Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    08. Srpanj 2016. 19:48

Halila-hahah, da, to i ja nedavno skuzila. Kad sam bila trudna muzevi baka i djed me obozavali, bas stalno sve oko mene, ja doslovno centar svijeta. Neki dan otisla k njima, izasla iz auta, jedva dobila bok, samo je beba bitna 😄😄

nasdva
    08. Srpanj 2016. 22:09

Ja sam se sad sjetila. Mene je netko pitao da li dajem mališi vodu ili čaj. Ne pije samo moje mlijeko za sad, iako vodim rat s svojom sestrom (koja ima 4 klinaca ) da moram da je žedan. Ja znan da ne moram kad mu je vruće jede češće po malo.

• Kriszta
    08. Srpanj 2016. 22:23

Tiny..AD daješ koliko beba i kad ona želi. Nema tu da je bolje češće i manje ili svaka 3 sata 180 ml..koliko tvoja beba popije to je njoj dovoljno i kad bude tražila daješ joj i to je to! Svakakve faze smo mi prošle sa hranom,tako da je najbitnije da jede! Mijenjat će ritam sama,kad bude bilo potrebe.
    Moja se isto još budi preko noći,pogotovo otkad smo na AD-u i mi smo morali je buditi ,jer je isto gubila na težini i došla na 2500 g. Ne znam da li je to razlog,ali ja nekako mislim da nažalost JE. I kad budem imala još jednu bebu ,sigurno je neću buditi,barem ne svaka 2 sata.

A ovo za goste/svekrvu nemam riječi...groznooooo!
    Ja isto kad dođe vrijeme spavanja,odem u drugu sobu ili ako su svi u sobi gdje ona spava,onda hladno kažem da je moram uspavati i da nas mogu dolje čekati. Tako mi teško spava i da onda još ne uspavljujem zbog njih?? Nema šanse...
    A mužu sam ovako objasnila jednom,kad je htio nju uspavati,ali da sačekamo da jednu zapali....wtf????? Lijepo sam mu objasnila stvari i rekla,da više nije on bitan i na prvom mjestu,niti ja nego malena i mi se moramo njoj prilagođavati. (pogotovo kad su hranjenje i spavanje u pitanju). To je bilo odmah na početku,od onda se zna red! Ma koja svekrva...de molim te!
    Probaj i ti objasniti,da nije svekrva,gosti,pas bitan nego vaša malena! i točka!

TinyBabyToes
    09. Srpanj 2016. 06:18

Jutro!

Prijavljujem "lijepo" prospavanu noć, svako sat vremena buđenje kad će se to unormalit uhhh

Ivchi ma šalila sam se hahaha, ne znam jesi mene :P
    Hhahaha ti si pravi peeping Tim

Ninachh a šta da kažem... imam dobre živce. Muž ili me tu škica ili su mu na poslu dečki objasnili pa se s posla vratio s isprikom :)

Halila nemam baš neki pametni savjet kako termos bocu oprat :/ probaj još malo sa toplom vodom i pri tome pazit da se iznutra ne smoči previše?
    Joooj ni ja ne znam kako ću za godinu dana se odvojit od nje... Sad trenutno bi otišla na posao samo da odahnem malo :P iako mislim da bi se brzo predomislila hahah

Kriszta hvala na savjetu! To me zanimalo, da li smijem AD davati isto kao mlijeko, kako ona traži ili se baš moram držati uputa. Nemoguće mi je držat se tih uputa i mjera, a nisam znala jel smijem...
    Super, za sad smo papali kad i koliko je ona htjela, valjda će joj biti to ok.
    Tu smo iste, isto pala na 2500, buđenje svaka 2h i isto mislim da smo se tu zeznuli.
    Frendica čiji mali prespava cijelu noć tvrdi da je samo ne znam uspavat.
    No učimo na greškama, s drugim ću znati bolje

TinyBabyToes
    09. Srpanj 2016. 06:22

Kako mi je zanimljivo to kad samo jedno jutro uočim novu stvar šta može i radi
    Sad su joj nogice postale zanimljive, stalno ih lovi i pokušava približit ustima, sve šta joj dođe pod ruku trpa u usta ( mislim da je Kamikazee to rekla) super je kad primi gazu, bar se sama obriše :P
    Počela hvatat bocu, pa ju proučava.
    Nova fora joj je kad ju stavim na prematalicu da grebe po površini pa onda sluša zvuk škripanja hehe

• Kriszta
    09. Srpanj 2016. 10:12

A što se muževa tiče,moramo prihvatiti neke stvari...oni nikad neće biti " MI"..ne mogu niti znaju razmišljati kao mame..tako,da nam ne preostaje ništa drugo,nego cijeli život objašnjavati,govoriti kako i šta moraju raditi. A jednog dana (ako već nisu) shvatit će,da smo bolje u svemu od "mamica" :D

TinyBabyToes
    09. Srpanj 2016. 12:24

Ajme meni, sad vidim koliko grešaka imam, ni normalnu rečenicu ne mogu složiti bolje da se javljam nakon šta kavu popijem hahahah

http://bebinmiransan.com/

nebi meni pomogla ni ovčica Ewan ni Gregor

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.