Jučer smo ju krenuli kasnije kupati i to je nakon kupanja bio takav plač da je plač od grčeva ništa naprem ovoga! Ne znam šta joj se desilo, cijelu smo je pregledali i ništa, plakala je valjda dobrih sat vremena..
    Muž ju uzeo k sebi a mene potjerao iz sobe jer sam bila ko kokoš bez glave, u histeriji pravoj hahahah

Što se sve više premišljam bili ovako ili onako to sve manje znam šta radim i onda me ulovi depresija zbog toga...

Sad ovih par dana jede samo AD i mogu primjetiti da to više voli i više pojede u jednom obroku nego moje mlijeko. Ujutro još izdojim ako su mi sise pune i kad joj to ponudim pojede 20-40ml i to je to, a AD pojede svaki put 80-100ml...
    Sise odlaze u mirovinu, danas nema ništa ni za izdojiti :/

Ivchi hahahahah skupljaš ti boce ko pokemone
    Neda se zavarat maleni ha? Jel probavaš svaki dan po malo?
    Možda će za mjesec dana htjeti, evo moja ti sad ima novu foru, kako sad imaju novo to da sve šta prime u ruke trpaju u usta, stavim bocu pred nju ona ju lagano hvata i gura prema ustima, sama sebe zezne

p.s. sretno svima na cijepljenju! :* Mi smo tek 29.8. na pregledu i cijepljenju

ivchi87
    11. Srpanj 2016. 08:03

Kriszta, to za spavanje ti pise da se beba stavi u mirnu sobu i da se moze pustit 5-10 min da place. Kao zaspat ce. Pih, za 5 min bi to kod mene bio razvijen takav plac da bi susjedi zvonili na vrata. 

Tiny, kod mene svaku vecet takva dernjava, to ti je umor jer si ju kasnije kupala. Uzasno iritantan plac, mene malo izbaci iz takta moram priznat. Dobri smo si cijeli dan i onda me svaku vecer tako kaznjava zazo sto sam nije htio spavat popodne, jucer sam ga uspavljivala od 6 do pola 8 na aviona ispred nape i zeko i potocic. Sve budniji. A u 8 nema teoruje da ga stavljam spavat jer ne zelim takav raspored i ogranicenje. Znaci da bi van morali ic jos po sparini... 

Bas skupljam ko pokemone :D a probavam svaki dan, ionak se po noci moram izdojit jer puknem pa si to sacuvam. I onda bacim nakon njurganja :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.