Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    08. Srpanj 2016. 12:54

E da, kad smo već na temi ohlađenog AD-a.... jučer pred sveki mučkam AD ( voda mi stoji u termosici da se ne ohladi), ona mene pita jel ohlađeno. Gledam čudno, kak mislite? I onda skužim da je ona njoj kad je ono bila na spavanju, prokuhala vodu ali ohladila kad je mučkala AD.

Eto tako da.... bez brige, od jedne bočice im ništa ne bude, moja je preživjela i to :/
    Možda mi je zato bila nervozna tih par dana?

nasdva
    08. Srpanj 2016. 13:00

Grijač smo posudili od muževog brata neka divlja marka Janosh beurer piše na njemu. Moj brat ima tefalov ali u njega ne stane aventova bočica jako je uzak. Pa pripazi na to

ivchi87
    08. Srpanj 2016. 13:16

Tiny kaj se onda desilo kad sam te prijavila? :D sori stvarno, mob mi zasteka, nesto stisnem pa se ne stisne (tipa stranicu) i odskrolam dolje a on onda zapamti i da sam stisla i odskrolal kad se odblokira i stisne se nesto tak nezgodno. Tak ekipi po instagramu lajkam slike a nisu mi ni prijatelji nego pogledam nes kod nekog a da naravno ni ne zelim da zna da sam pogledala i onda tipa stisnem da ga pratim :DDD imala sam zgodnu situaciju da sam lajkala sliku od nove cure bivseg decka :DDDD morat cu si ukinut surfanje na mobu. 

Ja ne znam kak ide tocno to s ADom, al bebac ti ok napreduje, i po meni isto ne treba ju tjerat... Ne znam ni ja kolko moj tupson pojede kad cica, hranim kad je gladan i mislim da je tak najbolje. A mislim da ti nije od hladnog mlijeka bila nervozna, moja frendica svoju hrani s ohladjenim jer nije nikako htjela jest dok ova jednom nije skuzil da je pojela ko od suba kad se ohladilo... i od tad joj daje hladno (odnosno na sobnoj temp.)

• Audrey2016
    08. Srpanj 2016. 14:04

Tiny možda joj i je zasmetalo, ne zato što je hladno nego možda se ad nije moglo rastopiti kako treba pa joj teško palo na zeludcic. Možda, lupam…… 
    Sorry neće da mi isključi bold 

Ninachh12
    08. Srpanj 2016. 18:27

Nasdva-jordanovac je moje radno mjesto i topla preporuka bez obzira sto je rolje parl izbjegavaj. Zgrada je napravljena od azbesta a vec je naceta s nekoliko strana (da, trujemo se svakodnevno tamo) a svi pacijenti i osoblje idu vanka dole u park jer je tamo kantina i pacijenti s infekcijama trebaju nositi maske no skoro nitko se toga ne pridrzava jer svi vani puse pa shodno skinu maske s usta.

Ninachh12
    08. Srpanj 2016. 18:38

Joj tiny tak mi te zao :( ja ne znam sto bih na tvom mjestu. Meni se to nikad nije dogodilo, pogitovo jer je odpocetka problem sa spavanjem i kad bi zaspala ubijem nekog aki ju probudi. Kanite se uspavanog djeteta pobogu. Ako je itko u gostima, a njoj se spava, lijepo kazem beba mora spavati i odem u sobu. S obzirom da je muzeva obitelj u pitanju znam da je muzu odmah u glavi da se ljutis, probaj mu jasno dati do znanja sta te smeta i mozda te shvati..ne znam..bubam..nemam takvih iskustva :/
    Anee-pa to je super, dodu na 5 min i odu 😄😄 bolje tak nekoliko puta dnevno po 5-10 minuta, to lako izdrzati, ovaj teror od 2 sata i vise je teze..

Ninachh12
    08. Srpanj 2016. 18:39

Nasdva-rolje parl-dolje park* :P

Halila
    08. Srpanj 2016. 19:03

Tiny pa prestrašno! Ne mogu vjerovat da ju bude! Lako njima, pokupe se doma pa ti onda izludi od muke s cendravim djetetom. Naši hb nisu takvi, ako dijete spava ili kažem da joj je vrijeme za spavanje, ne dira ju se. Svekrva dođe jednom mjesečno pa ju ne budi, a kamoli da je svaki dan tu. Mislim da bi se na tvom mjestu sa svima posvadila. 

Vezano uz termos torbu... razlio mi se bebimil i to smrdi straaaašno. Ne smije ju se prati. Prebrisala sam s vlažnom krpom al nije pomoglo, već danima stoji na balkonu i ne znam što bi.. ima koja iskustva? 

Ja danas bila 4 sata na poslu, zamolili su me ako mogu doći pomoći i ja ne znam kako ću preživjeti povratak na posao kad navrši godinu dana. Cijelo vrijeme samo mi je ona u mislima bila. Toliko mi je falila da je to preeeestrašno nešto. 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.