Bok curke, baš ste se raspisale. Sviđa mi se to.
mama102 kapa do poda!!!! Ja sam mislila da sam trudna iako je test pokazao da nisam. Išla sam kod ginekologa i on je potvrdio da nisam. Ne znam što bi da jesam. Svaka čast.
Vidim da ste puno pisale o probioticima i D3 kapima. Ja još uvijek dajem Bio gaiu pizdeku a doktorica mi je rekla da nastavim s D3 kapima iako je sunce.
Mi smo stalno vani, stvarno je dobar u kolicima i idemo non stop u Kaufland, Konzum itd. Čak smo 2 puta bili i u Cityu i nismo hvala Bogu imali nikakvih problema.
Reakcije na pikicu nije bilo tako da smo sutra normalno išli van.
Danas sam mu kupila Fredov pojas i jedva čekam more. Možda kao ivchi uzmem i bazenčić pa da ga isprobamo doma. Tko će dočekati more!
SIMAL
Ivchi da je meni malo takve muke kakve poznanica ima
Ovu noć smo odlučili spavat u dnevnome, raširili kauč, nju sam ostavila da spava u kolicima, eto dobro došlo onaj madrac iz "košare za veš" :P to stavila u kolica i spavala je od 8 do pol 1 popapala i nastavila spavat do pol 4 opet brzinski popapala i sad do 6.
Dal je do mjesta i toga šta nije spavala u kindaču, ne znam, ali bar smo se naspavli donekle. Muž nas dve nije ni čuo, tako da bar malo naspavan može na posao heheh
Danas ćemo ponoviti da vidimo jel samo slučajnost :D
Nasdva hvala na temeljitom info za kremicu!
Jel znaš jel to ima samo tamo ili mogu naći u bilo kojoj biljnoj ljekarni? Baš mi se do Dolca ne ide :P
Joj, ja već dugo nisam popila čaj za dojilje, uljenila sam se... sad se pak trpam čajevima za mjehur, ne mogu više čajeva hahaha
Imam osjećaj da su mi se već sad sise objesile do koljena, baš su kao dva ispuhana balona :/
Vezano za visece sise - barem ce obje visiti. Od sestricne mali voli samo jednu sisu!!! I tako je jedna fino prposna, a druga visi do pupka 😂
Simal pravi stres si ti proživljavala
Kamikazee lijepo ti nas tješiš hahahah
Pitanje za AD... Na uputama piše da se nepojedeni obrok mora bacati, ne čekati za drugo hranjenje.. Ok, znam da po pravilu drugo hranjenje ide za 3 sata, ali koliko ga ja smijem držati?
Npr. dosta puta mi se desi da joj napravim mjeru, ona si popije 20,30ml tek toliko i onda bi opet za pola sata jela i opet tak malo...
Više sam se isproljevala AD-a nego šta ga je pojela...
Tiny-Boze me sacuvaj takvih mama kao sto je od bivseg sestra. Stvarno cisto pretjerivanje 😧 ljubomorna sam sto ste se naspavali, mi nismo :P opet se zbudila u 1 i do pol 3 se igrala, ali vise manje sama u kindi i nije plakala tako da smo imali okej noc :P
Da mi je samo znati zasto se tako budi 😦
Mama-bas kao sto cure kazu, mi b
se zalimo s jednim, a ti imas troje! Svaka cast!
Ivchi-joooj, dobro kazes, nebi imala nist protiv takve muke :P
Nasdva-bas se vidi da imas snaznu volju za izdajanjem, drago mi je da si uspjela, za sise se ne brini, svima nam je tako. Ahaha :P
Ja vam za ovo isppd vrata, vise puta kroz dan prebrisem gazicom i pusem u vrat i nikad problema, ali moja je curka sto se kilaze tice sitnija pa mi je i lakse.
Ninachh a da...
Imala sam cijeli plan poroda pa je ispao carski. Planirala sam i dojit pa nam ni to nije išlo, ali izdajanje je nešto na što mogu utjecat. :-)
Bok cure, mi smo ove dane u fazi ne dobrog spavanja sinoc mi se budio svako 30min pa nezz sto je da mu nije vruce jer nebi ni zaplako..
Mi smo prvi mjesec kombinirali ad i dojenje meni su savjetovali da ne stoji vise od 30-40 min pa sad ne znam.
Ninachh ne možeš na to biti ljubomorna ni ovo se ne zove spavanje, ali je bar malo bolje nego svakih sat
Joooj nadam se da će se brzo vratit u normalu, kako god lakše je dok se igra po noći a ne plače :D
Nemam taj grijač... Al opet ne znam jel AD isto kao i mlijeko...
Kod moje nema fore podriganac pa nastavimo jest, njoj ako se boca makne iz usta nema više povratka. Zapečati ih, ili ti se smije pa sve pljucka van ili bude histerični plač...
Imam doma još jednu staklenu Nuk bocu koju nismo nikad koristili, sad sam joj u tome smiksala AD, mislila možda će joj se taj sisač više svidit?? Ma jok, popila 50ml, zaspala, za pola sata se zbudila i pojela još 50ml...
U ludnicu će me poslat s tim hranjenjem...
I zaključujem da moja ima negdje u sebi budilicu, narihtana je na buđenje svako pola sata točno! Da mi ju je samo narihtat bar na svaki sat vremena...
Sortiraj odgovore
Najstariji